Το Death Stranding 2: On the Beach μαγνήτισε τα βλέμματα στο Tokyo Game Show 2024

by Manos Kavvalos

Αδιαμφισβήτητα, το Death Stranding 2: On the Beach είναι ένα παιχνίδι που περιμένουν με μεγάλη αγωνία οι κάτοχοι PlayStation 5. Όπως και οτιδήποτε άλλο έχει δημιουργήσει ο Hideo Kojima, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με τη σειρά Metal Gear Solid και πλέον, με τη δική του εταιρεία, την Kojima Productions, συνεχίσει να είναι μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο των video games.

Στο πλαίσιο του Tokyo Game Show, η Kojima Productions πραγματοποίησε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση για το Death Stranding 2: On the Beach. Διάρκειας περίπου 90 λεπτών, με πολλές πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο. Μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκαν τέσσερις νέοι χαρακτήρες και οι ηθοποιοί που θα τους υποδυθούν:

  • Tarman – George Miller
  • Dollman – Fatih Akin
  • Tomorrow – Eli Fanning
  • Rainy – Shioli Kutsuna

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της παρουσίασης ήταν το “Photo Shoot Event” στο οποίο ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να φωτογραφίσει τους πρωταγωνιστές με μια στιγμιαία κάμερα. Αυτό έρχεται να συμπληρώσει το συνηθισμένο και καθιερωμένο πλέον, στις μεγάλες παραγωγές τουλάχιστον, “Photo Mode”. Μάλιστα, ο Hideo Kojima είπε ότι το στοιχείο δεν θα είναι απλά διασκεδαστικό, αλλά θα επηρεάζει και την εξέλιξη της ιστορίας. «Θα ήταν καλύτερα να βγάλουμε προσεγμένες φωτογραφίες», είπε.

 

 

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Stranding 2: On the Beach  στο PlayStation 5, ο Ιάπωνας δημιουργός επανέλαβε ότι βρίσκεται σε τροχιά για το 2025, λέγοντας: «Ενώ δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας, φυσικά έχουμε ήδη ορίσει μία. Τα πλάνα υπάρχουν. Αν και η παραγωγή προχωρά προς αυτόν τον στόχο, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το χρόνο κυκλοφορίας… Είπαμε το 2025, οπότε θα βγει τον επόμενο χρόνο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο”.

 

Και συνέχισε, «Η ανάπτυξη δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά νιώθω σίγουρος και αποδεικνύεται ακόμα πιο παράξενο παιχνίδι από το πρώτο. Το φτιάχνουμε με την αίσθηση του, «Υπάρχει πραγματικά ένα παιχνίδι σαν αυτό εκεί έξω;»».

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη