Το Lollipop Chainsaw RePOP έρχεται τον Σεπτέμβριο για να σε καθηλώσει με καταιγιστική δράση

by Zikou Stella

Το remake του Lollipop Chainsaw, με τίτλο Lollipop Chainsaw RePOP θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam), όπως ανακοίνωσε η Dragami Games.

Στο Lollipop Chainsaw RePOP επικεφαλής της ανάπτυξης είναι ο Yoshimi Yasuda, σε ρόλο παραγωγού. Η ιστορία δεν έχει αλλάξει σε σύγκριση με το Lollipop Chainsaw που λανσαρίστηκε το 2012 και αλλαγές επικεντρώνονται σε βελτιώσεις που εναρμονίζουν τον τίτλο με τα δεδομένα της σύγχρονης εποχής, ενώ θα υπάρχει και επιπλέον περιεχόμενο στο gameplay.

 

 

Πρωταγωνιστεί η Juliet, μια απόγονος κυνηγών zombies, που μάχεται με τον φίλο της και την οικογένειά της για να σταματήσουν την αποκάλυψη που απειλούν να φέρουν τα μεταλλαγμένα όντα, με τη δράση να ξεκινάει στα 18α γενέθλια της Juliet.

 

Όσον αφορά τις βελτιώσεις:

 

– Η ανάλυση έχει αναβαθμιστεί σε Full HD και οι χρόνοι φόρτωσης έχουν μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

 

– Η ενέργειες με το chainsaw έχουν επιταχυνθεί κατά πολύ, με την εισαγωγή του Chained Hits Hunting, όπου τα πολλαπλά συνεχόμενα χτυπήματα κάνουν πιο γρήγορες τις επιθέσεις των παικτών.

 

– Έχει ρυθμιστεί εκ νέου ο χρονισμός των Combo Actions, ώστε να αποφεύγονται απροσδόκητες καταστάσεις.

 

– Η χρήση του Chainsaw Blaster έχει βελτιωθεί, με την προσθήκη των auto-lock και auto-fire modes μεταξύ των οποίων είναι δυνατή η εναλλαγή, ενώ ο μέγιστος αριθμός των πυρομαχικών έχει αυξηθεί σε 99.

 

– Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα Combo Actions άμεσα, από την αρχή του παιχνιδιού.

 

Περνώντας στο επιπλέον περιεχόμενο του gameplay:

 

– Εκτός από το Original Mode, προστίθεται το “RePOP mode”, με μοναδικό και πολύχρωμο στυλ colorful pop art για τα εφέ των ζημιών .

 

– Νέα, μοναδικά chainsaws με ξεχωριστές λειτουργίες.

 

– 30 ενδυμασίες, δηλαδή περισσότερες από αυτές του original. Σε συνδυασμό με τέσσερα επιπλέον χρώματα μαλλιών και τα τέσσερα καινούργια chainsaws, οι δυνατοί συνδυασμοί φτάνουν τους 750.

 

– Το Juliet’s Room έχει επεκταθεί με νέα χαρακτηριστικά.

 

– Προστέθηκε ένα “Time Attack” mode με πίνακες κατάταξης.

 

Παρακάτω, το πρώτο trailer του Lollipop Chainsaw RePOP.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη