Το Nvidia GeForce Now προστίθεται ως επιλογή για τα παιχνίδια του Xbox

by Manos Kavvalos

Η Microsoft ενσωματώνει την υπηρεσία Nvidia GeForce Now στις σελίδες του ηλεκτρονικού της καταστήματος για παιχνίδια Xbox. Αυτό θα σου επιτρέψει να επιλέγεις μεταξύ Xbox Cloud Gaming ή Nvidia GeForce Now όταν βλέπεις μια λίστα με video games στο διαδίκτυο.

Ως τώρα, η Microsoft είχε ως μόνη επιλογή την υπηρεσία Xbox Cloud Gaming στο τμήμα “play with cloud gaming” στους καταλόγους των παιχνιδιών, οπότε, η προσθήκη του Nvidia GeForce Now αποτελεί σίγουρα μια καλοδεχούμενη έκπληξη. Με τον τρόπο αυτόν γίνεται δυνατό το λανσάρισμα του GeForce Now απευθείας από τις σελίδες των παιχνιδιών του Xbox, δίχως να απαιτείται να μεταβείς σε άλλη εφαρμογή ή site.

To πακέτο Nvidia GeForce Now RTX 4080 είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχει να επιδείξει στις ημέρες μας μια υπηρεσία cloud gaming , με την Nvidia να υποστηρίζει ότι το end-to-end latency βάζει κάτω ένα Xbox Series X που τρέχει ένα παιχνίδι τοπικά σε τηλεόραση 60Hz.

Η Microsoft και Nvidia δεν είναι ξένες μεταξύ τους στην τεχνολογία cloud gaming. Οι δυο εταιρείες υπέγραψαν δεκαετή συμφωνία που επιτρέπει στην Nvidia να προσφέρει μέσω της πλατφόρμας της πρόσβαση σε Xbox PC games, περιλαμβανομένων τίτλων της Activision Blizzard. Επίσης, πριν από μερικές εβδομάδες η Nvidia κυκλοφόρησε ένα update για το GeForce Now, που επιτρέπει στους συνδρομητές να συγχρονίζουν τον λογαριασμό τους στο Xbox και τις αγορές τους από το Microsoft Store με την υπηρεσία της για cloud gaming service. Τέλος, μπορείς ακόμα και να κάνεις stream Xbox PC games μέσω του PC Game Pass σε GeForce Now.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη