Το Stray έρχεται στο Nintendo Switch στις 19 Νοεμβρίου

by Manos Kavvalos

Η Annapurna Interactive και η BlueTwelve Studio ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το STRAY στο Nintendo Switch στις 19 Νοεμβρίου 2024.

Το παιχνίδι έγινε αρχικά διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσω του Steam στις 19 Ιουλίου 2022 και στις 10 Αυγούστου 2023 μεταφέρθηκε σε Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One. Έτσι λοιπόν, με την έκδοση για το Nintendo Switch θα «ολοκληρωθούν» οι κυκλοφορίες του στις βασικές μοντέρνες πλατφόρμες.

Χαμένη, μοναχή και μακριά από την οικογένειά της, μια αδέσποτη γάτα πρέπει να ξετυλίξει το κουβάρι ενός αρχαίου μυστηρίου και να βρει τρόπο διαφυγής από μια εδώ και καιρό ξεχασμένη πόλη. Το Stray είναι ένα  third-person adventure game με γάτες, το οποίο διαδραματίζεται στα λεπτομερώς σχεδιασμένα, φωτισμένα με neon σοκάκια μιας κυβερνοπόλης και το σκοτεινό περιβάλλον των υπονόμων της. Στην πορεία η γάτα θα γίνει φίλη με ένα μικρό, ιπτάμενο drone, γνωστό ως B12. Με τη βοήθεια του νέου της φίλου, θα πρέπει να βρει την πόρτα της εξόδου.

Τι σε περιμένει στην όμορφη αυτή περιπέτεια;

  • θα δεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός αδέσποτου και θα αλληλοεπιδράσεις με το περιβάλλον με παιχνιδιάρικους τρόπους.
  • θα περιπλανηθείς πάνω και κάτω από το έδαφος, θα αμυνθείς ενάντια σε απρόβλεπτες απειλές και θα λύσεις τα μυστήρια ενός αφιλόξενου μέρους που κατοικείται από ανεπιτήδευτα ανδροειδή και επικίνδυνα πλάσματα.
  • αν θέλεις να ξεφύγεις δίχως πολλά προβλήματα, θα πρέπει να κινείσαι αθόρυβα, να δείξεις ευκινησία, αφέλεια όπου πρέπει και να γίνεσαι όσο το δυνατόν πιο πιεστικός προς τους παράξενους κατοίκους αυτού του απομονωμένου κόσμου.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη