Το πανίσχυρο Χperia Z5, έφτασε!

by K Admin

Το  Xperia Z5, το smartphone που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις καθημερινές σας εμπειρίες καλύτερες έφτασε και στον Κωτσόβολο!

Xperia_Z5_Colour_Range1

 

Γνώρισε το smartphone που τραβάει τέλειες φωτογραφίες και κάνει την ιστορία σου να δείχνει τόσο εντυπωσιακή όσο ποτέ άλλοτε!

Το Xperia Z5, είναι ένα κορυφαίο smartphone, με την ταχύτερη αυτόματη εστίαση στον κόσμο, (μόλις 0,03 δευτερόλεπτα), με 5x clear zoom, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος πάνω στο κουμπί power και με κομψό, αδιάβροχο  σχεδιασμό. Επιπλέον, ενσωματώνει κάμερα 23 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K και δεύτερη εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το πανίσχυρο Χperia Z5  ενσωματώνει τον οκταπύρηνο CPUs επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, ο οποίος έχει δυνατότητες 64 bit και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες 4G LTE, επιτρέποντας σας να φτάσετε σε νέα επίπεδα επιδόσεων τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα παιχνίδια σας.

 

Κράτησε για πάντα τις φευγαλέες στιγμές

Αποτύπωσε σκηνές που κρατάνε μόνο μερικές στιγμές, χάρη στην ταχύτατη αυτόματη εστίαση.

Με το Xperia Z5 μπορείς να αποτυπώσεις τις στιγμές της ζωής σας που δίνουν τις καλύτερες ευκαιρίες για φωτογραφίες – πριν γίνουν για πάντα παρελθόν. Χάρη στην υβριδική αυτόματη εστίαση, το καλύτερο κινητό με κάμερα που έχουμε κατασκευάσει έως τώρα, έχει κορυφαίες επιδόσεις ταχύτητας και ακρίβειας. Σε συνδυασμό με τα 23 Mp και το πανίσχυρο ζουμ εικόνας 5x, το Xperia Z5 μπορεί να αποτυπώσει ακόμα και τις πιο φευγαλέες στιγμές. Με αστραφτερή καθαρότητα. Με την πρώτη προσπάθεια.

 

Φώτισε τη νύχτα

Η καλύτερη τεχνολογία της Sony για συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε ένα κινητό με κάμερα.

Με το Xperia Z5, η μαγεία της νύχτας δεν χάνεται. Το κινητό εξοπλίζεται με τη νέα γενιά αισθητήρων εικόνας της Sony για να μπορείς να αποτυπώνεις πανέμορφες νυχτερινές σκηνές όπως τις βλέπεις. Χωρίς το συνηθισμένο θόρυβο ή θάμπωμα.

 

Ομορφιά και ξεχωριστή αίσθηση

Το Xperia Z5 φέρνει στα χέρια σου μια σχεδιαστική διαφοροποίηση, την οποία μπορείς να αισθανθείς. Μεταλλικό πλαίσιο με χάραξη ακριβείας. Στρωτές και απλές γραμμές. Αμμοβολισμένο γυαλί στην πίσω πλευρά, διακριτικό στην όψη και ταυτόχρονα δροσερό στην αφή.

 

Δεν φοβάται λίγη βροχήZ5_white_group

Χάρη στην αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη σχεδίαση, δεν χρειάζεσαι εναλλακτικές ημερομηνίες (για την πιθανότητα βροχόπτωσης) στο πρόγραμμά σου.

Μπόρα είναι, θα περάσει. Επίσης, μια πτώση στο νεροχύτη ή ένα ατύχημα με το ποτό σου είναι πράγματα που μπορεί να συμβούν σε όλους. Το Xperia Z5 διαθέτει την κορυφαία αδιάβροχη σχεδίαση της Sony και αξιολόγηση IP68 γιατί δεν πρέπει λίγο νερό να χαλάσει την ημέρα σου!

 

Το τηλέφωνο που σε αναγνωρίζει

Το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του Xperia Z5 εξοπλίζεται με τον καινούργιο μας ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το κουμπί είναι έξυπνα τοποθετημένο στην πλαϊνή όψη του τηλεφώνου, για να μπορείς να το πιάσεις και να το ξεκλειδώσεις με ασφάλεια με μία μόνο κίνηση.

 

Πώς θα σου φαινόταν αν κάθε μέρα είχε περισσότερες ώρες;

Κάνε περισσότερα χάρη στην μπαταρία διάρκειας έως 2 ημερών. Με το Xperia Z5 έχεις πρωτοποριακή αυτονομία μπαταρίας μέχρι και για δύο ημέρες, με μία μόνο φόρτιση. Μπορείς να ακούσεις περισσότερη μουσική, να μιλήσεις ατελείωτα και να μείνεις έξω περισσότερο, χωρίς να ανησυχείς. Όταν κάποια στιγμή χρειαστείς επιπλέον ενέργεια, το Xperia Z5 διαθέτει δυνατότητες γρήγορης φόρτισης και σου εξασφαλίζει ενέργεια για μια ολόκληρη μέρα μέσα σε μόνο 45 λεπτά.

 

Δες το Xperia Z5 στα καταστήματα Κωτσόβολος σε λευκό ή μαύρο γραφίτη

 

Μπορείς να δεις ακόμη