Στηρίζουμε το μέλλον φοιτητών και μαθητών!

by K-Admin

ath-tech

 

Η πρώτη μεγάλη ενέργεια αφορά στην προσφορά έξι υποτροφιών, για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο Athens Tech College και στο BCA College.

Συγκεκριμένα, η Κωτσόβολος θα προσφέρει τέσσερις υποτροφίες στο Athens Tech College, δύο για το τετραετές πρόγραμμα σπουδών, Bsc in Computer Science και δύο για επιλεγμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του. Επιπλέον, θα διαθέσει ακόμη δύο υποτροφίες στο BCA College, για Bachelor και MBA Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Σε έναν ψηφιακό κόσμο, η εταιρεία έχει επιλέξει να προσφέρει στους υποψήφιους φοιτητές τις σπουδές που σχετίζονται με την τεχνολογία και τις εξελίξεις του digital κλάδου.

Οι υποψήφιοι θα επιλέγονται από το Athens Tech College, με βάση τα ακαδημαϊκά τους προσόντα, ενώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 23 Σεπτμεβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου στο

promo.kotsovolos.gr/scholarships

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της 10% όφελος σε όλα τα προγράμματα σπουδών του Athens Tech College με κάθε αγορά προϊόντων τεχνολογίας (σταθεροί υπολογιστές, laptop, tablet, οθόνες υπολογιστών).Η δεύτερη πρωτοβουλία της εταιρείας αφορά την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου», που είναι ένας από τους βασικούς της κοινωνικούς εταίρους. Με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου, η εταιρεία και οι εργαζόμενοι της κινητοποιήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά συνεχίζοντας μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας.

Η Κωτσόβολος με τη βοήθεια όλου του ανθρώπινου δυναμικού της «γέμισε μια Κιβωτό με σχολικά», καθώς κατάφερε να συλλέξει μισό τόνο σχολικά είδη, δίνοντας έτσι μεγάλη χαρά στα παιδιά και τους ανθρώπους της Οργάνωσης. Η παράδοση έγινε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, από αντιπροσωπεία εθελοντών της Κωτσόβολος, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου».

Με ανάλογες δράσεις που επαναλαμβάνονται και ενισχύονται χρόνο με το χρόνο, η μεγάλη αλυσίδα δείχνει ότι μπορεί να κάνει τα αδύνατα…δυνατά, σε κάθε τομέα, με αίσθημα υπευθυνότητας και οδηγό την κοινωνική ευαισθησία.

Μπορείς να δεις ακόμη