Εξυπνότερο μαγείρεμα και πλύσιμο με την AEG

by K Admin

AEG-ProCombi-Plus-Smart-001

 

 Η AEG, στα πλαίσια της IFA 2015, παρουσίασε νέες συσκευές πλυσίματος και μαγειρέματος με έξυπνες λειτουργίες. Μαζί με τις νέες συσκευές, η AEG παρουσίασε και μια νέα εφαρμογή που υπόσχεται περισσότερη συνδεσιμότητα των συσκευών και κάνει την καθημερινότητα των καταναλωτών πιο εύκολη!


Το μέλλον ανά χείρας με τη νέα εφαρμογή
My AEG app!

Οι καθημερινές δουλειές του σπιτιού, όπως το μαγείρεμα και το πλύσιμο γίνονται πιο εύκολα με τη νέα εφαρμογή My AEG!

Η εφαρμογή θα συνδέσει συσκευές κουζίνας με smartphones και θα βοηθά τους χρήστες του να πλένουν τα ρούχα τους πιο έξυπνα. Η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί με το ProCombi Plus Smart: τον νέο έξυπνο φούρνο ατμού με κάμερα και σύνδεση στο Internet που θα είναι διαθέσιμος από το 2016 και θα παρέχει στην εφαρμογή πληροφορίες για τη διαδικασία του μαγειρέματος.  Αυτό δίνει στους χρήστες διαρκή επίβλεψη από τη θέση τους στον καναπέ όπως επίσης και έλεγχο πάνω στο τι συμβαίνει στην κουζίνα. Από την άλλη πλευρά, θα δίνει επίσης συμβουλές και υποστήριξη με συνταγές και ρυθμίσεις του φούρνου, προσφέροντας έμπνευση για πεντανόστιμα πιάτα.

Η εφαρμογή My AEG  θα δίνει επίσης συμβουλές για απαλό πλύσιμο για οποιονδήποτε θέλει να νοιώθει τα ρούχα του σαν καινούρια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα καθοδηγεί τους χρήστες όσον αφορά τα σύμβολα φροντίδας και θα δίνει υποστήριξη για το πλύσιμο σύμφωνα με τον τύπο του  υφάσματος. Όποιος καταχωρεί το πλυντήριο AEG στην εφαρμογή, θα ανακαλύπτει ακόμα ποιο πρόγραμμα είναι το κατάλληλο. Η εφαρμογή My AEG έκανε την πρώτη εμφάνισή της στην IFA 2015 και θα είναι διαθέσιμη για συσκευές Apple και Android από τον Ιανουάριο του 2016.

 

 

Τα νέα της AEG για… εύκολη φροντίδα ρούχων

 

1000PSAAWD15SP002002Στην απαλή κατηγορία: το πλυντήριο-στεγνωτήριο DualSense της AEG

Το Κασμίρι και το μετάξι είναι κομψά και δημοφιλή στους λάτρεις της μόδας. Όμως τα λεπτά υφάσματα τα απολαμβάνει κανείς μέχρι να χρειαστεί να τα καθαρίσει. Το πλύσιμο στο χέρι υποτίθεται ότι είναι πιο ήπιο για τα ευαίσθητα υφάσματα, αλλά παίρνει χρόνο και συχνά κάνει περισσότερη ζημιά στις ίνες από ένα κατάλληλο πλυντήριο. Το πλυντήριο-στεγνωτήριο DualSense της AEG βοηθά σε αυτήν την περίπτωση: πλένει και στεγνώνει τα ευαίσθητα ρούχα με τη μία και αν χρειάζεται, σε μόνο 60 λεπτά.

 

Απόλυτη φροντίδα: το στεγνωτήριο ProTex Plus της AEG με την απόλυτη φροντίδα AbsolutCare

Το πιστοποιητικό Woolmark Blue είναι η επιβεβαίωση: Η γκάμα AEG ProTex Plus στεγνώνει ακόμα και ευαίσθητα υφάσματα όπως μετάξι και μαλλί. Αυτό συμβαίνει επειδή το σύστημα AbsolutCare προστατεύει τα ρούχα από το ξεθώριασμα, το ζάρωμα, τη φθορά και το σκίσιμο κατά το στέγνωμα. Η βελτίωση του συστήματος ροής αέρα εξοικονομεί μέχρι και 20 λεπτά σε γεμάτο φορτίο. Το σύστημα OptiSense εξοικονομεί επίσης ενέργεια, αφού προσαρμόζει το χρόνο στεγνώματος ανάλογα με το φορτίο του κάδου.

 

 

Τα νέα της AEG για την κουζίνα

Και οι κουζίνες είναι πια έξυπνες – χάρη στις πολλές έξυπνες λειτουργίες που η AEG έχει πλέον ενσωματώσει στις συσκευές της.

 

1000PSEEOV14SP002629Για πιο τραγανά φαγητά, το PlusSteam της AEG

Η κουζίνα της AEG με λειτουργία PlusSteam εξασφαλίζει ότι το ψωμί θα είναι ιδιαίτερα τραγανό στο εξωτερικό και περισσότερο αφράτο στο εσωτερικό. Αυτή η ειδική λειτουργία παρακολουθεί πόση υγρασία χρειάζεται μέσα στο φούρνο ώστε να διασφαλίσει ότι το φαγητό θα έχει ακριβώς την υγρασία που χρειάζεται. Και η λειτουργία ThermiC° Air κατανέμει το θερμό αέρα ομοιόμορφα μέσα στον XL φούρνο.

 

Η έξυπνη κουζίνα ατμού: το ProCombi Plus της AEG

Οι ερασιτέχνες μάγειρες που θέτουν υψηλά πρότυπα για τους εαυτούς τους και τους αρέσει να δοκιμάζουν περίτεχνα πιάτα, θα ανακαλύψουν ότι  ο ProCombi Plus της AEG είναι ένας πολύ έξυπνος βοηθός. Ο φούρνος ProCombi Plus είναι η πρώτη συσκευή που αυτόματα μαγειρεύει με ατμό και ψήνει. Διαθέτει επίσης λειτουργία sous vide για ήπιο μαγείρεμα. Επιπλέον ο φούρνος ατμού εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία και η υγρασία θα παραμένουν πάντα σταθερές. Χρησιμοποιεί γι’ αυτό τον οδηγό VarioGuide,  που επιλέγει αυτόματα τη  σωστή λειτουργία ψησίματος, τη θερμοκρασία και το χρόνο μαγειρέματος ανάλογα το πιάτο. Οι λάτρεις της μαγειρικής θα μπορούν επίσης να δουν τις δημιουργίες τους με το εξελιγμένο ProCombi Plus Smart της AEG και την ενσωματωμένη κάμερα και σε συνδυασμό με την εφαρμογή My AEG μπορεί να παρακολουθεί αλλά και να ελέγχει το φούρνο ατμού.

 

Δικτυωμένες και ευέλικτες: εστίες MaxiSense Plus της AEG

Ο εξοπλισμός κουζίνας ποικίλει στις μέρες μας τόσο όσο και τα γούστα στο φαγητό. Υπάρχει χώρος για τα πάντα στην κατηγορία εστιών MaxiSense Plus της AEG. Οι ζώνες μαγειρέματος μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους χάρη στη λειτουργία FlexiBridge. Η AEG διευρύνει την κατηγορία της MaxiSense Plus με την πρόσφατα ενσωματωμένη λειτουργία Hob2Hood, που συνδέει αυτόματα την εστία με τον απορροφητήρα.

 

1000PSAAPL15SP146001

Ευχαρίστηση για τις αισθήσεις: απορροφητήρες της AEG

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν κατά το μαγείρεμα, οι νέοι απορροφητήρες της AEG θα ξεφορτωθούν τη μυρωδιά του τηγανιτού και ψητού φαγητού στην κουζίνα.

Οι νέοι απορροφητήρες έχουν και εξαιρετική εμφάνιση καθώς είναι σχεδιασμένοι από τζάμι  και ανοξείδωτο ατσάλι. Ο φωτισμός LED εξασφαλίζει την πλήρη ορατότητα της εστίας. Ένας αποτελεσματικός, αθόρυβος κινητήρας εξοικονομεί ενέργεια και περιορίζει στο ελάχιστο την ενόχληση από το θόρυβο. Χάρη στη λειτουργία Hob2Hood, οι απορροφητήρες μπορούν να ελεγχθούν με ευκολία από την εστία με ένα απλό άγγιγμα.

 

 

Τακτοποιεί το ψυγείο:  CustomFlex της AEG1000PSAARF150F000008

Το σύστημα CustomFlex, στα καλά εξοπλισμένα ψυγεία της AEG, με τα ευέλικτα γυάλινα ράφια επιτρέπει τη εξατομικευμένη διαμόρφωσή τους ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Μικρά και μεγάλα μπουκάλια, κουτιά γάλατος, κυπελάκια από γιαούρτι, φρούτα και λαχανικά  διατηρούνται σε τάξη, εξοικονομώντας χώρο και καθαρή επίβλεψη στο εσωτερικό του ψυγείου!

Επιπλέον, το γυάλινο ράφι FlexiShelf προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο μέσα και μπορεί να περιοριστεί στο μισό αν χρειάζεται.

 

Μπορείς να δεις ακόμη