4 Καινοτόμες Λύσεις Rohnson για Έξυπνη και Αποτελεσματική Καθαριότητα!

by Aggeliki Tsoukana

Η Rohnson είναι ο σύμμαχός σου στην καθαριότητα του σπιτιού, προσφέροντάς σου συσκευές που συνδυάζουν καινοτομία, ποιότητα και ευκολία στη χρήση. Με έμφαση στην απόδοση και την αντοχή, οι συσκευές της είναι σχεδιασμένες για να απλοποιούν την καθημερινότητά σου, κάνοντας τον καθαρισμό πιο γρήγορο και αποτελεσματικό. Αποτελούν λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σου, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία και μακροχρόνια χρήση ώστε να απολαμβάνεις την καθαριότητα χωρίς κόπο.

Ανακάλυψε τις κορυφαίες λύσεις καθαριότητας με τη Rohnson!

Σου παρουσιάζουμε τρεις από τις καλύτερες επιλογές που θα απογειώσουν την καθημερινότητά σου.

 

1. Rohnson Mamba Sense M14 Σκούπα Stick Επαναφορτιζόμενη

Η Rohnson Mamba Sense είναι μια προηγμένη ασύρματη σκούπα stick που συνδυάζει τεχνολογία και απόδοση για άριστο καθαρισμό.

 

Χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει:

Dust Sensor Technology: Η σκούπα διαθέτει έναν έξυπνο αισθητήρα που ανιχνεύει την ποσότητα σκόνης και προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ της, προσφέροντας βαθύτερο καθαρισμό και μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας.

Ψηφιακό μοτέρ (BLDC): Διαθέτει τεχνολογία BLDC χωρίς ψήκτρες που επιτρέπει στο μοτέρ να λειτουργεί με σταθερή ισχύ και υψηλή ταχύτητα στις 110.000 στροφές ανά λεπτό, παρέχοντας ισχυρή απορρόφηση και καλύτερο διαχωρισμό της σκόνης, ενώ απορροφά και τη σκόνη που δεν φαίνεται.

Ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου: Με μπαταρία 25.2V χωρητικότητας 4000mAh, προσφέρει αυτονομία έως και 80 λεπτά, ιδανική για εκτεταμένο καθαρισμό χωρίς διακοπή. Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη για ευκολότερη φόρτιση.

3 Ταχύτητες & AUTO: Η λειτουργία AUTO προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα για την κατάλληλη απόδοση καθαρισμού, ενώ οι χειροκίνητες επιλογές επιτρέπουν τη ρύθμιση ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου.

Μηχανοκίνητη τεχνολογία πέλματος: Το bristle roller είναι ιδανικό για χαλιά και μοκέτες, ενώ το soft roller προσφέρει απαλή αλλά αποτελεσματική απορρόφηση σε ξύλινα και σκληρά δάπεδα.

Αναδιπλούμενος σωλήνας: Επιτρέπει τον καθαρισμό κάτω από έπιπλα με ευκολία, αποφεύγοντας το σκύψιμο και κάνοντας τον καθαρισμό πιο άνετο και γρήγορο.

Αρθρωτός σχεδιασμός: Προσφέρει ευελιξία κινήσεων και επιτρέπει την πρόσβαση σε δυσπρόσιτα σημεία, εξασφαλίζοντας ότι κάθε γωνία του σπιτιού μπορεί να καθαριστεί αποτελεσματικά.

Υγιεινό άδειασμα: Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς να αδειάζεις τη συσσωρευμένη σκόνη απευθείας στον κάδο σκουπιδιών, χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τη σκόνη.

Προηγμένο φίλτρο HEPA 13: Το φίλτρο αυτό, σε συνδυασμό με το μεταλλικό φίλτρο, διασφαλίζει την απομάκρυνση ακόμα και των πιο λεπτών σωματιδίων, δημιουργώντας καθαρότερο αέρα και περιβάλλον.

Ποικιλία από εξαρτήματα: Η σκούπα περιλαμβάνει διάφορα εξαρτήματα που είναι ιδανικά για την απομάκρυνση τριχών κατοικίδιων, τον καθαρισμό γωνιών και την απορρόφηση σκόνης από καναπέδες και υφάσματα.

Τέλος, με μέγιστη ισχύ 515 Watt και απορροφητική πίεση 35 kpa, η Mamba Sense προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού για κάθε είδους επιφάνεια, με στόχο την απόλυτη ευκολία και αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό του σπιτιού.

 

2. Σκούπα Ρομπότ Rohnson Mamba RM-05

Αναζητάς έναν τρόπο να κρατάς το σπίτι σου καθαρό χωρίς να χρειάζεται να ασχολείσαι συνεχώς; Η Rohnson Mamba RM-05 είναι εδώ για να σου προσφέρει ακριβώς αυτό. Πρόκειται για μία πλήρως αυτόνομη σκούπα ρομπότ που σκουπίζει και σφουγγαρίζει όλο το σπίτι σου, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

 

Χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει:

Μεγάλη απορροφητική ικανότητα: Η τεχνολογία Ultra Suction Power 6000 pa συνδυάζει μεγάλη απορροφητικότητα με μια μοναδική κεφαλή αναρρόφησης που είναι εύκαμπτη και ακολουθεί τη μορφή του δαπέδου. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 διαφορετικά επίπεδα αναρρόφησης ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Πλοήγηση με αισθητήρες: Οι αισθητήρες υπέρυθρων και κίνησης ανιχνεύουν εμπόδια και προσαρμόζουν την πορεία της σκούπας, διασφαλίζοντας αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς συγκρούσεις.

Λεπτός σχεδιασμός: Με ύψος μόλις λίγα εκατοστά, η Mamba RM-05 μπορεί να περνάει εύκολα κάτω από έπιπλα όπως καναπέδες, κρεβάτια και τραπέζια, καθαρίζοντας περιοχές που δύσκολα φτάνουν οι παραδοσιακές σκούπες.

Αυτόματος κάδος συλλογής απορριμμάτων και νερού: Διαθέτει πλήρως αυτόματο και ολοκληρωμένο κάδο αυτόνομης συλλογής απορριμμάτων και νερού για σφουγγάρισμα που αποτελεί παράλληλα βάση φόρτισης. Έτσι δεν έρχεσαι σε επαφή με τη σκόνη αλλά και δεν χρειάζεται να τη γεμίζεις με νερό κάθε φορά που θέλεις να καθαρίσεις. Βάζεις νερό στο δοχείο 2 lt της βάσης και κάθε φορά που το χρειάζεται επιστρέφει και ανατροφοδοτείται μόνη της ανταλλάζοντας το βρώμικο με καθαρό νερό.

Επιλογές καθαρισμού πολλαπλών επιφανειών: Μπορεί να καθαρίσει διάφορα είδη δαπέδων, από ξύλο και πλακάκι έως χαλιά, προσαρμόζοντας την απορροφητική της δύναμη ανάλογα με την επιφάνεια.

Λειτουργία Γυαλίσματος: Εκτός από το σφουγγάρισμα που απομακρύνει κάθε ακαθαρσία η σκούπα αφήνει τα δάπεδα λαμπερά και γυαλιστερά χάρη στη λειτουργία γυαλίσματος. Παράλληλα έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να προσθέσεις μικρή ποσότητα ήπιο καθαριστικού στο νερό σφουγγαρίσματος για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτόματη φόρτιση: Όταν η μπαταρία εξαντληθεί, επιστρέφει μόνη της στη βάση φόρτισης, χωρίς να χρειάζεται να τη μεταφέρεις χειροκίνητα.

Προγραμματισμός καθαρισμού: Μπορείς να προγραμματίσεις τον καθαρισμό της ανάλογα με τις ανάγκες σου, ώστε να καθαρίζει όταν δεν είσαι σπίτι ή όταν σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Με τη Rohnson Mamba RM-05, θα έχεις ένα σπίτι πάντα καθαρό χωρίς να σηκώνεις το χέρι σου! Ιδανική λύση για πολυάσχολους ανθρώπους που θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να απολαμβάνουν την άνεση ενός καθαρού χώρου.

 

 

 

3. Σκουπάκι Χειρός Rohnson Mamba M3

Το σκουπάκι Rohnson Mamba M3 είναι το απόλυτο εργαλείο για την καθημερινή, γρήγορη καθαριότητα, ιδανικό για όσους χρειάζονται άμεσες λύσεις, χωρίς να βγάζουν ολόκληρη σκούπα από το ντουλάπι.

 

Χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει:

Ελαφρύ και εύχρηστο: Σχεδιασμένο για να είναι ελαφρύ και φορητό, το Mamba light M3 είναι τέλειο για καθαρισμό δύσκολων σημείων, όπως καναπέδες, κουρτίνες, αυτοκίνητα, ακόμα και το εσωτερικό των ντουλαπιών σου.

Καινοτόμος τεχνολογία: Mε ψηφιακό μοτέρ BLDC χωρίς ψήκτρες, σου παρέχει ισχυρή και σταθερή απορρόφηση, με μικρότερο θόρυβο και κατανάλωση ενέργειας, χωρίς να καταπονείται η συσκευή.

Επαναφορτιζόμενη λειτουργία: Διαθέτει ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου 14.8V (2600mAh) που εξασφαλίζει έως και 36 λεπτά συνεχούς λειτουργίας στη χαμηλή ταχύτητα (ecomode) και 18 λεπτά στη λειτουργία max, ώστε να καθαρίζεις γρήγορα χωρίς να ψάχνεις συνεχώς για πρίζα.

Απορροφητική ισχύς: Παρά το μικρό του μέγεθος, διαθέτει ισχυρή απορροφητική δύναμη, έως 16kPa, ικανή να αφαιρεί σκόνη, τρίχες, ψίχουλα και άλλα μικρά απορρίμματα από οποιαδήποτε επιφάνεια.

Εύκολο άδειασμα κάδου: Ο κάδος απορριμμάτων αδειάζει εύκολα με ένα απλό πάτημα κουμπιού, χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τη σκόνη και τα σκουπίδια.

Μικρό μέγεθος: Η μικρή του διάσταση το καθιστά εύκολο στη φύλαξη και μεταφορά, ενώ μπορείς να το έχεις πάντα κοντά σου για έκτακτες περιπτώσεις.

Είναι η ιδανική λύση για express καθαριότητα, είτε πρόκειται για μικροατυχήματα στην κουζίνα, είτε για τον γρήγορο καθαρισμό του αυτοκινήτου σου, του πάγκου κ.λπ.

 

4. Ηλεκτρική Σκούπα Rohnson R-1185 Comfort Clean

Η Rohnson R-1185 Comfort Clean είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν απόλυτη ισχύ και αξιοπιστία στον καθαρισμό του σπιτιού τους. Πρόκειται για μία ηλεκτρική σκούπα που συνδυάζει τη δύναμη, την άνεση και την ευκολία χρήσης.

 

Χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει:

Ισχυρή απορροφητική δύναμη: Με ισχύ 800W, μπορεί να απορροφήσει εύκολα σκόνη, βρωμιά και τρίχες από όλα τα είδη δαπέδων, εξασφαλίζοντας βαθύ καθαρισμό ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιοχές.

Φίλτρο HEPA: Το φίλτρο HEPA εξασφαλίζει ότι 99% από τα μικροσωματίδια σκόνης και αλλεργιογόνων θα παγιδευτούν αποτελεσματικά, καθαρίζοντας όχι μόνο τις επιφάνειες αλλά και τον αέρα στον χώρο σου. Το φίλτρο είναι πλενόμενο και επαναχρησιμοποιείται για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες.

Μεγάλη χωρητικότητα κάδου: Με μόνιμη υφασμάτινη σακούλα 2,5 lt, καθαρίζεις το σπίτι χωρίς συχνές αλλαγές, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να την αντικαταστήσεις με χάρτινες.

Ρυθμιζόμενη απορροφητική ισχύς: Χάρη στη ρυθμιζόμενη απορροφητική δύναμη, μπορείς να προσαρμόσεις την ισχύ της σκούπας ανάλογα με το είδος του δαπέδου ή των επιφανειών που καθαρίζεις, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Εργονομικός σχεδιασμός: Η σκούπα διαθέτει άνετη λαβή και μεγάλες ρόδες για εύκολη μετακίνηση, ενώ ο μεταλλικός τηλεσκοπικός της σωλήνας φτάνει με ευκολία και στις πιο δύσκολες περιοχές του δωματίου όπως σε γωνίες ή κάτω από τα έπιπλα.

Η Rohnson R-1185 Comfort Clean είναι ο τέλειος συνδυασμός απόδοσης και άνεσης, ιδανική για βαθύ και σχολαστικό καθαρισμό σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου.

Είτε επιλέξεις τη σκούπα ρομπότ Mamba RM-05 για καθημερινή φροντίδα στον αυτόματο, το σκουπάκι χειρός Mamba M3 για άμεση δράση, την ηλεκτρική σκούπα R-1185 Comfort Clean για βαθύ καθαρισμό ή την ευέλικτη σκούπα stick Rohnson Mamba Sense, η Rohnson θα σε ικανοποιήσει στον απόλυτο. Αξιόπιστες, λειτουργικές και σχεδιασμένες για να σου προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα με τον ελάχιστο κόπο, οι συσκευές Rohnson γίνονται οι αχώριστοι βοηθοί σου στην καθημερινότητα.

Μπορείς να δεις ακόμη