Το koROBO είναι ο πνευματικός διάδοχος του Chibi-Robo! και θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή

by Manos Kavvalos

Η Tiny Wonder Studio ένα νέο studio ανάπτυξης video games που αποτελείται από πρώην στελέχη της Skip, Ltd. η οποία δεν είναι άλλη από τη δημιουργό της σειράς Chibi-Robo! ανακοίνωσε το koROBO. Πρόκειται για ένα action adventure game όπου πρωταγωνιστούν ένα μικρό robot που ονομάζεται koROBO και ο ιδιοκτήτης του, Tom.

Μερικές φορές χρειάζεται ο μικρότερος ήρωας για να εκπληρωθεί το μεγαλύτερο πεπρωμένο!

Κάπου στο Brooklyn, που βρίσκεται μέσα στην αστική ζούγκλα της New Yock, ο Tom και η μητέρα του γιορτάζουν τα 10α γενέθλιά του. Όταν έρχεται ένα τυλιγμένο πακέτο από τον πατέρα του που δεν ζει πια μαζί τους, ο Tom το σκίζει, ενθουσιασμένος να δει τι υπάρχει μέσα.

Αυτό που βρίσκει δεν είναι το πιο κουλ και πιο πρόσφατο στην τεχνολογία μικροσκοπικών ρομποτικών οικιακών συσκευών, αλλά κάποιο μοντέλο που ονομάζεται “koROBO”.

Αλλά σε λίγο, το koROBO καθαρίζει το σπίτι, βοηθά τον Tom με τα μαθήματά του, ακόμη και παίζει παιχνίδια και διαβάζει κόμικς μαζί του σαν αδερφός. Τι θα επιφυλάσσει η άφιξη του koROBO για τον Tom, την οικογένειά του και ίσως τον κόσμο;

 

Η ιστορία του koROBO εκτυλίσσεται μέσα στο οικογενειακό διαμέρισμα του Tom στο Brocklyn της New Yock. Θα αναλάβεις τον ρόλο του μικροσκοπικού ήρωα που αποτελεί δημιούργημα του κόσμου της τεχνολογίας. Ως koROBO, θα βοηθάς την οικογένεια, θα κάνει οικιακές δουλειές, θα γνωρίσεις τους πολλούς ένοικους που κατοικούν στην πολυκατοικία και θα υπερασπιστείς τον Tom και αυτούς που αγαπά από έναν μυστηριώδη εχθρό που μπορεί να ταξιδέψει στον χωροχρόνο.

Προσοχή όμως! Η μπαταρία του koROBO είναι περιορισμένη και η εκτέλεση εργασιών θα την εξαντλήσει ακόμα πιο γρήγορα. Ενώ τα πιο δημοφιλή ρομπότ απαιτούν από τους ιδιοκτήτες να τα συνδέουν με το ηλεκτρικό δίκτυο για να φορτίζουν, ο Tom έχει τροποποιήσει το koROBO ώστε να λούζεται με μερικές ακτίνες προκειμένου να φορτίζει την ηλιακή μπαταρία που είναι δεμένη στην πλάτη του. Οπότε θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι το φως του ήλιου ώστε το koROBO να συνεχίζει να λειτουργεί με πλήρη ισχύ.

Ακολουθεί το πρώτο trailer του παιχνιδιού και όπως θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις, το koROBO φιλοδοξεί να σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή που θα το συναντήσεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη