Φοιτητικό σπίτι: όταν η ψυχαγωγία μπαίνει σε νέα τροχιά

by Manos Kavvalos

Φοιτητικό σπίτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μετακομίσεις σε άλλη πόλη. Μπορεί να είσαι φοιτητής και να παραμένεις στο πατρικό σου, όμως, τώρα που είσαι απαλλαγμένος από το άγχος των μαθημάτων του σχολείου, τις Πανελλαδικές και οι γονείς σου δεν βάζουν κάθε μήνα βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ολοκληρώσεις την προετοιμασία για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ίσως έχεις ακόμα μεγαλύτερη άνεση να εξοπλίσεις τον χώρο σου με όλα τα απαραίτητα για να νιώσεις ότι πραγματικά βιώνεις μια φοιτητική ζωή.

Τώρα που το όνειρό σου σε εκπαιδευτικό επίπεδο έγινε πραγματικότητα, έρχεται η ώρα να προσθέσεις στο πρόγραμμά σου ακόμα περισσότερη διασκέδαση. Πώς αλλιώς θα πάρεις δυνάμεις ώστε να στηριχτείς γερά στα πόδια σου για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον;  Ξεκίνα λοιπόν να σχεδιάζεις και να σκέφτεσαι το πως θα οργανώσεις τη διασκέδαση για εσένα και την παρέα εντός του σπιτιού σου. Μπορεί να πέρασες σε μια επαρχιακή πόλη, χωρίς ιδιαίτερες επιλογές για εξόδους ή να σπουδάζεις σε έναν τόπο που ο χειμώνας είναι πολύ πιο βαρύς από αυτό που έχει συνηθίσει. Τι θα κάνεις; Θα μείνεις στο σπίτι με σταυρωμένα χέρια; Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις και θα σε καθοδηγήσουμε στο πώς μπορείς να αναβαθμίσεις κάθε στιγμή της ζωής σου.

 

 

Τηλεόραση

Η τηλεόραση είναι μια συσκευή που αποτελούσε και αποτελεί κόμβο διασκέδασης. Με την ποιότητα που προσφέρουν οι σύγχρονες συσκευές, μπορείς να έχεις στο σπίτι σου ψυχαγωγία κινηματογραφικού επιπέδου, τόσο οπτικά, όσο και ηχητικά. Μια ταινία που μόλις έκανε πρεμιέρα σε κάποια από τις σύγχρονες πλατφόρμες streaming, η νέα σεζόν μιας αγαπημένης σειράς, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, είναι οι κατάλληλες αφορμές για να συγκεντρωθεί η παρέα και γιατί όχι, να μετατραπεί το σαλόνι σου σε εξέδρα για όλους τους φιλάθλους. Οι σύγχρονες, έξυπνες τηλεοράσεις έχουν και ενσωματωμένες όλες τις εφαρμογές των συνδρομητικών υπηρεσιών, οπότε απολαμβάνεις θέαμα δίχως επιπλέον συσκευή. Εννοείται πως σου δίνεται η δυνατότητα να συνδέσεις και μια κονσόλα για video games, ανοίγοντας ακόμα πιο πολύ τους ορίζοντες της ψυχαγωγίας.

 

Ηχόμπαρα

Στις μέρες μας δεν είναι απαραίτητο να γεμίζεις τον χώρο σου με ηχεία. Ειδικά αν αυτός είναι περιορισμένος, γιατί να τον φορτώνεις, γιατί να απλώνεις καλώδια παντού; Αφού υπάρχει η λύση της ηχόμπαρας. Με ή χωρίς subwoofer, με όσα κανάλια ήχου θέλεις, για να απολαμβάνεις την εμπειρία στο επίπεδο που επιθυμείς. Τοποθετείται πολύ απλά και εύκολα κάτω από την τηλεόραση, δεν πιάνει χώρο και αναβαθμίζει την όλη εμπειρία θέασης, κάνοντάς σε να νομίζεις ότι είσαι ένας από τους ηθοποιούς μιας σκηνής ή υποστηρίζεις την ομάδα σου από τις εξέδρες του γηπέδου.

 

 

Gaming PC

Ναι μεν ο υπολογιστής θα σου είναι απαραίτητο εργαλείο για να κάνεις τις εργασίες σου, να αναζητάς πληροφορίες, να παρακολουθείς μαθήματα εξ’ αποστάσεως όποτε το επιβάλει η περίσταση ή ακόμα και να μετέχεις σε online διαγωνίσματα, όμως μπορεί να γίνει και ο αχώριστος σύντροφός σου στη διασκέδαση. Μήπως τελικά αντί για ένα συμβατικό υπολογιστή ή laptop να επιλέξεις ένα gaming PC που συνδυάζει τα πάντα; Για να έχεις πάντοτε όλη την υπολογιστική ισχύ ώστε να τρέχεις σε Ultra Settings τα αγαπημένα σου video games, με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και ρεαλιστικά γραφικά, παίζοντας μόνος ή με φίλους για να διατηρείς την επαφή με την παρέα που άφησες πίσω στον τόπο που μεγάλωσες.

 

Κονσόλα

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις τη μάθηση και τις δουλειές από τη διασκέδαση, τότε προτίμησε μια κονσόλα για gaming. Όποια και αν επιλέξεις, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S ή Nintendo Switch, το σίγουρο είναι πως όλες θα σου προσφέρουν μια τεράστια βιβλιοθήκη παιχνιδιών, για να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο προσωπικό σου γούστο. Αν συνδυάσεις την κονσόλα με μια συνδρομητική υπηρεσία όπως το PlayStation Plus, το Xbox Game Pass ή το Nintendo Switch Online, όχι μόνο θα αποκτήσεις πρόσβαση σε διαδικτυακό παιχνίδι για να συνεχίσεις να έχεις επαφή με την παρέα όπου και βρίσκεσαι και να δοκιμάζεις της δυνάμεις σου ενάντια στους καλύτερους gamers από όλο τον κόσμο, αλλά θα έχεις ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο και έναν μακρύ κατάλογο ποιοτικών παιχνιδιών, δίχως την οποιαδήποτε επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Αν συνδυάσεις μάλιστα την κονσόλα με αξεσουάρ όπως ακουστικά και τη συνδέσεις με μια μεγάλη τηλεόραση, τότε είσαι απόλυτα έτοιμος για κορυφαίες, συναρπαστικές εμπειρίες στον ψηφιακό κόσμο.

 

 

Φορητά ηχεία

Ας μας επιτραπεί η έκφραση, η ευελιξία δεν είναι μόνο θέμα ευελιξίας. Είναι τρόπος ζωής, αρκεί να μελετήσεις το πως με όσο το δυνατό περισσότερες συσκευές θα καλύψεις ακόμα πιο πολλές ανάγκες. Γιατί να μπεις στο τρυπάκι να γεμίσεις τον χώρο σου με ηχεία, όταν με ένα φορητό μπορείς να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις σου και μάλιστα πολύ πιο οικονομικά; Μέσω Bluetooth το φορητό ηχείο μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένου του smartphone που δεν αποχωρίζεσαι και το πάρτι να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ανάψει το κέφι της παρέας. Φοιτητής είσαι, θα πας και μια εκδρομή, θα πας για κάμπινγκ, γιατί να μην συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα τραγούδια που λατρεύεις;

 

Έλα να διαλέξουμε μαζί τις συσκευές που θα απογειώσουν τη διασκέδασή σου

Ο Κωτσόβολος είναι πάντα δίπλα σου, σε κάθε βήμα που κάνεις στη ζωή σου, ανοίγοντάς σου τους ορίζοντες στον χώρο της τεχνολογίας, με λύσεις που ταιριάζουν γάντι στις ανάγκες σου. Μπες στο site ή έλα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, όπου το έμπειρο προσωπικό μας θα σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην αγορά όλου του απαραίτητου εξοπλισμού που θα απογειώσει τη διασκέδαση εντός, αλλά και εκτός σπιτιού. Έτσι θα καλύψεις απόλυτα όλες σου τις απαιτήσεις και όνειρα, πάντα εντός των ορίων της τσέπης σου. Επιπλέον, με τις πολλαπλές και ευέλικτες λύσεις πληρωμής και παράδοσης ο Κωτσόβολος γίνεται ο απόλυτος προορισμός για όλες τις αγορές σου.

 

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΤΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ!!

Μπορείς να δεις ακόμη