Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii – Η SEGA μεταφέρει τη σειρά video games Yakuza στους ωκεανούς

by Manos Kavvalos

Η SEGA και η Ryu Ga Gotoku Studio ανακοίνωσαν το Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Microsoft Store) στις 28 Φεβρουαρίου 2025.

Αφότου έχασε τη μνήμη του, ο Goro Majima, ένας άλλοτε φοβερός θρύλος στον κόσμο των yakuza, σαλπάρει αναζητώντας έναν θησαυρό.

Πριν από μισό χρόνο συνεργάστηκε με τον Kiryu σε μια τεράστια μάχη στον Millenium Tower, όμως τελικά ο Goro Majima ξεβράστηκε σε ότι απέμεινε από μια ναυαγισμένη βάρκα στην ακτή ενός απομακρυσμένου, αραιοκατοικημένου νησιού. Χωρίς αναμνήσεις – ούτε καν το όνομά του – ο Majima ενώνει τις δυνάμεις του με τον Noah, τον νεαρό νησιώτη που του έσωσε τη ζωή, και ξεκινά μια αναζήτηση για στοιχεία σχετικά με το ξεχασμένο παρελθόν του. Ωστόσο, αυτό που τους περιμένει είναι ένας κόσμος που μοιάζει με πυριτιδαποθήκη, γεμάτος πειρατές που αναζητούν εναγωνίως έναν θρυλικό θησαυρό.

 

Αρχικά θα πρέπει να συγκεντρώσεις ένα ατρόμητο πλήρωμα, να ναυπηγήσεις ένα πλοίο και να το αναβαθμίζεις συνεχώς, καθώς εξερευνάς την ανοιχτή θάλασσα και σφυρηλατείς τον μύθο σου με τα κανόνια, τις απροσδόκητες φιλίες και τα τεράστια πλούτη που θα βρεις στην πορεία.

Όταν ένα εχθρικό πειρατικό πλοίο σε βάζει στο στόχαστρό του, ξεσπά μια συναρπαστική κανονιομαχία σε πραγματικό χρόνο. Με γρήγορους ελιγμούς και ισχυρές επιθέσεις θα επιφέρεις μεγάλες ζημιές στο αντίπαλο σκαρί και στη συνέχεια θα κάνεις ρεσάλτο ώστε να βγάλεις από τη μέση τον καπετάνιο του, τη στιγμή που τα δύο πληρώματα δίνουν μάχες σώμα με σώμα. Θα κατακτήσεις τις θάλασσες, θα ανακαλύψεις κρυμμένα νησιά και θα αποκτήσεις πολλά λάφυρα σαν αληθινός πειρατής yakuza.

Με τη δυναμική εναλλαγή ανάμεσα στα στυλ μάχης «Mad Dog» και «Pirate» θα εξαπολύεις πανίσχυρες, συνδυαστικές επιθέσεις, με την καταιγιστική δράση να ικανοποιεί στο έπακρο τη δίψα σου για gaming. Με το στυλ Mad Dog  θα καταφεύγεις στην ταχύτητα, την εξυπνάδα και την ευελιξία ώστε να επιφέρεις στους αντιπάλους χτυπήματα τέτοια που θα τους αναγκάσουν να υποταχθούν. Με το Pirate θα υψώνεις τα μικρά σπαθιά σου και θα χρησιμοποιείς όλα τα κόλπα που γνωρίζει ένας πειρατής, για να δείχνεις ότι κανένας δεν έχει τις ικανότητες να σου σταθεί εμπόδιο.

 

Αν αποφασίσεις να προ-παραγγείλεις οποιαδήποτε έκδοση θα λάβεις ως δώρο τα εξής:

– Ichiban Pirate Crew Set

Μέλος του Πληρώματος: Ichiban Kasuga

Εναλλακτικό Πλήρωμα: Nancy

 

– Ichiban Special Outfit Set

Kasuga Outfit (Infinite Wealth)

Kasuga Outfit (Yakuza: Like a Dragon)

 

Όσον αφορά τις εκδόσεις, εκτός από τη Standard που περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του παιχνιδιού, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δική σου τη Deluxe Edition, η οποία προσφέρει, επιπλέον, τα εξής DLCs:

  • Legendary Pirate Crew Pack – Οι Kazuma Kiryu, Daigo Dojima και άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες από τη σειρά Like a Dragon συμμαχούν με τους Goro Pirates΄
  • Legendary Outfit Pack – Περισσότερες ενδυμασίες για τη γκαρνταρόμπα του Majima, περιλαμβανομένου ενός T-shirt αποκλειστικά σχεδιασμένο για το παιχνίδι και τα εμβληματικά ρούχα που κοσμούν θρύλοι της yakuza, όπως ο Kazuma Kiryu και ο Taiga Saejima.
  • Ship Customization Pack – Επιπλέον «υλικά» για να διαμορφώσεις το πλοίο σου, το Goromaru. Οι σχεδιασμοί είναι εμπνευσμένοι από χαρακτήρες όπως ο Kazuma Kiryu και ο Ichiban Kasuga.
  • Extra Karaoke and CD Pack – Πρόσθεσε το Majima Construction Song στο karaoke και απόκτησε την επιλογή να παίζουν κομμάτια από το karaoke κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης.

 

Στη συνέχεια θα βρεις δύο trailers, ένα μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση και ένα με πληροφορίες για το gameplay.

 

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη