Ζήσε ανεπανάληπτες στιγμές τεχνολογίας με τα Xiaomi Redmi Pad Pro και Xiaomi Pad 6

by Zikou Stella

Η τεχνολογία έχει αλλάξει τη ζωή μας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η αυτοματοποίηση μιας σειράς εργασιών και η μεταφορά τους στον λεγόμενο ηλεκτρονικό κόσμο έχει απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα και έχει αφαιρέσει από τη ζωή μας χρονοβόρες διαδικασίες. Για να μπορέσεις να απολαύσεις όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, σίγουρα χρειάζεσαι τα κατάλληλα εργαλεία. Αρωγός σε μια ακόμα περιήγησή σου στον ψηφιακό κόσμο είναι ο Κωτσόβολος, με προϊόντα αιχμής τα οποία μπορείς να αποκτήσεις σε χαμηλότερες τιμές χάρη στο πρόγραμμα Trade – In. Φέρνεις την συσκευή σου, το έμπειρο προσωπικό μας εκτιμά την αξία της και λαμβάνεις εκπτωτικό κουπόνι για αγορά νέας. Σε συνδυασμό βεβαίως με τους ευέλικτους όρους πληρωμής και παράδοσης, για μια ολοκληρωμένη και ασυναγώνιστη εμπειρία αγορών.

Αν ο κόσμος της τεχνολογίας σε συναρπάζει και έχεις βάλει στόχο να αγοράσεις νέο tablet, το Xiaomi Redmi Pad Pro και το Xiaomi Pad 6 είναι δύο ολοκληρωμένες λύσεις, για απόλυτη ευελιξία, είτε αναζητάς τρόπους να εκτοξεύσεις την παραγωγικότητά σου, είτε να περάσεις σε νέο επίπεδο ψυχαγωγίας.

 

 

Xiaomi Redmi Pad Pro

Το Xiaomi Redmi Pad Pro έρχεται για να αλλάξει ριζικά την άποψη όσων πιστεύουν ότι η σύγχρονη τεχνολογία και η ποιότητα κοστίζουν ακριβά, κάτι που αποδεικνύει με την ασυναγώνιστη τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Με απίστευτη αυτονομία, ισχυρό επεξεργαστή, στιλάτο σχεδιασμό, οθόνη υψηλής ανάλυσης και αντοχή σε δύσκολες καταστάσεις, έχει όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα μοντέρνο, ολοκληρωμένο tablet.

 

Μεγάλη αυτονομία

Με μία και μόνο φόρτιση η χωρητικότητας 10.000mAh (typ) μπαταρία προσφέρει μεγάλη αυτονομία, που φτάνει ακόμα και τις 33,9 ημέρες όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής. Έτσι, με το Xiaomi Redmi Pad Pro απολαμβάνεις πλοήγηση στο διαδίκτυο, συζητήσεις με φίλους, κάνεις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολουθείς τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς ή τις ταινίες που έκαναν πρόσφατα πρεμιέρα, διασκεδάζεις με συναρπαστικά παιχνίδια και όλα αυτά με την σιγουριά ότι η μπαταρία θα σου προσφέρει ανά πάσα στιγμή όλη την απαραίτητη ισχύ.

 

 

Μεταλλικός unibody σχεδιασμός για premium εμφάνιση

Εκτός από τις υψηλές επιδόσεις, το Xiaomi Redmi Pad Pro χαρακτηρίζεται για τη μοντέρνα γραμμή του και θα σε κάνει να ξεχωρίζεις με την premium εμφάνισή του. Αυτό το επιτυγχάνει με τον αναβαθμισμένο μεταλλικό unibody σχεδιασμό του, που είναι απαλός στην αφή και κομψός στην εμφάνιση. Η κομψότητά του επεκτείνεται ακόμα και στο πίσω μέρος, με τον σχεδιασμό διπλού δακτυλίου που φιλοξενεί το σύστημα της κάμερας και κρύβει έξυπνα την κεραία.

 

 

Ασυναγώνιστη Εμπειρία Θέασης

Παιχνίδια, ταινίες, ανάγνωση, πλοήγηση στο διαδίκτυο, chat στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα πάντα είναι ακόμα πιο απολαυστικά με την 12,1’’ οθόνη ανάλυσης 2,5Κ με 249 ppi, για επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου και απεικόνιση όλων των λεπτομερειών με απόλυτη ακρίβεια. Την ασυναγώνιστη εμπειρία συμπληρώνουν ιδανικά τα 300 nits φωτεινότητας και ο ρυθμός ανανέωσης των 120Hz για απόλυτα ομαλές εικόνες, ακόμα και όταν η ροή ενός αγώνα ή ενός video game ξεπερνάει τα όρια που αντέχουν άλλα tablets.

Για τη φροντίδα της όρασης των χρηστών, το Xiaomi Redmi Pad Pro έρχεται με πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (μέσω hardware), TÜV Rheinland Flicker Free και TÜV Rheinland Circadian Friendly Certified.

 

Υψηλή Αντοχή

Με τις πτώσεις ή τα χτυπήματα να αποτελούν μέρος της καθημερινότητας κάθε συσκευής, προφανώς η αντοχή είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει το υποψήφιο για εσένα tablet. Εξοπλισμένο με Corning Gorilla Glass και έχοντας περάσει πάνω από 30 αυστηρές δοκιμές ποιότητας, το Xiaomi Redmi Pad Pro ξεπερνάει ανώδυνα τις κακουχίες και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που θα σε υπηρετεί για πολλά χρόνια.

 

 

Xiaomi Pad 6

Αν το tablet είναι ένας από τους βασικούς συντρόφους σου στην καθημερινότητα, τότε θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου στο Xiaomi Pad 6. Με μεγάλη και ευκρινή οθόνη για να βλέπεις το περιεχόμενο με άνεση, δίχως να κουράζεις την πολύτιμη όρασή σου, μεγάλη μπαταρία, ισχυρό επεξεργαστή για υψηλές επιδόσεις, σύστημα τεσσάρων ηχείων για καθηλωτικό ήχο και στιλ που θα σε μαγνητίσει από την πρώτη επαφή, το νέο tablet της Xiaomi υπόσχεται πρωτοπορία, παραγωγικότητα και διασκέδαση σε τιμή που δεν αφήνει περιθώρια για άλλη επιλογή.

 

 

Ιδανικό για εργασία, σχεδιασμένο για ευκολία

To Xiaomi Pad 6 διαθέτει οθόνη 11’’ με ανάλυση WQHD+, χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για εργασία. Με τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης μπορείς να έχεις ενεργές έως τέσσερις εφαρμογές ταυτόχρονα, εκτοξεύοντας την παραγωγικότητά σου. Οι καθημερινές εργασίες απλοποιούνται ακόμα περισσότερο με τη μεταφορά εικόνων, κειμένου και αρχείων από μια εφαρμογή σε μια άλλη, σύροντας τα δεδομένα στην οθόνη με τις άκρες των δακτύλων σου. Ακόμα, οι τηλεδιασκέψεις αναβαθμίζονται ποιοτικά και με τις νέες δυνατότητες φωτισμού της κάμερας κυριολεκτικά θα λάμπεις, τη στιγμή που η λειτουργία FocusFrame θα σε διατηρεί στο κέντρο ακόμα και αν κινείσαι. Με την προσθήκη ή αποχώρηση ενός από τους συμμετέχοντες η γωνία θέασης του φακού θα αλλάξει αυτόματα, για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λήψη.

Ο λεπτός και ενιαίος σχεδιασμός του σώματος του tablet, σε συνδυασμό με το μεταλλικό φινίρισμα το καθιστούν μια συσκευή πολυτελείας που ταιριάζει απόλυτα με το υψηλό προφίλ που θέλεις να διατηρείς σε κάθε περίσταση. Το Xiaomi Pad 6 σε συνοδεύει άνετα οπουδήποτε, χάρη στο βάρος του που είναι μόλις 490 γραμμάρια και το πάχος του που δεν ξεπερνάει τα 6,51 χιλιοστά. Κι αν θέλεις να κάνεις μια στάση για ποιοτικές φωτογραφίες, ετοιμάσου για ασυναγώνιστα πλάνα, γεμάτα ζωή, με την κύρια κάμερα ανάλυσης 13MP.

 

 

Εξαιρετικά ακριβής έγχρωμη οθόνη. Βελτίωσε τις επαγγελματικές σου δημιουργίες

Το Xiaomi Pad 6 είναι ιδανικό για κάθε χρήση και χάρη στην οθόνη του μπορεί να απογειώσει κάθε επαγγελματική σου δημιουργία. Οι 11’’ του panel, η ανάλυση WQHD+ με 309 ppi και ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης 7 επιπέδων που φτάνει ως και στα 144Hz, η υποστήριξη του χρωματικού φάσματος DCI-P3 και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Dolby Vision συνθέτουν έναν μοναδικής ποιότητας καμβά για την επιτάχυνση κάθε είδους εργασίας. Ταυτόχρονα τα μάτια σου παραμένουν προστατευμένα όση ώρα και να κοιτάς την οθόνη, καθώς η Xiaomi έχει φροντίσει να τηρεί τις προδιαγραφές του TÜV Rheinland, επιτυγχάνοντας να λάβει πιστοποίηση για χαμηλό επίπεδο εκπομπών μπλε φωτός.

 

Snapdragon 870 – Έλεγχος σε πολύπλοκα σενάρια χρήσης

Οι επιδόσεις εξασφαλίζονται κατά ένα μεγάλο μέρος από τον ισχυρό επεξεργαστή. Για τον λόγο αυτό, το Xiaomi Pad 6 είναι εφοδιασμένο με τον οκταπύρηνο Snapdragon 870 και έτσι ανταπεξέρχεται ακόμα και στα πλέον απαιτητικά σενάρια χρήσης. Παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ, αρχεία μεγάλου μεγέθους, επεξεργασία video σε ανάλυση 4K και πολλά άλλα, είναι λειτουργίες που με τον Snapdragon 870 περνάνε στη σφαίρα της καθημερινότητας. Σε συνδυασμό με 6GB RAM τεχνολογίας LPDDR5, 128GB αποθηκευτικού χώρου τύπου UFS 3.1 και μπαταρία χωρητικότητας 8840mAh, που υπόσχεται αυτονομία σε κατάσταση αναμονής μέχρι 645,6 ώρες και φορτίζει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

 

 

Τόσο το Xiaomi Pad 6, όσο και το Xiaomi Redmi Pad Pro διαθέτουν τέσσερα ηχεία που υποστηρίζουν Dolby Atmos και σε συνδυασμό με το Dolby Vision όχι απλά υπόσχονται, αλλά προσφέρουν συναρπαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες, με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας, όπου και αν βρίσκεσαι, είτε στο σπίτι, είτε ταξιδεύεις, είτε αποφάσισες να βγεις να απολαύσεις έναν καφέ ή ένα γεύμα παρέα με…τον εαυτό σου.

Με το Xiaomi Redmi Pad Pro και το Xiaomi Pad 6 έχεις δύο εξαιρετικές επιλογές για να αναβαθμίσεις την ψηφιακή σου «εργαλειοθήκη». Για να παραγγείλεις, μπορείς είτε να κάνεις μια επίσκεψη στο site ή να έρθεις από ένα κατάστημα Κωτσόβολος όπου θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε, ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα απαντήσει πρόθυμα κάθε σου ερώτηση, ώστε να κάνεις δική σου τη συσκευή που καλύπτει με ιδανικό τρόπο τις ανάγκες σου.

Μπορείς να δεις ακόμη