ΤΑ LENOVO TAB M8 GEN4 ΚΑΙ LENOVO TAB M11 ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

by Zikou Stella

Κάποτε, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούσαν σημειωματάρια για να οργανώσουν τις πολλές υποχρεώσεις τους. Οι μαθητές, αντίστοιχα, κρατούσαν μικρά πινακάκια που αργότερα εξελίχθηκαν σε τετράδια.

Σήμερα, τα tablet έχουν αντικαταστήσει σημειωματάρια και τα τετράδια, προσφέροντας πολλές δυνατότητες για εργασία, εκπαίδευση και διασκέδαση. Είναι εύκολα στη μεταφορά, ελαφριά και βολικά, ακόμα και για παιδιά, ενώ το κόστος τους είναι προσιτό σε σχέση με όσα προσφέρουν.

Αν έχεις μπει στο μονοπάτι της αγοράς ενός tablet, το Lenovo Tab M8 Gen4 και το Lenovo Tab M11 που θα βρεις στα καταστήματα Κωτσόβολος είναι δύο συσκευές για όλη την οικογένεια, οι οποίες θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου, διευρύνοντας τις πύλες του ψηφιακού κόσμου. Αν έχεις ήδη ένα tablet, μπορείς να το φέρεις σε εμάς, να εκτιμηθεί η αξία του από τους έμπειρους τεχνικούς μας και με τα πλεονεκτήματα που σου προφέρει το πρόγραμμα Trade In να αποκτήσεις ένα νέο σε χαμηλότερη τιμή.

 

 

Lenovo Tab M8 Gen4

Το κομψό και ελαφρύ τέταρτης γενιάς tablet Lenovo M8 θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου. Με εκπληκτική οθόνη υψηλής ανάλυσης μεγέθους 8’’ και ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz, σε συνδυασμό με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, είναι σχεδιασμένο για διασκέδαση και παραγωγικότητα όλη μέρα. Αντλεί την ισχύ του από τον Octa Core επεξεργαστή MediaTek MT8768, που συνοδεύεται από 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω κάρτας MicroSD, για να σε συντροφεύει πάντα όλο το αγαπημένο σου περιεχόμενο.

 

 

Premium σχεδιασμός

Το tablet Lenovo Tab M8 Gen 4 διαθέτει λεπτό και στενό σώμα με διαστάσεις 197,97 x 119,82 x 8,95 και είναι πολύ ελαφρύ, με βάρος μόλις 390 γραμμάτια. Έτσι είναι ιδανικό για πλοήγηση εν κινήσει, για να ασχολείσαι με παιχνίδια την ώρα που έχεις αράξει στο κρεβάτι ή έχεις βουλιάξει στον καναπέ, αλλά και παρακολούθηση ταινιών ή σειρών. Χάρη στη βάση της θήκης του tablet μπορείς να το τοποθετείς στην τέλεια γωνία χωρίς να το κρατάς και το μέγεθος της οθόνης είναι κατάλληλο για να ξεκινήσουν τα παιδιά να «πειραματίζονται» με μια τέτοια συσκευή, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα προς τον ψηφιακό κόσμο. Μάλιστα, χάρη στην πιστοποίηση TÜV-eye care είσαι σίγουρος για την προστασία των ματιών τους από τις εκπομπές μπλε φωτός.

 

 

Ισχυρός Octa Core επεξεργαστής Quad Qore

Ο ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek MT8768 έχει ταχύτητα που φτάνει έως και 2,2GHz. Σε συνδυασμό με 3GB RAM θα έχεις όλη την άνεση για να εκτελείς πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς καθυστερήσεις και θα διασκεδάζεις με τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Εργασίες όπως η τηλεκπαίδευση, οι βιντεοκλήσεις και πολλά άλλα απλοποιούνται και διευκολύνονται σε μεγάλο βαθμό, χάρη και στην 8’’ οθόνη υψηλής ανάλυσης, που αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια.

 

 

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η αυτονομία του Lenovo Tab M8 Gen 4 είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι δεν θα σε προβληματίσει. Φορτίζοντας την μπαταρία χωρητικότητας 5100mAh θα έχεις στη διάθεσή σου μια ολόκληρη μέρα μέχρι να βάλεις ξανά τη συσκευή στην πρίζα. Με 13 ώρες αναπαραγωγής video και μέχρι 16 ώρες για πλοήγηση στο διαδίκτυο και συζητήσεις με φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Lenovo M8 είναι η απόλυτη λύση για να παραμένεις απασχολημένος κατά τη διάρκεια ακόμα και μεγάλων σε διάρκεια ταξιδιών.

 

 

Lenovo Tab M11

Με το Lenovo Tab M11 αναβαθμίζεις τη διασκέδαση, το στυλ και την ταχύτητα πραγματοποίησης όλων των εργασιών σε επίπεδο που δύσκολα φανταζόσουν ότι είναι δυνατό με ένα προσιτό tablet. Το εξαιρετικό σύνολο που δημιουργούν η οθόνη 11’’ με ανάλυση οθόνης Μ11 11″ WUXGA στα 90Hz και φωτεινότητα 400 nits, ο ισχυρός επεξεργαστής, η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία και τα υψηλής ποιότητας ηχεία, μαζί με τη  γραφίδα που συνοδεύει τη συσκευή, καθιστούν το εν λόγω tablet ένα πολυεργαλείο που δεν θα μπορέσεις να αποχωριστείς αφότου το ενεργοποιήσεις για πρώτη φορά. Επιπλέον, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio G88 με ταχύτητα 2.0GHz, τα 4GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα με κάρτα MicroSD, σου προσφέρουν όλη την ισχύ και ευελιξία για να ξεχωρίζεις σε οποιαδήποτε παρέα.

 

 

Παίξε πιο δυνατά, μάθε πιο έξυπνα

Το Lenovo Tab M11 είναι ιδανικό για εκπαίδευση και ψυχαγωγία και θα σου προσφέρει το κλειδί για να ανοίξεις τις πόρτες που οδηγούν σε συναρπαστικούς κόσμους. Ανταποκρίνεται με άνεση στους γρήγορους ρυθμούς εργασίας και υπερβαίνει κάθε προσδοκία, με το απρόσκοπτο multitasking και το ομαλό gaming. Τα τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos και η εκπληκτική οθόνη 11’’ ανάλυσης 1920 x 1200p θα ξεκλειδώσουν έναν κόσμο κινηματογραφικής αίγλης, με απόλυτα καθαρή εικόνα που αναδεικνύει όλες τις λεπτομέρειες και κρυστάλλινο ήχο για να απολαμβάνεις όλα τα εφέ.

 

Καθηλωτική ανάγνωση

Η λειτουργία Immersive Reading κάνει την οθόνη του tablet να μοιάζει με βιβλίο και έτσι οι μαθητές και φοιτητές έχουν στα χέρια τους έναν μοντέρνο μέσο για μελέτη. Όσο για την ασφάλεια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς, αφού το Lenovo Tab M11 έρχεται με οθόνη πιστοποιημένη από την TÜV για τη φροντίδα των ματιών, που προάγει την άνετη ανάγνωση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

 

Αντοχή και στυλ

Αγοράζοντας ένα tablet, ένας από τους παράγοντες που εξετάζεις είναι η αντοχή του, ειδικά αν χρησιμοποιείται από μικρά παιδιά που μπορεί να προκαλέσουν πιο εύκολα κάποιο ατύχημα. Σε ενδιαφέρει κατά πάσα πιθανότητα και το στιλ του για να ταιριάζει και να αναδεικνύει το γούστο σου. Με το Lenovo Tab M11 η πολυτέλεια συναντάει την αντοχή. Είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό, άρα μπορεί άνετα να επιβιώσει στη σχολική τσάντα κάθε μαθητή, μικρού ή μεγάλου. Η κομψή εμφάνιση διπλού χρωματικού τόνου, οι διαστάσεις του, 255,26 x 166,31 x 7,15 χιλιοστά και τα μόλις 465 γραμμάρια που ζυγίζει, εξασφαλίζουν τη φορητότητα και σου χαρίζουν απλόχερα μια πινελιά πολυτέλειας σε όποια δραστηριότητα και αν το χρησιμοποιείς.

 

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Με μπαταρία χωρητικότητας 7040mAh, θα έχεις όλη την απαιτούμενη αυτονομία για 10 ώρες αναπαραγωγής video και browsing επίσης για 10 ώρες. Έτσι, θα απολαμβάνεις απρόσκοπτα κάθε δραστηριότητα, απαλλαγμένος από το άγχος να βρίσκεσαι συνεχώς σε παροχή ρεύματος για να φορτίζεις το tablet.

 

Δημιούργησε και γράψε

Με το Lenovo Tab Pen μπορείς να ξεκλειδώσεις έναν ολόκληρο κόσμο μάθησης και δημιουργίας. Διαθέτει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, υποστήριξη κλίσης, μπαταρία μεγάλης διάρκειας που μπορείς να αντικαταστήσεις και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Με εφαρμογές όπως το Nebo, το MyScript® Calculator 2 και το WPS, οι νεαρές ηλικίες μπορούν να μάθουν πολλά και να βιώσουν από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Lenovo Tab Pen.

 

Με το Lenovo Tab M8 Gen4 και το Lenovo Tab M11 κάνεις ένα μεγάλο βήμα προς έναν μοντέρνο κόσμο μάθησης, διασκέδασης και δημιουργικότητας. Με δυνατότητες και εφαρμογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη, για όλες τις ηλικίες. Αν είσαι ένα στάδιο πριν την αγορά, μη χάνεις καιρό. Μπες τώρα στο site ή έλα σε ένα Κατάστημα Κωτσόβολος, όπου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σε καθοδηγήσει στην κάλυψη των αναγκών σου με τον βέλτιστο τρόπο, με ευέλικτες επιλογές πληρωμής και παράδοσης για να απολαύσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Μπορείς να δεις ακόμη