Άμεση ανακούφιση από τα τσιμπήματα εντόμων με τη συσκευή Beurer BR 10

by Zikou Stella

Το καλοκαίρι περνάς αρκετές ώρες σε εξωτερικούς χώρους, στην παραλία, στην εξοχή, στην πόλη, ακόμα και στην αυλή ή το μπαλκόνι σου. Ωστόσο, την καλή και ανέμελη διάθεσή σου μπορεί να χαλάσει ένα τσίμπημα από κουνούπι, σκνίπα ή κάποιο άλλο από τα έντομα που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά κατά τη διάρκεια των θερμών μηνών. Τα έντομα αυτά γίνονται ιδιαίτερα δραστήρια όταν οι θερμοκρασίες αυξάνονται ενώ παράλληλα αναπαράγονται με ταχύτερους ρυθμούς αυξάνοντας σημαντικά τον πληθυσμό τους, που αναζητά τροφή μέσω των ενοχλητικών τσιμπημάτων.

Έχεις ποτέ βρεθεί να αναζητάς απεγνωσμένα μια λύση για τα ενοχλητικά τσιμπήματα κουνουπιών που προκαλούν κνησμό και οίδημα;

Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των τσιμπημάτων ωστόσο δεν είναι όλες το ίδιο αποτελεσματικές ή εύκολες στη εφαρμογή. Η Beurer, η γνωστή γερμανική εταιρία στον χώρο των ιατρικών μικροσυσκευών, προτείνει τη συσκευή Beurer BR 10 Insect bite healer, που έρχεται να κάνει τη διαφορά στην αντιμετώπιση του τσιμπήματος από έντομα. Είναι μια μικρή συσκευή, που χωράει στην τσάντα ή στην τσέπη σου, διαθέτει γαντζάκι για να την προσαρμόσεις στο μπρελόκ σου και μπορείς άνετα να την έχεις πάντα μαζί σου.

 

 

Πώς Λειτουργεί;

Η συσκευή αυτή χρησιμοποιεί την τεχνολογία εφαρμογής θερμότητας στο σημείο του τσιμπήματος. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, η συσκευή αυξάνει τοπικά τη θερμοκρασία, η οποία βοηθά στην άμεση μείωση της φλεγμονής, του οιδήματος και της φαγούρας.

Πώς Χρησιμοποιείται;

Είναι πολύ απλό να χρησιμοποιήσεις το Beurer BR 10 Insect bite healer. Πρώτα, ελέγχεις το σημείο του τσιμπήματος, για να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις μολυσματικής διαδικασίας. Στη συνέχεια, τοποθετείς τη συσκευή απευθείας πάνω στο σημείο του τσιμπήματος και την ενεργοποιείς. Η συσκευή θα εφαρμόσει θερμότητα για μια σύντομη περίοδο 3 δευτερολέπτων, που όμως αρκούν για να ανακουφιστείς.

 

Ποια Είναι τα Πλεονεκτήματα;

Το Beurer BR 10 Insect bite healer είναι φορητό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το ιδανικό για το σπίτι, το γραφείο, την προπόνηση ή κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η χρήση θερμότητας αποτελεί μια μη-φαρμακευτική προσέγγιση, χωρίς την ανάγκη για κρέμες, σπρέι ή gel που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό σε ευαίσθητα δέρματα και χρειάζονται αντικατάσταση κάθε λίγους μήνες. Τέλος, είναι απόλυτα ασφαλές για εγκύους καθώς η λειτουργία του βασίζεται στη φυσική διαδικασία της εφαρμογής θερμότητας και όχι στη χρήση χημικών.

 

Υπάρχουν Περιορισμοί;

Παρόλο που το Beurer BR 10 είναι εξαιρετικά ασφαλές, πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή και να αποφεύγεται η χρήση του σε περιπτώσεις που η επιδερμίδα δίνει σημάδια μόλυνσης ή υπάρχει ανοικτό τραύμα. Επίσης, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από μικρά παιδιά χωρίς την επίβλεψη ενός ενήλικα.

Απόκτησε κι εσύ τη μικρή αλλά θαυματουργή συσκευή αντιμετώπισης τσιμπημάτων Beurer BR 10, με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ή στο eshop του Κωτσόβολου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη