League of Legends Recall: Αγωνία ως το τέλος

by Zikou Stella

Μπορεί εδώ και κάποιες ώρες η κανονική περίοδος του GLL Summer Split να έχει μπει στην τελική της “ευθεία”, όμως κανείς δεν ξέρει ποιά ομάδα θα πάρει την πολυπόθητη πρώτη θέση. Ανόρθωση και WLGaming συνέχισαν με νίκες, έφτασαν αμφότερες στο 10-1 και αν συνεχίσουν έτσι όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους ντέρμπι. Gamespace MCE & PAO Luminox έχουν τον πρώτο λόγο για τις θέσεις 3 και 4 όμως η Pentagon Rejects ελπίζει ακόμα.

 

Tις δέκα συνεχόμενες νίκες έφτασε η WLGaming που μετά την ήττα της πρεμιέρας είναι εντυπωσιακή. Οι ομάδες με τα μαύρα – οι HELL Zerolag και Team Phantasma – προσπάθησαν να της κόψουν τη φόρα, όμως η τρομερή πεντάδα της WLG έκανε για ακόμα μια εβδομάδα του δύο στα δύο και έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι πρωταθλητές του Spring Split δείχνουν έτοιμοι να κάνουν το repeat.

 

 

Στην κορυφή (παρέα με τη WLG) βρίσκεται και η Anorthosis Famagusta Esports. Σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ματς της 5ης αγωνιστικής εβδομάδας η Ανόρθωση αντιμετώπισε και νίκησε τον PAO Luminox. H ομάδα της Αμμοχώστου πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και διατηρήθηκε στην 1η θέση του πίνακα. Να σημειώσουμε πως ANO & WLG έχουν κλειδώσει τις δύο πρώτες θέσεις και γνωρίζουμε ήδη πως θα τεθούν αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό των Playoffs.

 

 

Μετά την πρώτη δυάδα ακολουθεί χάος. Η Gamespace MCE συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και πλέον έχει πιάσει τον PAO Luminox στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (6-5). Οι “μπλε” νίκησαν τον “συγκάτοικο” τους και την HELL και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα Playoffs. Ο PAO μπορεί να είναι και αυτός κοντά στα νοκ-άουτ όμως τρέχει αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων. Οι συνεχόμενες ήττες μετέτρεψαν το 6-1 σε 6-5 και πλέον ο PAO Luminox καλείται να υπερασπιστεί την 3η θέση.

 

Δύο νίκες μακριά βρίσκεται η Pentagon Rejects (4-7) που διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες πλασαρίσματος στην πρώτη τετράδα. Η ήττα από την Wild Panthers Esports ίσως αποδειχθεί καταδικαστική για την PTR που είναι ασταθης από την αρχή της σεζόν. Στο 3-8 οι “πάνθηρες” που ισοβαθμούν με την Team Phantasma. Μόνη στον πάτο της βαθμολογίας η HELL Zerolag με 2-9.

 

Tα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Pentagon Rejects vs. Team Phantasma 1-0
HELL Zerolag vs. WLGaming 0-1
PAO Luminox vs. Gamespace MCE 0-1
Wild Panthers Esports vs. Anorthosis Esports 0-1

 

Tα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Pentagon Rejects vs. Wild Panthers Esports 0-1
HELL Zerolag vs. Gamespace MCE 0-1
PAO Luminox vs. Anorthosis Esports 0-1
WLGaming vs. Team Phantasma 1-0

 

H βαθμολογία μετά από 9 αγωνιστικές

1.WLGaming 10-1
2. Anorthosis Esports 10-1
3. PAO Luminox 6-5
4. Gamespace MCE 6-5
5. Pentagon Rejects 4-7
6. Team Phantasma 3-8
7. Wild Panthers Esports 3-8
8.HELL Zerolag 2-9

 

To GLL Summer Split 2023 μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από το κανάλι του Gamers Lounge στο Twitch.

Photo: Greek Legends League

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη