Ανακάλυψε τη Δύναμη της Singer στο Σιδέρωμα Μεγάλου Όγκου Ρούχων

by Zikou Stella

Ανακάλυψε τον κόσμο της απόλυτης αποδοτικότητας στο σιδέρωμα με τα συστήματα σιδερώματος της Singer! Μάθε πως οι σύγχρονες συσκευές σιδερώματος της Singer μπορούν να σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τα ρούχα με μεγαλύτερη ευκολία, υγιεινή, αποδοτικότητα και ταχύτητα, αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι το σιδέρωμα. Ετοιμάσου να αναβαθμίσεις την εμπειρία σου στο σιδέρωμα και να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο απλή και λιγότερο κουραστική!

Έλα να εξερευνήσουμε την προηγμένη τεχνολογία πίσω από το σύστημα σιδερώματος Singer SGR-20430 Sani Steam Care της Singer, την πρέσα ατμού Singer Steamy και το ατμοσίδερο Singer STI-2040 Perfect Steam Plus, που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν άψογα τα νοικοκυριά με μεγάλο όγκο ρούχων για σιδέρωμα.

 

 

Σύστημα Σιδερώματος Singer SGR-20430 Sani Steam Care

Έχεις να διαχειριστείς μεγάλο όγκο ασιδέρωτων ρούχων αλλά ταυτόχρονα βασικό μέλημα είναι η υγιεινή και η αποστείρωσή τους; Τότε το σύστημα σιδερώματος Singer SGR-20430 θα σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι σε μια και μόνο συσκευή. Για ρούχα με λαμπερή εμφάνιση, απαλλαγμένα από μικρόβια.

 

 

Πρόγραμμα απολύμανσης “Healthy”

Αν έχεις μικρά παιδιά σίγουρα θέλεις τα ρούχα τους να είναι, σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο βαθμό, απαλλαγμένα από τα μικρόβια. Το σιδέρωμα είναι ένας τρόπος να το πετύχεις, όμως θα πρέπει τα εργαλεία που χρησιμοποιείς να διαθέτουν και τις κατάλληλες τεχνολογίες. Με τη σειρά Sani Steam Care όπου ανήκει και το σύστημα σιδερώματος SRG-20430, η Singer πρωτοπορεί με το μοναδικό πρόγραμμα αποστείρωσης και απολύμανσης “Healthy”. Με τον κατάλληλο συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού, εξασφαλίζει ότι τα ρούχα σου θα είναι κατά 99,9% απαλλαγμένα από μικρόβια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις την αντίστοιχη ρύθμιση ώστε την ώρα που σιδερώνεις η συσκευή σου να αναλάβει αυτόματα την αποστείρωσή τους, δίχως χημικά πρόσθετα.

 

Πρόγραμμα One Temp και έξι αυτόματα προγράμματα σιδερώματος

Κάποτε μπορεί να έψαχνες το βιβλίο οδηγιών της συσκευής για να βρεις ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για κάθε ύφασμα, ίσως έψαχνες τις πληροφορίες αυτές στις ετικέτες των ρούχων που πιθανό να είχαν ξεθωριάσει και ομαδοποιούσες τα ρούχα ανάλογα με το είδος του υφάσματος. Αυτές τις διαδικασίες που σου έτρωγαν χρόνο θα τις ξεχάσεις αν βάλεις στο νοικοκυριό σου το σύστημα σιδερώματος Singer SGR-20430. Επιλέγοντας το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πρόγραμμα One-Temp θα έχεις πάντα την κατάλληλη θερμοκρασία για να σιδερώσεις άψογα και να απολυμάνεις οποιοδήποτε είδος υφάσματος, δίχως τον φόβο ότι θα καταστρέψεις τα ρούχα σου λόγω υψηλών θερμοκρασιών.

Θα επωφεληθείς ωστόσο και από μια ποικιλία έξτρα προγραμμάτων αν είσαι λάτρης του άψογου τρόπου σιδερώματος και της σύγχρονης τεχνολογίας. Μεταξύ των έξι διαθέσιμων προγραμμάτων, ιδιαίτερα χρήσιμο θα σου φανεί το Antishine, ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητα και σκούρα ρούχα, που θα αναβαθμίσει την εμφάνισή τους μειώνοντας τη γυαλάδα. Αν από την άλλη θέλεις εξαιρετικά αποτελέσματα σιδερώματος και απολύμανσης κάνοντας ταυτόχρονα οικονομία στον λογαριασμό του ρεύματος, η λειτουργία ECO θα σε βοηθήσει να καταναλώνεις έως 35% λιγότερο νερό και 25% λιγότερη ενέργεια, για σιδέρωμα περισσότερων ρούχων με το ίδιο κόστος σε σύγκριση με άλλα προγράμματα.

 

 

Υψηλή Πίεση 8 bar

Προφανώς για να επιτύχεις μοναδικά αποτελέσματα σιδερώματος, θα πρέπει η συσκευή σου να διαθέτει την απαραίτητη ισχύ. Με πίεση 8 bar είναι βέβαιο ότι θα έχεις δυνατό ατμό σε όλη τη διάρκεια του σιδερώματος. Έτσι θα αφαιρέσεις τα μικρόβια και θα πεις αντίο στις τσακίσεις, ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία. Βεβαίως, σύμμαχος σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι το αποσπώμενο δοχείο νερού, που με χωρητικότητα 1,4 λίτρα θα σου προσφέρει μεγάλη αυτονομία, χωρίς την ανάγκη να το γεμίζεις συνεχώς αφήνοντας στη μέση το σιδέρωμα.

 

 

Πρέσα Ατμού Singer Steamy

Ο γρήγορος ρυθμός της ζωής σου δεν σου αφήνει περιθώριο για να αφιερώνεις πολύ χρόνο σε δουλειές που έχουν να κάνουν με το νοικοκυριό, οπότε αναζητάς συνεχώς συμμάχους για να κάνεις ό,τι θέλεις γρήγορα και αποτελεσματικά, ώστε να έχεις ενέργεια να ασχοληθείς και με την οικογένειά σου, όπως να βοηθήσεις τα παιδιά στη μελέτη τους ή να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Επιλέγοντας την πρέσα ατμού Singer Steamy, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι πλέον δεν θα σε φοβίζει η στοίβα των ρούχων, όσο ψηλή και αν είναι.

 

 

Μεγάλη επιφάνεια για γρήγορο σιδέρωμα

Όταν έχεις να σιδερώσεις πολλά ρούχα, η μεγάλη επιφάνεια της σιδερώστρας και της πρέσας είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για να τελειώνεις εύκολα και γρήγορα, έχοντας ασφαλώς το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ειδικά αν έχεις οικογένεια και μικρά παιδιά, η πρέσα ατμού Singer Steamy θα αναλάβει να μετατρέψει το σιδέρωμα σε μια ευχάριστη διαδικασία. Με διαστάσεις πλάκας σιδερώματος 68 x 25 cm και διαστάσεις πρέσας 68 x 58 x 27cm, έχεις όλη την απαραίτητη επιφάνεια για να μειώσεις στον μισό τον χρόνο που κάποτε χρειαζόσουν για το σιδέρωμα, κάνοντας παιχνιδάκι τη διαχείριση δύσκολων ρούχων όπως πουκάμισα και φορέματα.

 

 

Υψηλή πίεση για ξεκούραστο σιδέρωμα

Η υψηλή πίεση είναι το βασικό χαρακτηριστικό της Singer Steamy. Με πίεση που αντιστοιχεί σε 45 Kg, το σιδέρωμα θα γίνει μια ξεκούραστη οικιακή εργασία και άμεσα θα καταλάβεις τα οφέλη που θα αποκομίσεις, καθώς θα έχεις χρόνο και ενέργεια για να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες. Για καλύτερα αποτελέσματα στον λιγότερο δυνατό χρόνο, η συσκευή διαθέτει θερμαινόμενη ανοδιωμένη πλάκα αλουμινίου και η εκτόξευση του ατμού γίνεται κάτω από αυτή. Με επιλογές ανάλογα με το είδος του υφάσματος είναι σίγουρο ότι θα έχεις πάντοτε την κατάλληλη θερμοκρασία για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σιδερώματος και απολύμανσης. Ακόμα και αν ξεχάσεις κλειστή τη θερμαινόμενη πλάκα δεν θα αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα, καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας διακόπτει αυτομάτως την παροχή ρεύματος.

 

 

Δώρο ένα φίλτρο αλάτων και ένα πανί σιδερώματος

Ο εχθρός μιας πρέσας ατμού είναι τα άλατα, όμως χάρη στα συστήματα της Singer Steamy, υπάρχει ειδικό φίλτρο για τη συλλογή τους. Βεβαίως, αυτό κάποια στιγμή θα χρειαστεί αντικατάσταση. Για να μην επιβαρυνθείς οικονομικά, με την αγορά της συσκευής θα λάβεις ένα ως δώρο. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί με το πανί του σιδερώματος, για να έχεις τη σιγουριά ότι η επιφάνεια που τοποθετείς τα ρούχα σου βρίσκεται πάντα σε άριστη κατάσταση.

 

 

Σίδερο Ατμού Singer STI-2040 Perfect Steam Plus

Μπορεί να νομίζεις ότι για να πετύχεις το τέλειο σιδέρωμα θα πρέπει να ξοδέψεις πολλά χρήματα, όμως το σίδερο ατμού Singer STI-2040 Perfect Steam Plus είναι εδώ για να σε διαψεύσει άμεσα. Πρόκειται για μια ισχυρή συσκευή, που με την εργονομική και αντιολισθητική χειρολαβή της θα διευκολύνει και θα επιταχύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία σιδερώματος, με μηδενική καταπόνηση του καρπού σου.

 

Πρόγραμμα Θερμοκρασίας One Temp & ατμός για όλα τα υφάσματα

Με τον ιδανικό συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού, ο οποίος είναι κατάλληλος για όλα τα υφάσματα που μπορούν να σιδερωθούν, είναι σίγουρο ότι θα έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα σιδερώματος, για τη βέλτιστη εμφάνιση των ρούχων σου. Ανάλογα με το είδος του υφάσματος, το πρόγραμμα One temp αποτρέπει την καταστροφή των ρούχων λόγω ακατάλληλης θερμοκρασίας που μπορεί να είχε επιλεγεί.

 

 

Τριπλή προστασία από τα άλατα

Το νερό περιέχει άλατα και από όπου περνάει αφήνει τα σημάδια του. Ένα σίδερο με άλατα δεν λειτουργεί σωστά, βουλώνει και συχνά λερώνει τα ρούχα καθώς εκτοξεύει τον ατμό. Η Singer έχει φροντίσει για αυτό, με ένα τριπλό σύστημα προστασίας από τα άλατα, που περιλαμβάνει αυτό-καθαρισμό, βολή καθαρισμού και φίλτρο κατά των αλάτων. Τα προφανή πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας είναι η σημαντική παράταση της διάρκειας ζωής του σίδερου και οι άριστες επιδόσεις του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λες και έχεις πάντοτε στα χέρια σου μια συσκευή που μόλις έβγαλες από το κουτί της. Προς την κατεύθυνση της αποφυγής των αλάτων βοηθάει και το ειδικό σύστημα που σταματάει την εκπομπή ατμού όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, για να μην υπάρχει διαρροή νερού στην πλάκα του σίδερου.

 

Πλάκα Ultra Glide που γλιστράει στα ρούχα και αντέχει στον χρόνο

Τώρα το σιδέρωμα γίνεται δίχως κόπο και οι στοίβες των ρούχων που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σου εξαφανίζονται σε ελάχιστο χρόνο. Με την πλάκα ανοδίωσης Ultra Glide, το σίδερο γλιστράει πάνω στα υφάσματα για να μην καταπονείς το χέρι σου και να προστατεύονται ακόμα περισσότερο τα ρούχα σου. Η ποιότητα των υλικών κατασκευής της πλάκας εξασφαλίζει υψηλή αντοχή και αποτελεί εγγύηση ότι το ατμοσίδερό σου θα είναι σαν καινούργιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι καινοτόμες συσκευές σιδερώματος της Singer απλοποιούν τη διαδικασία του σιδερώματος μειώνοντας τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται. Σε μια εποχή που οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αυξάνονται, η βοήθεια που παρέχουν σε ένα νοικοκυριό με αυξημένο όγκο ρούχων για σιδέρωμα, είναι αξιοσημείωτη και απόλυτα μετρήσιμη. Είτε πρόκειται για μεγάλες οικογένειες, είτε για ανθρώπους με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, η τεχνολογία σιδερώματος της Singer αποδεικνύει πως η καθημερινότητα μπορεί να γίνει πιο εύκολη και πιο αποδοτική.

Μπορείς να δεις ακόμη