Όαση Άνεσης και Υγιεινής στο σπίτι σου με τα Σύγχρονα Κλιματιστικά της Toshiba

by Zikou Stella

Αν αναζητάς την απόλυτη άνεση και την υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο σου σε συνδυασμό με την αποδοτικότητα και την οικονομία, τότε τα σύγχρονα κλιματιστικά της Toshiba είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Με τεχνολογίες που πρωτοπορούν και σχεδιασμό που συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, τα κλιματιστικά Toshiba εγγυώνται ένα άνετο και υγιεινό περιβάλλον για εσένα και τους αγαπημένους σου.

Μάθε περισσότερα για τις πρωτοποριακές λειτουργίες και τις έξυπνες λύσεις που προσφέρουν τα σύγχρονα κλιματιστικά Toshiba Edge και Toshiba HAORI, και ανακάλυψε πως μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο που ζεις σε μια όαση αναζωογόνησης.

 

 

Toshiba Edge Black/White

Τα κλιματιστικά Inverter Toshiba Edge έρχονται σε δύο χρωματισμούς, λευκό και μαύρο, με ευθείες γραμμές και ματ φινίρισμα, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου. Με μοντέλα στα 10, 13, 16, 18 & 24.000 BTU/h, τα κλιματιστικά 10, 13 και 16 BTU/h είναι πλάτους 78cm, έχεις στη διάθεσή σου μια μεγάλη γκάμα επιλογών που είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν κάθε ανάγκη για ψύξη ή θέρμανση, όσο μεγάλο και αν είναι το δωμάτιο που θα τοποθετηθούν. Παράλληλα, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες για χαμηλή κατανάλωση, άνετη χρήση, αθόρυβη λειτουργία και εύκολη συντήρηση.

 

 

Μέγιστη ενεργειακή κλάση Α+++ με τεχνολογία Digital DC Twin Rotary Inverter

Ένας από τους βασικούς παράγοντες για την επιλογή κλιματιστικού είναι η βέλτιστη απόδοσή του σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση. Όλα τα μοντέλα της σειράς EDGE σου εξασφαλίζουν τα παραπάνω, με ενεργειακή κλάση A+++ για τις μονάδες 10 & 13 BTU/h,  A++ για τις μονάδες 16, 18 & 24 BTU/h στην ψύξη και A+++ στη θέρμανση στη θερμή ζώνη, σε όλα τα μεγέθη. Έτσι εξασφαλίζεις χαμηλή κατανάλωση, σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας. Για να έχεις καλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος, έχεις τη δυνατότητα καταγραφής της κατανάλωσης ανά ημέρα/ εβδομάδα/ μήνα.
Για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία ECO, για μείωση της κατανάλωσης έως και 25%, δίχως “εκπτώσεις” στην άνεσή σου. Η θερμοκρασία θα αυξομειώνεται αυτόματα, αποτρέποντας ακραίες συνθήκες μέσα στον χώρο σου, ό,τι καιρό και αν κάνει έξω.
Για να έχεις όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα, και όχι μόνο, φροντίζει ο συμπιεστής Digital DC Twin Rotary Inverter. Σου εξασφαλίζει το μεγαλύτερο δυνατό εύρος αθόρυβης λειτουργίας, μέγιστη απόδοση και χαμηλή κατανάλωση. Η υβριδική τεχνολογία διπλού περιστροφικού συμπιεστή Digital Twin Rotary που χρησιμοποιεί η Toshiba, εξασφαλίζει:

  • Πιο σταθερή ταχύτητα περιστροφής και υψηλές επιδόσεις, για χαμηλή κατανάλωση σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών.
  • Μείωση των ανεπιθύμητων κραδασμών. Έτσι ο συμπιεστής καταπονείται λιγότερο και η διάρκεια ζωής του τριπλασιάζεται σε σχέση με μοντέλα άλλων εταιρειών.

 

 

Υγιής ατμόσφαιρα με φίλτρο Ultra Pure

Εκτός από τη θέρμανση και την ψύξη με ένα κλιματιστικό Toshiba Edge θα απολαύσεις την καθαρή και υγιή ατμόσφαιρα στον χώρο σου. Με το φίλτρο Ultra Pure εξαλείφεται έως και το 94% των σωματιδίων με διάμετρο μικρότερη από 2,5 μm. Σύμφωνα με μελέτες, η σχέση ανάμεσα στην έκθεση σε τέτοιου τύπου σωματίδια και στα αναπνευστικά προβλήματα και τις αλλεργίες  είναι στενή. Απομακρύνοντας τους εν λόγω παράγοντες δημιουργείς τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για εσένα και τους αγαπημένους σου.

 

 

Τεχνολογίες για κάθε χρήση και ανάγκη

Η τεχνολογία Wi-Fi σου επιτρέπει να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του κλιματιστικού σου μέσω app από όπου και αν βρίσκεσαι, κάνοντας ακόμα πιο άνετη την εμπειρία χρήσης.
Επίσης, μπορείς να προγραμματίσεις το κλιματιστικό σου με τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις στη διάρκεια της ημέρας και επτά στη διάρκεια της εβδομάδας. Έχεις στη διάθεσή σου 28 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας και η συσκευή σου δουλεύει πραγματικά στον αυτόματο, ακόμα και αν εσύ βρίσκεσαι εκτός σπιτιού.

Επιλέγοντας ένα Toshiba Edge είσαι σίγουρος ότι θα βάλεις στο σπίτι σου ένα κλιματιστικό που θα λειτουργεί κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Η λειτουργία Smart Defrost αντιστρέφει τον κύκλο ψύξης μόνο όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η μονάδα λειτουργεί σε θέρμανση για μεγαλύτερο χρόνο με άριστες αποδόσεις ακόμα και σε εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Αν επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες, ανά πάσα στιγμή, με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία On Demand Defrost και η συσκευή σου θα συνεχίσει να παρέχει όλη την απαραίτητη ζεστασιά.
Για ακόμα πιο άνετο ύπνο, η Toshiba έχει φροντίσει να ενισχύσει τα κλιματιστικά της με τη λειτουργία “Comfort Sleep”. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ εσύ κοιμάσαι, το κλιματιστικό σου φροντίζει για τη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου θερμικής άνεσης. Σε σχέση με την αρχική ρύθμιση, η θερμοκρασία αυξάνεται κατά 1°C μετά την πρώτη ώρα και κατά έναν ακόμα βαθμό έπειτα από 2 ώρες. Οπότε το πρωί που θα ξυπνήσεις το σπίτι δεν θα είναι κρύο και θα βγεις εύκολα από τα ζεστά σου σκεπάσματα.
Ακόμα και αν το ρεύμα διακοπεί, προβληματισμός μηδέν για εσένα, καθώς το κλιματιστικό σου θα επανεκκινήσει αυτόματα, με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, όταν το ρεύμα επανέλθει. Ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά για την καλή λειτουργία του προσφέρει η αυτοδιάγνωση, που διενεργεί αναλυτικό έλεγχο για τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων. Έτσι, θα προλαμβάνεις όλες τις βλάβες, πριν καταστούν μη αναστρέψιμες.

 

 

Toshiba HAORI Κλιματιστικά Inverter

Τα κλιματιστικά Inverter της σειράς Toshiba HAORI, όχι μόνο προσφέρουν άριστες επιδόσεις και αξιοπιστία χάρη στην κορυφαία ιαπωνική τεχνολογία αλλά και υψηλή αισθητική. Διαθέτουν αποσπώμενη υφασμάτινη επένδυση, με μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων και είναι σίγουρο ότι κάποιο θα ταιριάξει αρμονικά με τη διακόσμηση του χώρου σου. Δεν λείπουν βεβαίως όλες εκείνες οι τεχνολογίες και λειτουργίες που θα σου προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος σε όλες τις συνθήκες, σε συνδυασμό με υγιή ατμόσφαιρα και άνεση χρήσης.

 

 

Μέγιστη Ενεργειακή Κλάση

Το σίγουρο είναι ότι με το Toshiba HAORI θα μειώσεις σημαντικά την κατανάλωση ρεύματος, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κλιματιστικό έχεις στο σπίτι του. Τοποθετείται στην κορυφαία ενεργειακή κλάση Α+++ τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση. Έτσι, από τη μια κάνεις οικονομία, από την άλλη εξασφαλίζεις τις ιδανικές συνθήκες ψύξης ή θέρμανσης, για να μοιάζει το σπίτι σου με επίγειο παράδεισο. Το σημαντικό είναι ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να έχεις πληροφορίες σχετικά με την ημερήσια / εβδομαδιαία / μηνιαία κατανάλωση ρεύματος, για ακόμα καλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό.
Όλα τα μέλη του νοικοκυριού σου, όποια ηλικία και αν έχουν θα εκτιμήσουν από τη πρώτη στιγμή την άνεση που θα έχουν χειμώνα και καλοκαίρι. Κι εσύ, θα νιώθεις ικανοποίηση που τους προσφέρεις ζέστη ή δροσιά αντίστοιχα, χωρίς να αιμορραγεί το πορτοφόλι σου.

 

 

Ιονιστής και φίλτρο για υγιεινή ατμόσφαιρα

Το Toshiba HAORI δεν είναι ένα απλό κλιματιστικό που προσφέρει ψύξη και θέρμανση, αλλά μια συσκευή που θα αναβαθμίσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό την ατμόσφαιρα του δωματίου που θα το τοποθετήσεις.
Ο ισχυρός ιονιστής plasma της Toshiba δημιουργεί όζον εξαλείφοντας αποτελεσματικά τους αιρούμενους ρύπους. Τα βακτήρια και οι ιοί που έρχονται σε επαφή με το όζον οξειδώνονται και απενεργοποιούνται. Στη συνέχεια, το όζον διασπάται και επανέρχεται σε μορφή οξυγόνου, για να έχεις πάντοτε μια καθαρή και υγιή ατμόσφαιρα, πλούσια σε πολύτιμο οξυγόνο και απαλλαγμένη από δυσάρεστες οσμές.
Για ακόμα πιο καθαρή ατμόσφαιρα στους χώρους σου, χωρίς σκόνη, μυρωδιές, μικροοργανισμούς και λεπτά σωματίδια, το Toshiba HAORI είναι εφοδιασμένο με φίλτρο Ultra Pure που συγκρατεί σε ποσοστό έως 94% τα σωματίδια που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα λόγω ρύπανσης και έχουν διάμετρο μικρότερη από 2,5μm. Έτσι, αποφεύγεις σε μεγάλο βαθμό τους παράγοντες που πυροδοτούν τα αναπνευστικά προβλήματα και τις αλλεργίες.

 

 

Τεχνολογία Magic Coil

H Toshiba εξοπλίζει τα κλιματιστικά της με όλες εκείνες τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις σε ψύξη και θέρμανση για να τα χαίρεσαι σαν καινούργια για πολλά χρόνια. Το Magic Coil είναι μια πρωτοποριακή, αυτοκαθαριζόμενη επίστρωση του στοιχείου. Με την ενσωμάτωσή του σχηματίζεται μια πολύ ολισθηρή επιφάνεια για τον εναλλάκτη και δεν κολλάνε πάνω του η σκόνη και η βρωμιά. Έτσι, με το νερό της αποστράγγισης απομακρύνονται από το κλιματιστικό. Το πλεονέκτημα είναι τριπλό:

  • Το στοιχείο μένει καθαρό σαν καινούριο, απαλλαγμένο από υγρασία και μούχλα.
  • Ο αέρας που κυκλοφορεί στο κλιματιστικό είναι καθαρός δίχως ανεπιθύμητες οσμές.
  • Η μονάδα διατηρεί την ενεργειακή της απόδοση για περισσότερο χρόνο, διατηρώντας την κατανάλωση ρεύματος σε επίπεδα Α+++.

 

 

Απόλυτη κομψότητα και αρμονία με τον χώρο σου

Όποια και αν είναι η διακόσμηση του χώρου σου, χάρη στη μοντέρνα γραμμή του και τη φινέτσα του, το κλιματιστικό Toshiba HAORI θα ταιριάξει απόλυτα. Διαθέτοντας επένδυση από ύφασμα η ευελιξία που σου παρέχει είναι τεράστια. Όχι μόνο μπορείς να την αλλάξεις ανά πάσα στιγμή, αλλά έχεις και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έξι διαφορετικά χρώματα, Bluish Grey, Dark Grey, Light Grey, Grey Beige, Dark Brown και Emerald Blue. Οπότε, ακόμα και αν ανανεώσεις τη διακόσμηση του χώρου σου, με ένα μικρό κόστος μπορείς να αλλάξεις και την εμφάνιση του κλιματιστικού, για να δένει αρμονικά με την αισθητική που έχεις επιλέξει.

 

 

Άνετη χρήση με προηγμένες τεχνολογίες

Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να χειρίζεσαι και να ελέγχεις όλες τις λειτουργίες του κλιματιστικού σου. Καταρχάς, το τηλεχειριστήριο διαθέτει πολλές και εύχρηστες λειτουργίες, όπως η επιλογή ισχύος και το ECO mode για πιο χαμηλή κατανάλωση ρεύματος χωρίς συμβιβασμούς στην ιδανική θέρμανση ή ψύξη. Αν θέλεις να ανεβάσεις ή να μειώσεις πολύ γρήγορα τη θερμοκρασία στο δωμάτιο, πατώντας απλά ένα πλήκτρο ενεργοποιείς το hi-power και σχεδόν άμεσα έχεις εξασφαλίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα θερμικής άνεσης, όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες.
Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο από όπου και αν βρίσκεσαι, μπορείς να κατεβάσεις στο smarphone ή το tablet σου την εφαρμογή Toshiba Home AC Control και να ρυθμίζεις από εκεί τα επίπεδα θερμικής άνεσης. Από μια φορητή συσκευή μπορείς να ελέγχεις έως και 10 μονάδες, με πέντε διαφορετικά προφίλ χρηστών, για ακόμα πιο προσωποποιημένες λειτουργίες. Ακόμα, μπορείς να ομαδοποιείς τα κλιματιστικά, για γρήγορη εφαρμογή των συνθηκών άνεσης στους χώρους που θα επιλέξεις.

Τα κλιματιστικά Toshiba Edge και HAORI κατασκευάζονται στην Ταϊλάνδη και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους. Επίσης είναι πιστοποιημένα κατά Eurovent, κάτι που διασφαλίζει πως όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κλιματιστικών είναι αληθή και συμφωνούν με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές λειτουργίας και τα πρότυπα.

Μπορείς να δεις ακόμη