Γνώρισε το μέλλον του σιδερώματος με τη Philips

by Aggeliki Tsoukana

Στη σύγχρονη πραγματικότητα που ο χρόνος ποτέ δεν φτάνει και η καθημερινότητα είναι απαιτητική, η Philips προσφέρει λύσεις που αλλάζουν τα δεδομένα στο σιδέρωμα, προτείνοντας συστήματα σιδερώματος και ατμοσίδερα με προηγμένες τεχνολογίες ώστε να απολαμβάνεις το τέλειο αποτέλεσμα πιο γρήγορά από ποτέ!

Με τις εξελιγμένες τεχνολογίες της Philips, η φροντίδα των ρούχων σου γίνεται παιχνιδάκι, επιτρέποντάς σου να απολαύσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο και μια πιο ξέγνοιαστη ζωή.

Μπες στην εποχή του έξυπνου σιδερώματος με τις συσκευές Philips και νιώσε τη διαφορά στη καθημερινότητά σου.

Ανακάλυψε πώς αυτές οι επαναστατικές συσκευές κάνουν το σιδέρωμα γρήγορο, εύκολο και οικονομικό, προσφέροντας σου μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

 

 

Philips PSG8130/80 Σύστημα Σιδερώματος

To σύστημα σιδερώματος Philips PSG8130/80 υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις το σιδέρωμα, μια από τις πιο δύσκολες και χρονοβόρες οικιακές εργασίες. Με προηγμένες τεχνολογίες, όπως ο εξελιγμένος αισθητήρας κίνησης, απελευθερώνει αυτόματα τον ατμό σε κάθε κίνηση του σίδερου και έτσι έχεις άριστα αποτελέσματα πολύ γρήγορα, είτε σιδερώνεις οριζόντια, είτε κάθετα.

 

 

Αισθητήρας κίνησης DynamiQ

Χάρη στον εξελιγμένο αισθητήρα κίνησης DynamiQ, το σύστημα σιδερώματος Philips PSG8130/80 αναγνωρίζει πότε το σίδερο κινείται και απελευθερώνει αυτόματα ατμό, ώστε να εξασφαλίζεις άψογο σιδέρωμα με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια. Η πανίσχυρη και συνεχής εκπομπή ατμού που φτάνει τα 170 g/min θα σε βοηθήσει να αφαιρέσεις πανεύκολα και χωρίς καθόλου κόπο τις τσακίσεις ακόμα και από τα πλέον χοντρά υφάσματα, αλλάζοντας άμεσα την εμφάνισή τους. Ακόμα και όταν χρειάζεται να φρεσκάρεις τα ρούχα σου όταν είναι κρεμασμένα ή τις κουρτίνες, το σύστημα σιδερώματος Philips PSG8130/80 παρέχει αυτόματα πανίσχυρο ατμό σε κάθε κίνηση του σίδερου και κάθετα ώστε ακόμα και αυτές οι απαιτητικές εργασίες να μετατραπούν σε ρουτίνα.

 

Speed Mode

Και μόνο η ιδέα ότι μπορείς πλέον να τελειώνεις με το σιδέρωμα σχεδόν στον μισό χρόνο είναι άκρως δελεαστική. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που πρέπει να επιλέξεις το Philips PSG8130/80, καθώς προσφέρει 40% πιο γρήγορο σιδέρωμα σε σχέση με ένα ατμοσίδερο Philips. Αν αναρωτιέσαι πως το πετυχαίνει, η απάντηση είναι απλή και άμεση. Χάρη στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η λειτουργία Speed Mode, που προσαρμόζει αυτόματα την ποσότητα του ατμού με βάση την ταχύτητα που σιδερώνεις. Με τον τρόπο αυτό το σιδέρωμα, που μέχρι τώρα το έβλεπες σαν βουνό, γίνεται πιο γρήγορο και κυρίως ξεκούραστο.

 

 

OptimalTEMP

Η εύρεση της κατάλληλης θερμοκρασίας για το σιδέρωμα κάθε διαφορετικού είδους υφάσματος είναι σίγουρα μια διαδικασία που σε έχει βάλει πολλές φορές σε χρονοβόρους πειραματισμούς, ειδικά αν δεν έχεις χρόνο να διαβάζεις με προσοχή τις οδηγίες της συσκευής σου αλλά και τις ετικέτες με τις οδηγίες σιδερώματος των ρούχων σου. Ευτυχώς, με το Philips PSG8130/80 ξενοιάζεις από αυτόν τον πονοκέφαλο, αφού χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP μπορείς να σιδερώσεις όλα τα υφάσματα από χοντρά τζιν είτε μεταξωτά που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή με ένα πέρασμα και με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία. Και το κυριότερο, μπορεί να μην το φανταζόσουν ποτέ αλλά πλέον δεν έχεις καψίματα σε κανένα ρούχο που σιδερώνεται. Και αν ξεχαστείς δεν πειράζει, αφού μπορείς να αφήνεις το σίδερο με 100% ασφάλεια πάνω στα ρούχα ή τη σιδερώστρα, δίχως τον φόβο ότι θα καεί το οτιδήποτε.

 

 

Άνεση χρήσης και ευκολία συντήρησης

Με βάρος μόλις 850 γραμμάρια, το σίδερο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση δίχως να καταπονείται ο καρπός αλλά και για κάθετο σιδέρωμα. Έτσι το να σιδερώνεις κουρτίνες ή κρεμασμένα ρούχα κατευθείαν από την κρεμάστρα, δεν αποκλείεται να γίνει μια από τις πιο ευχάριστες δουλειές για εσένα. Επίσης, το δοχείο νερού είναι αρκετά μεγάλο, χωρητικότητας 1,8 λίτρων και θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να σιδερώνεις έως και δύο ώρες πριν το γεμίσεις ξανά. Για το πότε θα χρειαστεί να το γεμίσεις, θα σε ειδοποιήσει η ένδειξη που θα ανάψει αυτόματα.

Τα άλατα είναι ο χειρότερος εχθρός για το σίδερο, όμως η Phillips έχει φροντίσει ώστε να μπορέσεις να διατηρήσεις τη συσκευή σου πλήρως λειτουργική για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα. Χάρη στο σύστημα Easy De-Calc Plus τα άλατα συλλέγονται συνεχώς σε ειδική θήκη και όταν αυτή γεμίσει, μια ενδεικτική λυχνία σε ειδοποιεί για να την αδειάσεις. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφαιρέσεις την τάπα για να τρέξει το νερό μαζί με τα σωματίδια από τα άλατα.

Το Philips PSG8130/80 φροντίζει συνεχώς για τη βέλτιστη κατανάλωση ρεύματος και απενεργοποιείται αυτόματα αν δεν το χρησιμοποιείς ώστε να εξοικονομείς ενέργεια. Όταν τελειώσεις μπορείς να κλειδώσεις τη συσκευή στη βάση της, όχι μόνο για να τη μεταφέρεις με ευκολία, αλλά και για να προστατευτείς από εγκαύματα λόγω επαφής με την καυτή πλάκα.

 

 

Philips GC9682/80 Σύστημα Σιδερώματος

Το Philips GC9682/80 είναι μια έξυπνη συσκευή, που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας σιδερώνει κάθε είδους υφάσματος που θέλεις κάνοντας παιχνιδάκι την ίσως πιο βαρετή και χρονοβόρα οικιακή εργασία, προσφέροντας ταυτόχρονα τέλεια αποτελέσματα. Έχει όλες εκείνες τις τεχνολογίες που θα σε απαλλάξουν από περιττό κόπο, για να κρατήσεις την ενέργειά σου για άλλες, πιο παραγωγικές και ευχάριστες δραστηριότητες.

 

 

Πανίσχυρος αυτόματος ατμός για αφαίρεση των τσακίσεων

Το να αφαιρέσεις τις τσακίσεις από κάθε είδους υφάσματα μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο μπελά και απώλεια χρόνου. Όχι όμως αν έχεις για σύμμαχο το Philips GC9682/80. Η ισχυρή και συνεχής παροχή ατμού που φτάνει τα 170 g/min αποτελεί εγγύηση ότι θα εξαφανίσεις άμεσα τις τσακίσεις ακόμα και από τα πιο χοντρά υφάσματα που κάποτε σε ταλαιπωρούσαν. Ακόμα καθώς το σίδερο κινείται, ο εξελιγμένος αισθητήρας DynamiQ απελευθερώνει αυτόματα ισχυρό ατμό και εσύ δίχως να κουραστείς κάνεις τη δουλειά σου φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς καμία προσπάθεια.

 

 

100% εγγυημένα χωρίς καψίματα με την τεχνολογία OptimalTEMP

Θυμήθηκες ξαφνικά ότι το ρούχο που θα πρέπει να φορέσεις σε δέκα λεπτά είναι ασιδέρωτο και δεν θυμάσαι ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για το ύφασμά του; Χρόνο για πειραματισμούς δεν έχεις και φοβάσαι ότι η εικόνα της εμφάνισής σου θα δημιουργήσει κακή εντύπωση για το επίπεδο της νοικοκυροσύνης σου. Αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτές τις σκέψεις, φρόντισε να έχεις το κατάλληλο εργαλείο, που δεν είναι άλλο από το σύστημα σιδερώματος Philips GC9682/80. Χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP έχεις στη στιγμή φρεσκοσιδερωμένα ρούχα που θα προσθέσουν πόντους στην εμφάνισή σου χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία αλλά και 100% εγγυημένα χωρίς καψίματα. Ακόμα και αν την ώρα που σιδερώνεις χτυπήσει το τηλέφωνο, το κουδούνι, σε φωνάξει για λίγο το παιδί σου για να το βοηθήσεις με μια δύσκολη άσκηση κι ξεχάσεις την πλάκα στραμμένη στη σιδερώστρα ή πάνω στο ρούχο, η συσκευή σου είναι τόσο έξυπνη που δεν πρόκειται να προκαλέσει κανένα κάψιμο. Έτσι συνεχίζεις το σιδέρωμα σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!

 

Αθόρυβη λειτουργία

Δεν αποκλείεται την ώρα που σιδερώνεις να βλέπεις τηλεόραση ή να ακούς μουσική για να περνάει η ώρα ή να θέλεις να παρακολουθείς τους ήχους του μωρού που το άφησες να κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο. Για να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις όλα τα παραπάνω, το σύστημα σιδερώματος διαθέτει αθόρυβη λειτουργία που ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του ατμού, ενώ η πλατφόρμα απορρόφησης του ήχου μειώνει τον θόρυβο της δόνησης στη μονάδα βάσης. Έτσι, παρακολουθείς όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σου χωρίς περισπασμούς.

 

Άνετη χρήση και εύκολη συντήρηση

Πολλές φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το σίδερό σου κάθετα, σε κουρτίνες ή ρούχα που έχεις κρεμάσει στην κρεμάστρα. Το φρεσκάρισμα των ρούχων δεν είναι πια δύσκολη διαδικασία, καθώς με βάρος μόλις 800 γραμμάρια, το σίγουρο είναι ότι έχεις στα χέρια σου ένα απίστευτα ελαφρύ σίδερο και μια ισχυρή συσκευή που δεν θα σε καταπονήσει ακόμα και αν τη χρησιμοποιείς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το αποσπώμενο δοχείο νερού έχει χωρητικότητα 1,8 λίτρα, ποσότητα αρκετή για συνεχόμενη χρήση της συσκευής μέχρι και δύο ώρες. Όταν χρειαστεί να το ξαναγεμίσεις, θα ειδοποιηθείς από τη σχετική λυχνία ένδειξης και το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις το δοχείο νερού κάτω από τη βρύση. Όσο για τα άλατα, αυτά τα αναλαμβάνει το σύστημα Easy De-Calc Plus. Όταν γεμίσει, ενεργοποιούνται οι οπτικές και ηχητικές ενδείξεις της συσκευής κι εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ανοίξεις την τάπα και να αδειάσεις το νερό μαζί με τα άλατα.

Το Philips GC9682/80 όχι μόνο σε βοηθάει να κάνεις τη δουλειά σου πιο γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλά μειώνει και την κατανάλωση ρεύματος, αφού έχει σύστημα αυτόματης διακοπής λειτουργίας όταν δεν χρησιμοποιείται και λειτουργία ECO. Όταν τελειώσεις τη δουλειά σου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το κλειδώσεις στη βάση του. Έτσι, θα το μεταφέρεις με ασφάλεια στον χώρο που το αποθηκεύεις και θα γλιτώσεις τον κίνδυνο της ακούσιας επαφής με την καυτή πλάκα.

 

 

Philips GC9635/20 Σύστημα Σιδερώματος

Το Philips GC9635/20 έχει όλες τις προδιαγραφές να διεκδικήσει μια θέση στην καρδιά και στο νοικοκυριό σου προσφέροντάς σου πανίσχυρο συνεχή ατμό 155 g/min με πίεση 7,5 bar για να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα του γρήγορου και τέλειου σιδερώματος. Ταυτόχρονα, ξεχνάς χρονοβόρες διαδικασίες, όπως οι πειραματισμοί για να ρυθμίσεις τη βέλτιστη θερμοκρασία για κάθε ρούχο ώστε να αφαιρέσεις τις τσακίσεις, μιας και όλα αυτά αυτοματοποιούνται από τις προηγμένες τεχνολογίες της συσκευής.

 

 

Πες άμεσα τέλος στις τσακίσεις

Λογικά, δεν είναι λίγες οι φορές που αφού έπλυνες τις κουρτίνες ή τα ρούχα, γέμισαν τσακίσεις και τώρα δυσκολεύεσαι να απαλλαγείς από αυτές. Κάποτε, θα σκεφτόσουν τον χρόνο και τον κόπο που χρειάζεσαι για να τελειώσεις με τέτοιου είδους βάσανα, όμως αν έχεις για βοηθό ένα Philips GC9635/20 θα έχεις πλέον το κεφάλι σου ήσυχο και την ενέργειά σου διαθέσιμη, για άλλες ασχολίες. Χάρη στην ειδικά μελετημένη και υψηλής τεχνολογίας πλάκα T-ionic Glide, το σίδερο γλιστράει εύκολα πάνω σε όλων των ειδών τα υφάσματα και σε χρόνο μηδέν αφαιρεί όλες τις τσακίσεις, δίχως να καταπονείς τον καρπό σου από συνεχόμενες κινήσεις προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Η βολή ατμού των 520 g κάνει τη δουλειά σου ακόμα πιο εύκολη. Έτσι θα πεις αντίο στις τσακίσεις ακόμα και από τα πλέον ευαίσθητα υφάσματα, όπως μεταξωτές μπλούζες, φορέματα και σακάκια. Με το σίδερο σε κάθετη θέση, ακόμα και τα δύσκολα ρούχα, όπως υφάσματα με πιέτες, διακοσμητικά, κουμπιά και άλλα μπορείς να τα έχεις σε άριστη κατάσταση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

Χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας σιδερώματος

Με τις παραδοσιακές συσκευές χάνεις χρόνο επειδή πρέπει να ομαδοποιήσεις τα ρούχα για να τα σιδερώσεις στη θερμοκρασία που πρέπει. Με το σύστημα σιδερώματος Philips GC9635/20, άλλη μια χρονοβόρα διαδικασία πηγαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Με την τεχνολογία OptimalTEMP δεν θα χάνεις πλέον χρόνο για να ξεχωρίσεις τα ρούχα ανάλογα με τη θερμοκρασία σιδερώματος, ούτε θα περιμένεις άσκοπα για να ανέβει ή να πέσει η θερμοκρασία στο επιθυμητό επίπεδο. Σιδερώνεις οποιοδήποτε είδους ύφασμα, από τα πιο χοντρά μέχρι τα πιο ευαίσθητα, με ένα πέρασμα χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Η έξυπνη τεχνολογία βασίζεται στην ιδανική θερμοκρασία σιδερώματος σε συνδυασμό με την ισχυρή και συνεχής παροχής ατμού που φτάνει τα 155 g/min. Με τον τρόπο αυτό, δίχως κόπο, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο έχεις ρούχα τέλεια σιδερωμένα και το βασικότερο, 100% εγγυημένα χωρίς καψίματα. Μπορείς να αφήσεις με ασφάλεια την καυτή πλάκα πάνω στο ύφασμα της σιδερώστρας ή πάνω σε οποιοδήποτε ρούχο, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς.

 

 

Οικονομία, άνεση και ασφάλεια

Όταν επιλέγεις μια συσκευή, σίγουρα φροντίζεις από πριν να ενημερωθείς για το πόσο αποτελεσματικά και οικονομικά μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Με το σύστημα σιδερώματος Philips GC9635/20 θα απολαύσεις τον ιδανικό συνδυασμό αυτών των προνομίων, χάρη στη λειτουργία ECO που θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια, δίχως εκπτώσεις στην απόδοση. Η ποσότητα ατμού που χρησιμοποιεί είναι λιγότερη, όμως όση χρειάζεσαι για να σιδερώσεις τέλεια όλα σου τα ρούχα. Επίσης, εάν δεν χρησιμοποιήσεις το σίδερο για λίγα λεπτά, απενεργοποιείται αυτόματα, όχι μόνο για ασφάλεια αλλά και για να εξοικονομείς χρήματα.

Για τη δημιουργία του ατμού, φροντίζει το αποσπώμενο δοχείο νερού που έχει χωρητικότητα 1,8 λίτρων και σε βοηθάει να κάνεις τη δουλειά σου δίχως την ανάγκη να το γεμίζεις συνέχεια, αφού μπορεί να σου προσφέρει όλο τον ατμό που χρειάζεσαι για έως και δύο ώρες. Κι επειδή τα άλατα είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του νερού, για τη διατήρηση του συστήματος σιδερώματος στη βέλτιστη κατάσταση, υπάρχει το τεχνολογικά προηγμένο και στρατηγικά τοποθετημένο σύστημα Easy De-Calc Plus. Όποτε απαιτηθεί ο καθαρισμός του συστήματος σιδερώματος, θα ειδοποιηθείς με ηχητικές και οπτικές ενδείξεις. Απλά αφήνεις τη συσκευή να κρυώσει, αφαιρείς το πώμα Easy De-Calc και αδειάζεις το νερό μαζί με τα άλατα.

Τελειώνεις, και δίχως να χρειαστεί να περιμένεις να κρυώσει η πλάκα, την κλειδώνεις στη βάση της και τη μεταφέρεις οπουδήποτε θέλεις με ασφάλεια, χωρίς τον φόβο εγκαυμάτων.

 

 

Philips DST8030/70 Azur 8000 Series Σίδερο Ατμού

Το σίδερο ατμού Philips DST8030/70 Azur 8000 Series έχει ως βασική αρχή λειτουργίας του τον πανίσχυρο ατμό ο οποίος ενεργοποιείται αυτόματα σε κάθε κίνηση του σίδερου, για τέλεια αποτελέσματα με ένα πέρασμα, δίχως να σπαταλάς άδικα τις δυνάμεις σου. Χάρη στην ισχύ των 3000W δεν θα χάνεις χρόνο σε διαδικασίες όπως η προθέρμανση και θα ξεκινάς το σιδέρωμα σχεδόν ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση της συσκευής.

 

 

Μηδέν τσακίσεις για άψογο σιδέρωμα

Η ειδικά μελετημένη πλάκα SteamGlide Elite όχι μόνο φέρεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα ρούχα σου, αλλά είναι και ιδιαίτερα αυστηρή με τις τσακίσεις, καθώς τις εξαφανίζει σε χρόνο ρεκόρ, όσο χοντρό και να είναι το ύφασμα. Επίσης, ο εξελιγμένος αισθητήρας κίνησης καταλαβαίνει πότε μετακινείται το σίδερο και δίνει αυτόματα εντολή για απελευθέρωση ατμού έτσι η αφαίρεση ακόμα και των πλέον επίμονων τσακίσεων γίνεται παιχνιδάκι χωρίς καμία προσπάθεια. Η συνεχής παροχή ατμού που φτάνει μέχρι τα 70 γραμμάρια ανά λεπτό, η ισχυρή βολή ατμού 240 γραμμαρίων, και η λειτουργία turbo, που απελευθερώνει ριπή ατμού 260 γραμμαρίων για ακόμα πιο άμεσα αποτελέσματα αποτελούν τον φόβο και τρόμο κάθε είδους τσάκισης. Ακόμα και τα κρεμασμένα ρούχα σου μπορείς να τα φρεσκάρεις εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας την κάθετη λειτουργία ατμού, που δεν απαιτεί τη χρήση σιδερώστρας, ενώ μπορείς να φτάνεις παντού, χάρη στο μεγάλο καλώδιο, μήκους 2,8 μέτρων. Ακόμα και αν σε ειδοποιήσουν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή για κάποιο επαγγελματικό ή άλλου είδους ραντεβού, τα ρούχα σου θα είναι σε άψογη κατάσταση πιο γρήγορα από ποτέ.

 

Άψογο σιδέρωμα χωρίς καψίματα

Λένε ότι αν δεν κάψεις κάποιο ρούχο δεν θα μάθεις να προσέχεις στο σιδέρωμα. Με το σίδερο ατμού Philips DST8030/70 Azur 8000 Series μπορείς να παραμείνεις στον κόσμο της ανεμελιάς καθώς η σύγχρονη τεχνολογία OptimalTEMP θα φροντίσει για εσένα, δίχως εσένα, έτσι χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας μπορείς να σιδερώσεις όλα τα ρούχα που σιδερώνονται, είτε πρόκειται για τζιν, είτε για λινά, είτε για μεταξωτά, με ένα πέρασμα χωρίς καν να σκέφτεσαι, με ποια σειρά θα τα σιδερώσεις όπως έκανες στο παρελθόν. Το σίδερο δεν θα προκαλέσει το παραμικρό κάψιμο και έτσι τα ρούχα σου θα είναι πάντοτε καλοδιατηρημένα και μέσα στη φρεσκάδα. Κι αν σε ρωτήσει κάποιος που είναι το manual με τις οδηγίες για να ορίσει θερμοκρασία, εσύ απλά μπορείς να του δείξεις τη συσκευή. Όλες οι πληροφορίες είναι αποθηκευμένες στον “εγκέφαλό” της, ώστε να είναι το μυαλό σου απαλλαγμένο από “βάρη” που μπορεί άνετα να σηκώσει η μοντέρνα τεχνολογία.

 

 

Ευκολίες που αναβαθμίζουν το νοικοκυριό σου

Το Philips DST8030/70 Azur 8000 Series διαθέτει δοχείο νερού χωρητικότητας 350 ml, που μπορείς να το γεμίζεις από τη βρύση, και έτσι μπορείς να σιδερώνεις στοίβες ρούχων με ένα και μόνο γέμισμα. Επίσης, το ειδικό σύστημα Drip Stop, προστατεύει ακόμα περισσότερο τα ρούχα σου από σταγονίδια και λεκέδες.

Όταν δεν χρησιμοποιείς το σίδερο, ο μηχανισμός auto shut off αναλαμβάνει να το απενεργοποιήσει, μετά από 30 δευτερόλεπτα αν είναι σε οριζόντια θέση ή σε 8 λεπτά εάν είναι τοποθετημένο όρθιο, όχι μόνο για την ασφάλειά σου αλλά και για να μην καταναλώνεις άσκοπα ρεύμα. Οπότε μπορείς να συνεχίσεις να μιλάς στο τηλέφωνο, δίχως τον φόβο ότι ο λογαριασμός θα σου έρθει παραφουσκωμένος.

Τέλος, υπάρχει το ειδικό σύστημα Quick Calc Release για την άμεση αφαίρεση των αλάτων και του ασβεστίου σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, ώστε το σίδερό σου να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα για πολλά, πολλά χρόνια.

Με τις προηγμένες συσκευές σιδερώματος της Philips το σιδέρωμα δεν είναι πλέον μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, αλλά μια απλή, γρήγορη και απολαυστική εμπειρία. Επίλεξε το μοντέλο που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες, και απόλαυσε μια ζωή με περισσότερο ελεύθερο χρόνο και ξεγνοιασιά!

Μπορείς να δεις ακόμη