Ανακάλυψε τις καινοτόμες τεχνολογίες των πλυντηρίων ρούχων και στεγνωτηρίων Grundig

by Zikou Stella

Τα πλυντήρια ρούχων, όπως και τα στεγνωτήρια είναι συσκευές απαραίτητες σε κάθε σύγχρονο σπίτι εδώ και δεκαετίες. Έχουν βοηθήσει τα νοικοκυριά να απαλλαγούν από κουραστικές και χρονοβόρες εργασίες, αφιερώνοντας έτσι περισσότερο χρόνο σε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και στιγμές χαλάρωσης. Οι συσκευές της Grundig ενσωματώνουν τεχνολογίες τέτοιες που από τη μία περιποιούνται τα ρούχα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από την άλλη είναι απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον.

 

FiberCatcher Technology

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία FiberCatcher, το 90% των συνθετικών μικροϊνών σε κάθε κύκλο πλυσίματος εγκλωβίζεται και δεν καταλήγει στο δίκτυο αποχέτευσης, άρα και στη θάλασσα. Οπότε μειώνεται δραστικά το ποσοστό μόλυνσης από τα μικροπλαστικά που είναι υπεύθυνα για την ασθένεια και τον θάνατο πολλών θαλάσσιων οργανισμών.

WaterCare

Οι έντονες κινήσεις του κάδου αντικαθίστανται από πίδακες νερού και απορρυπαντικού που εκλύονται από την κορυφή του πλυντηρίου και έτσι οι πλύσεις ταλαιπωρούν λιγότερο τα ρούχα σου, δίχως να υπάρχουν εκπτώσεις στην απόδοση της συσκευής. Με το Watercare μειώνεται επίσης το επίπεδο των μικροπλαστικών και των μικροϊνών που απελευθερώνονται, κάτι που βοηθάει στην προστασία των ωκεανών και των υδάτινων πόρων.

 

PET Recycled Tub

Με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος τα πλυντήρια ρούχων και τα πλυντήρια στεγνωτήρια της Grundig κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα PET Tubs, που αποτελούνται από έως και εξήντα πλαστικά μπουκάλια. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται η ρύπανση από πλαστικά απόβλητα.

 

 

SupremeRefresh

Με την τεχνολογία SupremeRefresh μπορείς να αφαιρέσεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις ζάρες και τις ανεπιθύμητες οσμές από τα ρούχα σου. Με τη χρήση ατμού, το SupremeRefresh σε βοηθάει να παρατείνεις τη διάρκεια ζωής των αγαπημένων σου ρούχων, φρεσκάροντάς τα με γρήγορο και απλό τρόπο, δίχως να απαιτείται πλήρης πλύση.

 

Inverter Eco Motor

Με τα πρωτοποριακά μοτέρ Inverter Eco, οι πλύσεις όχι μόνο είναι αθόρυβες, αλλά σου εξασφαλίζουν και μεγαλύτερες επιδόσεις από τα παραδοσιακά μοτέρ πλυντηρίων ρούχων. Επιπλέον, το Inverter Eco Motor είναι σχεδιασμένο για ανθεκτικότητα και το καθένα συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση ανταλλακτικών.

 

Anti-allergy Programme

Όσοι έχουν ευαίσθητο δέρμα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αντι-αλλεργικό πρόγραμμα. Είναι σχεδιασμένο με τρόπο τέτοιο που όχι μόνο μειώνει τα αλλεργιογόνα, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι το πλυντήριό σου παραμένει καθαρό από σκόνες, μύκητες και βακτήρια.

 

ExpressCare

Σε περίπτωση που η οικογένειά σου είναι πολυάσχολη, η τεχνολογία ExpressCare θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Κάνει δυνατό το πλύσιμο και στέγνωμα 6 κιλών ρούχων μέσα σε 3 ώρες και 33 λεπτά, γλιτώνοντάς σε από πολύτιμο χρόνο.

 

Automatic Water Level Reduction

Αν δεν γεμίζεις πλήρως τον κάδο του πλυντηρίου σου, η λειτουργία αυτή μειώνει τη χρήση νερού, οδηγώντας σε λιγότερη κατανάλωση, άρα και μειωμένη σπατάλη πολύτιμων πόρων.

 

Μπορείς να δεις ακόμη