Απόκτησε το Starlink που καλύπτει τις ανάγκες σου και απογείωσε την επικοινωνία

by Manos Kavvalos

Είσαι άνθρωπος της τεχνολογίας και βασίζεις τη ζωή σου στην επικοινωνία και τη διασύνδεση με τον ψηφιακό κόσμο; Βλέπεις το μέλλον σου να κατακλύζεται από πληροφορίες που απαιτούν μια συνεχή και σταθερή σύνδεση στον παγκόσμιο ιστό, όπου και αν βρίσκεσαι; Θέλεις τις βέλτιστες υποδομές επικοινωνίας για την επιχείρησή σου; Τότε, θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το δορυφορικό Internet. Για να παραμένεις συνδεδεμένος όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς να εξαρτάσαι από άλλους ή από την ποιότητα της κάλυψης που προσφέρει ο κάθε πάροχος. Βρίσκεσαι μόλις λίγα βήματα από το να κάνεις δικό σου το Starlink που θα γνωρίσεις πρώτος στον Κωτσόβολο, για να απολαμβάνεις υψηλές ταχύτητες, είτε βρίσκεσαι στην ξηρά, είτε στη θάλασσα. Όμως ποια είναι τα πλεονεκτήματα του δορυφορικού Internet; Σε τι θα αλλάξουν τη ζωή σου οι υπηρεσίες του Starlink;

 

Πλεονεκτήματα δορυφορικού Internet

Παγκόσμια Κάλυψη

Στις μέρες μας, η δορυφορική επικοινωνία μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, για εργασία και διασκέδαση, με πρόσβαση σε δεδομένα από οπουδήποτε στον κόσμο. To Starlink το επιτυγχάνει με ένα δίκτυο δορυφόρων υψηλής τεχνολογίας, που κινούνται σε χαμηλή τροχιά πάνω από τη Γη, για υψηλές ταχύτητες με χαμηλό latency.

 

Αξιοπιστία

Τα δορυφορικά δίκτυα είναι αξιόπιστα. Παρέχουν σταθερή σύνδεση, ακόμα και όταν τα επίγεια δίκτυα αποτυγχάνουν λόγω βλάβης. Ειδικά αν έχεις επιχείρηση που βασίζεται στη συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες της, το δορυφορικό Internet θα αποδειχθεί το ιδανικό εργαλείο.

 

Ασφάλεια

Τα δορυφορικά δίκτυα είναι ταυτόχρονα ιδιωτικά. Με την προσθήκη τεχνολογιών κρυπτογράφησης, οι δορυφόροι μπορεί να παρέχουν πιο ασφαλείς συνδέσεις σε σύγκριση με τα επίγεια δίκτυα, καθιστώντας τους ιδανική λύση για κυβερνητικές, στρατιωτικές και εταιρικές λύσεις τύπου VPN.

 

Εγκατάσταση και Αναβάθμιση

Η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για να έχεις υπηρεσίες δορυφορικού Internet δεν είναι δύσκολη υπόθεση και η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που έχει πλέον αφήσει πίσω της εμπόδια όπως αυτά της θέσης εγκατάσταση και των καιρικών συνθηκών.

Επίσης, παρέχονται μια σειρά από διαφορετικά προγράμματα, τα οποία μπορείς να αναβαθμίζεις και να προσαρμόζεις στις εκάστοτε ανάγκες σου, για να είσαι πάντοτε συνδεδεμένος όποτε, με όσους και όπου πρέπει.

 

Έλα στον Κωτσόβολο και μπες στον μαγικό κόσμο του Starlink

Ο Κωτσόβολος σπάει τα δεσμά της επικοινωνίας και τη συνδεσιμότητας, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις υπηρεσίες δορυφορικού Internet της Starlink. Είναι η ιδανική επιλογή:

  • Για όπου και αν κατοικείς, προσφέροντας σου μοναδικές εμπειρίες, χωρίς καθυστερήσεις.
  • Αν ταξιδεύεις συνεχώς, σου αρέσει να μετακινείσαι συνεχώς ή ζεις σε τροχόσπιτο, απολαμβάνεις διακοπές σε camping ή εργάζεσαι απομακρυσμένα και θέλεις να είσαι πάντοτε ανεξάρτητος, έχοντας αδιάκοπα υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στο Internet.
  • Για εσένα που θέλεις να αναβαθμίσεις τις υποδομές επικοινωνίας της επιχείρησής σου, με αστραπιαίες ταχύτητες που αυξάνουν τους δείκτες παραγωγικότητας.
  • Αν σου αρέσουν τα ταξίδια με το σκάφος σου αλλά ταυτόχρονα πρέπει να λαμβάνεις άμεσα πληροφορίες για τον καιρό, να επικοινωνείς με φίλους ή συνεργάτες και να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες στη μέση του ωκεανού.

 

Μικρά και απλά βήματα για να απογειώσεις την επικοινωνία σου

Ο Κωτσόβολος είναι ο μόνος επίσημος μεταπωλητής του Starlink στην Ελλάδα και είναι στην ευχάριστη θέση να σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, ακολουθώντας μια σειρά από μικρά και απλά βήματα.

  • Πρώτα απ’ όλα, επιλέγεις τον κατάλληλο εξοπλισμό, είτε για εγκατάσταση στην ξηρά είτε σε ένα πλωτό μέσο.
  • Στη συνέχεια μέσω της ιστοσελίδας του Starlink, επιλέγεις το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σου
  • Εγκαθιστάς την εφαρμογή Starlink στο smartphone σου
  • Συνδέεις τον εξοπλισμό, ή το αφήνεις πάνω μας. Όπως πάντα, έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σου, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που περιλαμβάνει, εφόσον το επιθυμείς, και υπηρεσίες εγκατάστασης.

Το σημαντικότερο, με πλάνο δόσεων για ευκολία πληρωμών, γιατί θέλουμε για εσένα το καλύτερο.

 

Αν αποφάσισες ότι θέλεις να αποκτήσεις το Starlink, μπες στο site ή έλα σε ένα από τα καταστήματα του Κωτσόβολου για να ενημερωθείς πλήρως σχετικά με το πως θα ανοίξεις την πόρτα σε έναν νέο κόσμο επικοινωνίας και συνδεσιμότητας.

Μπορείς να δεις ακόμη