Απόλαυσε την Ιδανική Θερμοκρασία με τα Κλιματιστικά Grundig

by Manos Kavvalos

Σε έναν κόσμο όπου πλέον ο καιρός μπορεί να αλλάζει απότομα, είναι ζωτικής σημασίας να έχεις έναν αξιόπιστο σύμμαχο στον έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου σου.

Τα κλιματιστικά Inverter της Grundig σκέφτονται για εσένα πριν καν ξεκινήσεις να προβληματίζεσαι. Το Grundig GEHPK 240/241, το Grundig GEHPK 120/121 και το Grundig GEHPK 180/181 που θα βρεις στο site και στα καταστήματα Κωτσόβολος, φροντίζουν για τη θερμική σου άνεση όπου και αν βρίσκεσαι, ακόμα και αν στην περιοχή σου επικρατούν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Ταυτόχρονα, τα ειδικά φίλτρα που διαθέτουν φροντίζουν για την υψηλή ποιότητα του αέρα στον χώρο σου και οι έξυπνες λειτουργίες τους διευκολύνουν τον προγραμματισμό τους, για να λειτουργούν όποτε και όσο έχεις ανάγκη.

Έλα να γνωρίσεις τις τεχνολογίες των κλιματιστικών Grundig που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη για θέρμανση αυτόν τον χειμώνα.

 

Follow Me/Real Set

Τι καλά που θα ήταν να απολάμβανες την ίδια θερμική άνεση ανεξάρτητα από τη θέση του δωματίου που βρίσκεσαι κάθε φορά. Η Grundig είναι σε θέση να ικανοποιήσει και αυτή την επιθυμία σου, χάρη στο καινοτόμο πνεύμα της που αντικατοπτρίζεται στην τεχνολογία Real Set. Θα πρέπει απλά να έχεις πάνω σου ή κοντά σου το πολύ ελαφρύ χειριστήριο, που αναγνωρίζει την απόσταση που βρίσκεται από το κλιματιστικό. Έτσι, η συσκευή προσαρμόζει αυτομάτως τις παραμέτρους λειτουργίας της, με αποτέλεσμα σε όποιο σημείο και αν μετακινηθείς, η θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα. Χωρίς υπερβολές, το τηλεκοντρόλ και η εσωτερική μονάδα, λειτουργούν αρμονικά σαν ένα σετ.

Όταν ο καιρός αλλάζει απότομα, χρειάζεσαι έναν αξιόπιστο σύμμαχο στον έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου σου. Με τα κλιματιστικά Grundig έχεις τη λύση

 

HomeWhiz Wi-Fi Control και Ψηφιακές Ευκολίες

Το να επιστρέφεις στο σπίτι και να βρίσκεις τη θερμοκρασία που θέλεις, χειμώνα καλοκαίρι, είναι μια ονειρεμένη κατάσταση, που θα πάψει να είναι όνειρο και θα μετατραπεί σε πραγματικότητα, αν επιλέξεις ένα κλιματιστικό Inverter της Grundig. Απλά κατεβάζεις στο smartphone ή στο tablet σου την εφαρμογή HomeWhiz και μέσω Wi-Fi παίρνεις στα χέρια σου τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σου, από όπου και αν βρίσκεσαι.

Μπορείς πολύ εύκολα να προγραμματίζεις την αυτόματη έναρξη ή απενεργοποίηση του κλιματιστικού, όχι μόνο για να εξασφαλίζεις ένα ευχάριστο περιβάλλον αλλά και για να εξοικονομείς χρήματα, χάρη στον χρονοδιακόπτη 24 ωρών.

Η θερμοκρασία που έχεις επιλέξει εμφανίζεται συνεχώς στην οθόνη LED της εσωτερικής μονάδας. Αν ο φωτισμός της οθόνης σε ενοχλεί κατά τη διάρκεια του ύπνου, μπορείς απλά να την απενεργοποιήσεις, πατώντας μονάχα ένα πλήκτρο.

Οι ψηφιακές ευκολίες δεν σταματάνε εδώ, αλλά επεκτείνονται στη δυνατότητα αυτόματης επανεκκίνησης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις λειτουργίας.

 

Έξυπνες λειτουργίες για κάθε κλίμα

Ακόμα και αν η θερμοκρασία που επικρατεί έξω είναι -15⁰C ή έχει φτάσει τους 40⁰C, μέσα θα επικρατεί ο καιρός που εσύ επιλέγεις.

Τις πολύ κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα, κάποιες συσκευές ίσως και να ζορίζονται να λειτουργήσουν επαρκώς, όχι όμως τα κλιματιστικά Inverter της Grundig. Αυτό επιτυγχάνεται με την απόψυξη της εσωτερικής μονάδας. Ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν, η διαδικασία κρατάει μόνο 2 έως 10 λεπτά, εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις και θερμική άνεση που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη σπιτική θαλπωρή.

Στη συνέχεια, για να κάνεις τον χώρο σου “φούρνο” μέσα σε λίγα λεπτά, απλά ενεργοποιείς τη λειτουργία Turbo, που μπορεί να σου προσφέρει ακριβώς τα αντίθετα, άμεσα, ευεργετικά αποτελέσματα το καλοκαίρι που θέλεις να ρίξεις γρήγορα τη θερμοκρασία.

Ακόμα και αν υπάρχει υγρασία, η λειτουργία αφύγρανσης των κλιματιστικών της Grundig θα είναι ο ιδανικός σύμμαχος για να της δείξεις την πόρτα της εξόδου από το σπίτι. Έτσι θα απαλλαγείς από τις αρνητικές της επιπτώσεις, όπως η μούχλα, που όχι μόνο είναι επιβλαβής για την υγεία αλλά και επιζήμια καθώς προκαλεί μαύρισμα σε τοίχους και κουφώματα. Καλό είναι λοιπόν, αφού μπορείς, να αποφύγεις όχι μόνο τα φάρμακα αλλά και τον κόπο/ έξοδα για τη συντήρηση και καθαρισμό σε ταβάνια, τοίχους και αλουμίνια.

 

Σε περίπτωση που θέλεις να απομονώσεις το μυαλό σου για να συγκεντρωθείς, χωρίς εκπτώσεις στη θερμική άνεση, παίρνεις στα χέρια σου το τηλεκοντρόλ και πατάς το πλήκτρο αθόρυβης λειτουργίας. Η συσκευή δουλεύει με χαμηλή πίεση, ο αέρας κατανέμεται ιδανικά και ταυτόχρονα εξαλείφεται ο περιττός θόρυβος.

Επιπλέον, αν θέλεις να απολαμβάνεις τον ύπνο σου, δίχως διακοπές λόγω αλλαγής της θερμοκρασίας, γύρισε το κλιματιστικό στο Sleep. Η θερμοκρασία και η ταχύτητα του αέρα θα σταθεροποιηθούν σταδιακά, μια κατάσταση που θα συνεχιστεί για πέντε ώρες, προκειμένου να έχεις έναν ύπνο που πραγματικά θα σε ξεκουράσει.

 

Πολλαπλά φίλτρα για ποιοτική ατμόσφαιρα

Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη μικροσωματίδια και ένα μεγάλο μέρος τους καταλήγει στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της εισπνοής.

Η Grundig έχει επιλέξει να εφοδιάσει τα κλιματιστικά της με φίλτρο ενεργού άνθρακα που συγκρατεί μικρά σωματίδια σκόνης, τρίχες ζώων και απορροφά τις οσμές. Για ακόμα πιο ποιοτική ατμόσφαιρα, το φίλτρο Cold-Catalyst συγκρατεί και αφαιρεί πτητικές οργανικές ενώσεις, φορμαλδεΰδη, καθώς και άλλα επιβλαβή αέρια. Έτσι, προσφέρεις στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα καλύτερες συνθήκες υγιεινής, ακόμα και αν έχεις κατοικίδια στο σπίτι. Από την πρώτη στιγμή που θα θέσεις σε λειτουργία ένα κλιματιστικό Inverter της Grundig, θα γίνει αντιληπτό το πόσο έχουν μειωθεί οι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες.

 

Κλιματισμός και Οικονομία

Σίγουρα δεν θέλεις να ξεφεύγεις από τον κανόνα, “Κλιματισμός μεν,  Οικονομία δε” και είναι πολύ λογικό με το επίπεδο των τιμολογίων ρεύματος. Βάλε ένα κλιματιστικό Inverter Grundig στο σπίτι σου και όχι μόνο θα βιώσεις την απόλυτη θερμική άνεση, αλλά και το πορτοφόλι σου θα σταματήσει να παραπονιέται επειδή το άφησες άδειο. Με ενεργειακή κλάση Α+++ στη θέρμανση και A+ στην ψύξη, θα έχεις τις ιδανικές συνθήκες εντός σπιτιού, χειμώνα καλοκαίρι και θα σου περισσεύουν χρήματα για άλλες “επενδύσεις”.

Είναι λοιπόν σαφές ότι επιλέγοντας κλιματιστικά Grundig, επιλέγεις να ζήσεις σε ένα περιβάλλον όπου η ζεστασιά και η άνεση είναι δεδομένες ακόμα και όταν οι καιρικές συνθήκες γίνονται ακραίες. Οι καινοτόμες τεχνολογίες τους σου εγγυώνται ότι θα απολαμβάνεις σταθερή θερμοκρασία, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι σου, αφήνοντας πίσω τις ανησυχίες για τον καιρό.

Είναι ώρα να αναβαθμίσεις τη ζωή σου στο σπίτι, με την εγγύηση και την αξιοπιστία που προσφέρει το όνομα Grundig.

Μπορείς να δεις ακόμη