ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

by Manos Kavvalos

Για να βρεις τι δώρο ταιριάζει καλύτερα στον καθένα, θα πρέπει να γνωρίζεις την προσωπικότητά του. Ποιες είναι οι προτιμήσεις του όταν βρίσκεται εντός ή εκτός σπιτιού; Του αρέσει να αράζει στον καναπέ με σειρές και ταινίες; Να διοργανώνει αυτοσχέδια πάρτι; Να επεξεργάζεται ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία; Να λιώνει στο gaming; Να μαγειρεύει για τον εαυτό του και τα αγαπημένα του πρόσωπα; Να φροντίζει για την καθαριότητα; Ό,τι ψάχνεις τα φετινά Χριστούγεννα θα το βρεις στον Κωτσόβολο και για να σε βοηθήσουμε, έχουμε επιλέξει μια σειρά από διαφορετικές περσόνες, για να βρεις εύκολα και γρήγορα το δώρο που θα κάνεις στον καθένα.

 

BREAKFAST LOVERS

Είναι ο τύπος που θεωρεί ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα και θα κάνει τα πάντα για να έχει το τραπέζι του γεμάτο. Θέλει φουλ ενέργεια για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες της δραστηριότητες της ημέρας, οπότε αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να του προσφέρεις ένα δώρο για να φτιάχνει τα αγαπημένα του ροφήματα, γλυκά ή αλμυρά πιάτα. Οι επιλογές πολλές. Φρυγανιέρες, βραστήρες, καφετιέρες φίλτρου, χειροκίνητες μηχανές espresso, μπλέντερ και πολυκόφτες, φούρνοι μικροκυμάτων, μίξερ χειρός, ραβδομπλέντερ, κουζινομηχανές και πολυμίξερ. Ό,τι χρειαστείς για να προσφέρεις στον Breakfast Lover την ευκαιρία να ξεκινήσει τον καθημερινό αγώνα του, στον Κωτσόβολο θα το βρεις.

 

FITNESS LOVERS

Κάποιοι βάζουν πάνω απ’ όλα τη φροντίδα του σώματός τους. Είναι οι λεγόμενοι θιασώτες του Healthy Living. Τους αρέσει να γυμνάζονται καθημερινά και προσέχουν τι βάζουν στο πιάτο τους. Ίσως δεν έχουν χρόνο για να τρέχουν σε γυμναστήρια, αλλά προτιμούν να εξασκούνται στο σπίτι. Ίσως δεν είναι οι τέλειοι μάγειρες, όμως τους αρέσουν τα λαχταριστά γεύματα για να αναπληρώνουν την χαμένη ενέργεια μετά από κάθε προπόνηση. Τί δώρο να προτιμήσεις; Υπάρχουν επιλογές ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικά όργανα γυμναστικής, είτε χρήσιμα gadgets όπως smartwatches για την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος εκγύμνασης και τη μέτρηση των καρδιακών παλμών ή ζυγαριές για να υπάρχει πάντοτε ο έλεγχος του βάρους. Αν από τα παραπάνω είναι καλυμμένος και αυτό που του λείπει είναι κάτι για να γεμίζει το πιάτο του με υγιεινές τροφές, τότε διάλεξε ένα air fryer, για νόστιμα φαγητά, γρήγορα, χωρίς πολλές θερμίδες.

 

PET LOVERS

Το να υπάρχουν σε ένα σπίτι ένα ή περισσότερα κατοικίδια ναι μεν είναι κάτι πολύ ευχάριστο, μια μοναδική συντροφιά, ένας φίλος που θα σου σταθεί με τον τρόπο του σε δύσκολες στιγμές, μια ευκαιρία να αποδράσεις μαζί του από το σπίτι, όμως δεν παύει να είναι μια ακόμα ζωή που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Αν υπάρχουν στο σπίτι κατοικίδια, γατάκια, σκυλάκια ή οτιδήποτε άλλο, λογικά ο Pet Lover αφιερώνει αρκετό χρόνο κάθε μέρα για να καθαρίζει έπιπλα, πατώματα και χαλιά από χνούδια και τρίχες. Τι το καλύτερο λοιπόν να τον βοηθήσεις με εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να απαλλαγεί από όλα αυτά γρήγορα και αποτελεσματικά. Μια σκούπα στικ, μια σκούπα ρομπότ, μια ηλεκτρική σκούπα, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες σε σπίτια με κατοικίδια και μάλιστα διαθέτουν εξαρτήματα ειδικά μελετημένα για τον καθαρισμό του ό,τι αφήνει πίσω του το καθένα από εκεί που περνάει. Εκτός όμως από τη φροντίδα, υπάρχει και η παρακολούθηση για την ασφάλειά τους. Εκεί μεταφέρεσαι σε μια κατηγορία χρήσιμων gadgets, όπως airtags, enabots και ip cameras, ώστε να υπάρχουν άγρυπνα μάτια παντού να φυλάνε.

 

ULTIMATE GAMERS

O Gamer είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας. Διασκεδάζει περνώντας πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη και δεν σταματάει αν δεν πετύχει όλους τους στόχους του στο παιχνίδι. Χάνεται σε κάθε κόσμο και δεν βγαίνει από εκεί αν δεν νικήσει το final boss, αν δεν φτάσει πρώτος στη γραμμή του τερματισμού ή αν δεν κάνει χρόνο ρεκόρ για να δει το όνομά του να φιγουράρει στην πρώτη θέση των παγκόσμιων leaderboards. Οι gamers χωρίζονται σε δυο μεγάλα στρατόπεδα. Στους PC Gamers και στους Console Gamers και μην διανοηθείς να πεις κάτι υποτιμητικό για την επιλογή τους. Στο αγαπημένο σου πρόσωπο μπορείς να κάνεις φέτος δώρο ένα νέο υπολογιστή, μια κονσόλα, περιφερειακά όπως χειριστήρια και ακουστικά, ακόμα και μια πολυθρόνα για να κάθεται αναπαυτικά τις ώρες που απολαμβάνει το αγαπημένο του χόμπι. Δώσε του όλες τις δυνατότητες να φτάσει στη νίκη και πρόσφερέ του αξέχαστες στιγμές “Here to Play“.

 

HOME CHEFS

Το ταλέντο είναι έμφυτο και πολλές φορές συνοδεύεται από μεράκι. Όσο και αν λέει κάποιος ότι του αρέσει κάτι, αν δεν το κάνει με κέφι οι προσπάθειες του είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. Οι Home Chefs είναι πάνω απ’ όλα λάτρεις των γεύσεων. Τους αρέσει να δοκιμάζουν οτιδήποτε διαφορετικό συνδυασμό σκαρφιστούν και αν δεν τους πετύχει η συνταγή θα κάνουν τα πάντα για να την τελειοποιήσουν. Περνάνε ατελείωτες ώρες πού αλλού, στην κουζίνα, παρέα με ό,τι σκεύος και εργαλείο βρουν εκεί, όπως μπλέντερ, κουζινομηχανές, μίξερ, air fryers, κουζίνες, φούρνους και οτιδήποτε άλλο μπορούν να λερώσουν με υλικά για γλυκά και αλμυρά πιάτα. Το ποιος θα αναλάβει το καθάρισμα είναι μια άλλη υπόθεση και όταν έρθει η στιγμή εκείνη δεν αποκλείεται να τους βρεις ακόμα πιο βαθιά χωμένους στις σελίδες του τσελεμεντέ.

 

MUSIC LOVERS

Ο Music Lover δεν αποχωρίζεται τη μουσική όπου και αν βρίσκεται. Είτε στο σπίτι, είτε στη βόλτα, είτε στο γυμναστήριο, είτε σε λεωφορεία και μετρό για να πάει στη δουλειά του, σχεδόν μόνιμα θα τον πετύχεις με ακουστικά στα αυτιά. Πολλές φορές ίσως τον δεις, ακόμα και σε δημόσιο χώρο να λικνίζεται στον ρυθμό της μουσικής. Έχει παρασυρθεί, του αρέσει αυτό που ακούει και το δείχνει. Ακόμα, όσοι αρέσκονται στη μουσική ίσως είναι και η ψυχή του πάρτι. Εκεί βεβαίως δεν θα απομονωθούν σε σόλο ακρόαση, αλλά θα προσφέρουν διασκέδαση σε όλη την παρέα, όχι μόνο στο σπίτι αλλά και έξω. Ο χειμώνας είναι ευκαιρία για ένα street party γύρω από τη φωτιά. Λογικά, έχεις καταλάβει τι δώρο θα πρέπει να κάνεις σε αυτή την περσόνα. Ηχεία και ακουστικά για να χορεύουν παντού οι νότες.

 

TRAVELERS

Ακόμα και τα ταξίδια μπορούν να μετατραπούν σε χόμπι. Ένα ταξίδι δεν είναι απαραίτητο να γίνεται πάντοτε με αφορμή διακοπές ή επαγγελματικούς λόγους. Μπορεί να γίνεται απλά για την απόλαυση της διαδρομής και πίσω ξανά στη βάση. Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει κάποιον ο οποίος χαρακτηρίζεται ως Traveler είναι να κρατάει ζωντανές τις αναμνήσεις από κάθε ταξίδι, για να επανέρχεται όποτε θέλει να θυμηθεί τις περιπέτειές του ή να έχει υλικό να τις δείχνει στους άλλους και να διηγείται ιστορίες. Μπορεί βεβαίως να το κάνει και καθαρά για λόγους δουλειάς, να είναι δηλαδή ένας travel blogger, που κάνει προτάσεις σε όσους δεν έχουν χρόνο για να διαλέξουν τον επόμενο προορισμό για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Χάρισέ του λοιπόν εξοπλισμό για vlog, φωτογραφικές μηχανές, κάμερες, drones, ηλεκτρικά πατίνια, βαλίτσες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να του χρησιμεύσει για να του μείνει αξέχαστη κάθε διαδρομή, μικρή ή μεγάλη.

 

TECH MANIACS

Είναι αυτός που του αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνολογία και χτίζει τη ζωή του γύρω από αυτή. Είτε πρόκειται καθαρά για λόγους διασκέδασης, για επαγγελματικούς λόγους, είτε για δουλειές που έχουν να κάνουν με το νοικοκυριό. Αν και θα μπορούσε να γράψει τις δυο γραμμές που θέλει σε ένα χαρτί και να το αφήσει στο τραπέζι ως μήνυμα πριν φύγει για τη δουλειά ή να το κολλήσει πάνω στο ψυγείο για να θυμηθεί κάτι, προτιμάει να το κρατήσει ως αρχείο στον υπολογιστή του ή στο Google Drive. Έχει και οικολογική συνείδηση. Από την άλλη, θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο κάθε συσκευής που διαθέτει στο σπίτι από το κινητό ή το tablet του. Κυριολεκτικά παίζει την τεχνολογία στα δάκτυλά του και δεν σκέφτεται να αλλάξει τρόπο ζωής. Όνειρό του να δημιουργήσει το απόλυτο Smart Home, όπου θα ελέγχει τα πάντα με τη φωνή του και, το πολύ, μια συσκευή. Για αυτόν τον αγαπημένο φίλο ή συγγενή σου έχουμε δημιουργήσει μια ειδική κατηγορία δώρων, για να ικανοποιήσεις ακόμα και τις πλέον προηγμένες τεχνολογικά ανησυχίες του.

 

PARTY LOVERS

Ο Party Lover, μπορεί να ταυτιστεί με τον Music Lover, όμως μόνο με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Ο Party Lover δεν είναι απλά αυτός που του αρέσει η μουσική και ο χορός αλλά πολλά περισσότερα. Είναι αυτός που ζει και αναπνέει για συγκεντρώσεις με συγγενείς και φίλους όποτε του δοθεί η ευκαιρία, για κοινωνικές δραστηριότητες εντός και εκτός σπιτιού. Λατρεύει στην κυριολεξία να στήνεται με παρέα μπροστά από την τηλεόραση και να μετατρέπει το σαλόνι του σε σινεμά με ηχεία, ηχόμπαρες, ποπ κόρν και άλλα ποιοτικά σνακ και ροφήματα. Του αρέσει να σκίζει τσόχες στο μπιλιάρδο ή τα δίχτυα στο παραδοσιακό ποδοσφαιράκι, ενώ το φόρτε του είναι να μαζεύεται με την παρέα για να λιώνουν σε video games με αθλητικό περιεχόμενο, όπως το EA Sports FC 24 και το NBA 2K24. Ακόμα και online, αν βαρεθεί το μέσα, φοράει τα rollers του, στέλνει μήνυμα στους κολλητούς και είναι έτοιμοι να αφήσουν τα σημάδια τους σε δρόμους, πλατείες και πεζοδρόμια.

 

BEAUTY LOVERS

Στο άκουσμα του Beauty Lover το μυαλό πολλών θα πάει, χωρίς σχεδόν καθόλου σκέψη, σε κάποια- συνήθως- ή κάποιον που στήνεται για πολλές ώρες στον καθρέφτη, φροντίζοντας την εξωτερική του εμφάνιση. Λάθος. Η περιποίηση της εξωτερικής εμφάνισης είναι κάτι που θα πρέπει να αφορά τους πάντες και δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύονται ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη. Με δεδομένο το γεγονός ότι ο χρόνος στη σύγχρονη εποχή είναι για όλους περιορισμένος, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ειδών περιποίησης για τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα και για την υγιεινή γενικότερα που είναι τα κατάλληλα δώρα για να πετύχει κάποιος άψογη εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα, μέσα σε πολύ λίγα λεπτά. Η φροντίδα με σκοπό τον καλλωπισμό δεν είναι προνόμιο ενός από τα δύο φύλα. Είναι πάνω απ΄ όλα δείγμα σεβασμού προς τον εαυτό μας και προσφέρει αυτοπεποίθηση καθώς έχουμε το πλεονέκτημα της πρώτης καλής εντύπωσης.

 

DIY FANS

Χαρακτηρίζεται, όχι άδικα, ως κατσαβιδάκιας. Μάστορας για όλες τις δουλειές εντός σπιτιού, ενώ αν του ζητηθεί η βοήθειά του, θα σπεύσει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση σε γείτονες, φίλους και συγγενείς. Οι κατασκευές που μπορεί να φτιάξει μόνος του από το μηδέν είναι η αγαπημένη του ασχολία όταν δεν έχει κάποια άλλη συσκευή για να δείξει το πόσο καλός είναι στα μερεμέτια. Τι να τα κάνεις τα τηλέφωνα και γιατί να αγχώνεσαι όταν έχεις τον μάστορα στο σπίτι σου; Το ηλεκτρικό κατσαβίδι είναι η προέκταση του χεριού του. Βιδώνει τα πάντα με τέχνη που κανείς άλλος δεν γνωρίζει και έχει μάθει να επιλέγει τα καλύτερα εργαλεία από τον Κωτσόβολο. Για κολλήσεις, έχει κάνει αχώριστο σύντροφό του το Gluey. Στερεώνει τα πάντα για να ακουμπάει η οικογένεια ακόμα και τα πιο βαριά αντικείμενα. Όταν ήταν μικρός, έψαχνε κάτι σαν πλαστελίνη για να κολλάει προσωρινά, αλλά σίγουρα τις δημιουργίες του. Πολύ θα ήθελε να υπήρχε και τότε τo Tack-It της Faber Castell. Θα είχε λύσει πολλά από τα προβλήματά του.

 

ΠΑΙΔΙΑ

Χριστούγεννα χωρίς δώρα για τα παιδιά δεν γίνεται. Είναι μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή κατηγορία. Γιατί είναι και μοναδικό το χαμόγελο που χαρίζουν όταν βάλουν τα χεράκια τους κάτω από το δέντρο για να πάρουν αγκαλιά την κούτα που έχει το δώρο τους. Είναι απίστευτος ο τρόπος που κοιτάνε τη συσκευασία που ξετυλίγουν γρήγορα γρήγορα, έχοντας αγωνία να αποκαλύψουν αυτό που κρύβει. Την ίδια στιγμή σκέφτονται. Άραγε πήρε το γράμμα μου φέτος ο Άγιος Βασίλης ή παρέπεσε οπότε δεν θα τον κεράσω γάλα και κουλουράκια. Κι όταν τελικά δούνε ότι το δώρο τους είναι όντως αυτό που ήθελαν, είναι απερίγραπτη η χαρά που θα φωτίσει το πρόσωπό τους. Αν θέλεις και εσύ ως καλός γονιός, θείος, θεία, ξάδερφος, παππούς, γιαγιά, φίλος ή οτιδήποτε άλλο, να ζήσεις παρόμοιες στιγμές προσφέροντας απλόχερα αγάπη, μπορείς να παρακινήσεις τον Άγιο Βασίλη να ψωνίσει τα δώρα για τα παιδιά από τον Κωτσόβολο.

 

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Εννοείται ότι το σπίτι σου έχει τον δικό του χαρακτήρα και προσωπικότητα. Είναι μια περσόνα πολυδιάστατη, που διαμορφώνεις καθαρά με βάση το δικό σου γούστο. Για μια ακόμα χρονιά περιμένει τα δώρα σου και θα στα ανταποδώσει άμεσα, χαρίζοντας σου θαλπωρή και αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

HO-HO-HOME ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Τα Χριστούγεννα το σπίτι περιμένει να φορέσει τα γιορτινά του. Δεν είναι μόνο τα χαλιά ή οι κουρτίνες, τα καλύμματα για τις πολυθρόνες και τους καναπέδες, τα παπλώματα και οι μαξιλαροθήκες. Το σπίτι σου περιμένει Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Με ή χωρίς δέντρο. Μπάλες διαφόρων χρωμάτων και σχημάτων που σου αλλάζουν τη διάθεση και μόνο που τις βλέπεις, πολύχρωμα λαμπάκια που αναβοσβήνουν ρυθμικά και σε καλούνε σε παραμυθένιους κόσμους, γούρια για να πάει καλά η χρονιά, Αγιο Βασίληδες, τάρανδοι που θα κουβαλήσουν τα δώρα, αυτοκόλλητα, αστέρια για να διακοσμήσεις την κορυφή του δέντρου, αγγελάκια και ό,τι άλλο θα γεμίσει το σπίτι σου με Χριστουγεννιάτικες νότες. Το σπίτι σου γνωρίζει πως όλα όσα χρειάζεται για να μπει σε εορταστικό mood θα τα βρει στον Κωτσόβολο. Ώρα λοιπόν να ξεκινήσεις να βάζεις στο καλάθι σου τα στολίδια του.

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΡΟΥΧΩΝ

Αν και κοινότυπη, σοφή η έκφραση, δίνουμε που δίνουμε χρήματα για να αγοράσουμε ρούχα, πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία, θα πρέπει να έχουμε και τα κατάλληλα μέσα για να τα φροντίζουμε. Όχι μόνο για να διατηρούνται καθαρά, αλλά και σε άψογη κατάσταση για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για να μην υπάρχει γκρίνια ότι μπήκε ξανά το χέρι στην τσέπη για ανανέωση της γκαρνταρόμπας και δεν έμειναν χρήματα για τις φετινές διακοπές. Ένα σύγχρονο πλυντήριο ρούχων, όχι μόνο καθαρίζει αποτελεσματικά όλα τα αγαπημένα σου υφάσματα, αλλά προσφέρει και όλη την απαραίτητη φροντίδα στις ευαίσθητες ίνες τους. Μόλις τα βγάλεις από το στεγνωτήριο ή τα μαζέψεις από το σκοινί, επόμενο βήμα είναι να πετύχεις την τέλεια εμφάνιση, χωρίς γυαλάδες, τσακίσεις και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια, δίχως τον φόβο να καούνε αν έχεις το σίδερο αναμμένο και πρέπει να πεταχτείς στο διπλανό δωμάτιο γιατί ξύπνησε το μωρό και κλαίει. Με συσκευές υψηλής τεχνολογίας, θα έχεις ρούχα σαν καινούρια, σε τόσο λίγο χρόνο όσο ποτέ δεν φανταζόσουν.

 

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Οι μυρωδιές που σπάνε τη μύτη είναι ένα από τα κύρια γνωρίσματα των Χριστουγέννων. Το να μπαίνει κάποιος στην κουζίνα του και να απολαμβάνει ένα μίγμα από ευωδιαστά κουλουράκια, δίπλες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, το ψητό που είναι έτοιμο να σερβιριστεί, τη σπανακόπιτα που έχει ήδη μπει στις πιατέλες, τον φρέσκο καφέ που περιμένει αυτόν που άργησε να ξυπνήσει, είναι κάτι παραπάνω από ευλογία. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις την περίοδο των εορτών απαιτούν πολύ φαγητό αλλά και χρόνο για να μπορέσει κανείς να ικανοποιήσει όλες τις γευστικές προτιμήσεις. Η διαδικασία όχι μόνο είναι ευχάριστη, αλλά γίνεται και άνετη, με σύγχρονες συσκευές όπως κουζίνες, φούρνους, εστίες, κουζινομηχανές, μπλέντερ κλπ, που έχουν όλες εκείνες τις τεχνολογίες που θα σε βοηθήσουν να στρώσεις ένα τραπέζι για όλους. Πολλές από αυτές μάλιστα είναι έξυπνες για να μην έχεις συνεχώς τον νου σου μην στεγνώσει το ψητό ή να κρατάς ρολόι για να σβήσεις το μάτι, για να μη λασπώσουν τα μακαρόνια.

 

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ύπνος, φαγητό, αλλά και ψυχαγωγία. Γιορτές είναι ευκαιρία για βουτιά στον καναπέ, σειρές και ταινίες μέχρι να αποκοιμηθείς κάτω από τη ζεστή κουβέρτα. Ε να μην έχεις και την κατάλληλη τηλεόραση, με HDR, 8K και όλα τα καλά για να απολαύσεις σαν άνθρωπος τα αγαπημένα σου προγράμματα; Ζητάς πολλά; Όχι. Μόνο το καλύτερο για τα μάτια σου. Βεβαίως, τι το πληρώνεις το ακριβό πακέτο σε κάθε συνδρομητική υπηρεσία; Θέλεις και τηλεόραση με όλα τα κομφόρ για να μαζεύονται σπίτι και οι φίλοι σου να παρακολουθείτε τα ματς. Θα μείνεις στα ηχεία της τηλεόρασης; Θα μπορούσες, αλλά μήπως θα ήθελες να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο την εμπειρία σου, κάνοντας το σαλόνι σου σινεμά ή μεταφέροντας σε αυτό όλους τους ήχους από το γήπεδο; Τότε, πας γραμμή για ηχόμπαρα. Για να μπορείς να της πετάξεις με το Bluetooth το αγαπημένο σου μουσικό κομμάτι και να αρχίσουν οι χοροί.

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Η παραμονή στο σπίτι είναι ευχάριστη όταν αυτό είναι καθαρό. Έχεις όμως χάσει τη μισή του ενέργεια μαγειρεύοντας, πλένοντας, απλώνοντας και σιδερώνοντας. Πρέπει να καθαρίσεις και τα πατώματα; Στο τέλος δεν θα σου μείνει ίχνος ζωτικότητας και αντί να είσαι μια ευχάριστη παρέα στο τραπέζι θα σε πάρει ο ύπνος στην καρέκλα. Στη συνέχεια καθάρισες το μυαλό σου από όλες αυτές τις σκοτεινές σκέψεις και επανήλθες στην πραγματικότητα. Μπορεί να μην πηγαίνει εκεί το μυαλό σου, όμως έχεις σκεφτεί τα πολλαπλά δώρα που προσφέρει μια σύγχρονη ηλεκτρική σκούπα; Πατώματα που λάμπουν από καθαριότητα σε ελάχιστο χρόνο, με σχεδόν μηδενικό κόπο. Απολύμανση και απαλλαγή των δαπέδων και των επίπλων από σκόνες, χνούδια, τρίχες από κατοικίδια και ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες. Γιατί, η καθαριότητα δεν είναι μόνο η μισή αρχοντιά αλλά και θέμα υγιεινής.

 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Ακόμα σκέφτεσαι ότι θα σου έρθει παραφουσκωμένος ο λογαριασμός του ρεύματος; Είναι γιατί ακόμα δεν έχεις έρθει στον Κωτσόβολο, που θα σε βοηθήσει να φροντίσεις ακόμα και για τη θερμική άνεση του σπιτιού σου. Μαζί με εσένα κρυώνουν και οι τοίχοι και στο ανταποδίδουν με ψύχος. Θέλεις να έρθουν οι επισκέπτες και να είστε όλοι με τα μπουφάν και τις ζακέτες; Το ένα μανίκι μετά το άλλο θα βουτάει στη σάλτσα του κοκκινιστού, μετά θα παίρνει μια γεύση από τη σφολιάτα της παστουρμαδόπιτας και για επιδόρπιο άχνη από τους κουραμπιέδες. Περισσότερο θα φάνε τα ρούχα παρά εσύ και οι επισκέπτες σου. Στο τέλος, το ρεύμα που θα χάλαγες για θέρμανση θα το φας στα πλυσίματα. Βάλε μπρος το θερμαντικό μέσου που προτιμάς, air-condition,  θερμοπομπό, αερόθερμο, σόμπα ή καλοριφέρ. Όλα έχουν λειτουργία ECO για μεγάλη οικονομία στο ρεύμα δίχως εκπτώσεις στην άνεση. Έλα να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις την κατάλληλη συσκευή για τον χώρο σου. Όσο για εκείνο τον αφυγραντήρα, μη συνεχίζεις να τον υποτιμάς. Ξέρεις το πόσο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την υγρασία, τη μούχλα και όλες τις ζημιογόνες για την υγεία επιπτώσεις τους;

 

Φέτος τα Χριστούγεννα έλα στον Κωτσόβολο για να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο δώρο για κάθε προσωπικότητα.

Μπορείς να δεις ακόμη