Απόλαυσε το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ με μια Google TV της SONY

by Zikou Stella

Απέχουμε μόλις λίγες ημέρες από το πρώτο σφύριγμα του Παγκόσμιου Κύπελλου Μπάσκετ 2023, που θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου, σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία. Η εθνική μας ομάδα θα είναι παρούσα και αυτό αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να χαλαρώσεις στον καναπέ σου, μπροστά από μια Google TV Sony, απολαμβάνοντας πλούσιο θέαμα.

 

 

Ζήσε το τουρνουά της FIBA με μία Sony X75WL

Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις μια νέα Smart TV για να παρακολουθήσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο, η σειρά Sony X75WL, που διατίθεται σε μοντέλα 43″, 50″, 55″, 65″ και 75″ θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σου. Η ανάλυσή της, τα ζωηρά και καθαρά της χρώματα και ο κρυστάλλινος ήχος θα σε τοποθετήσουν στο επίκεντρο κάθε φάσης. Όλες οι τηλεοράσεις της σειράς Sony X75WL παρέχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης συναρπαστικού περιεχομένου σε 4K HDR. Ακόμα και οι εικόνες 2K αναβαθμίζονται και φτάνουν σχεδόν την ποιότητα 4K με ευκρινείς λεπτομέρειες και δισεκατομμύρια ρεαλιστικά χρώματα, που αναπαράγονται μέσω του επεξεργαστή 4K Processor X1™. Καθαρός, φυσικός ήχος που θα δώσει νέα πνοή όχι μόνο στους αγώνες που θα παρακολουθήσεις, αλλά και σε ταινίες, σειρές και μουσική.

 

 

Επεξεργασία εικόνας με επαναπροσδιορισμό του όρου της διαύγειας

Χάρη στον επεξεργαστή 4K X-Reality™ PRO, όλο το περιεχόμενο ποιότητας 2Κ ή ακόμα και HD αναβαθμίζεται και φτάνει σχεδόν σε ανάλυση 4K. Ο επεξεργαστής  χρησιμοποιεί μια μοναδική βάση δεδομένων 4K που ενισχύει και βελτιστοποιεί τις εικόνες σε πραγματικό χρόνο, αποκαλύπτοντας επιπλέον λεπτομέρειες, που δεν θα ήταν ορατές σε διαφορετική περίπτωση.

 

Άκου τη μπάλα λες και βρίσκεσαι στο γήπεδο

Οι τηλεοράσεις Sony X75WL έρχονται με την προηγμένης τεχνολογίας μονάδα ήχου X-Balanced Speaker, για να ακούς κάθε επαφή της μπάλας ή των παικτών, κάθε σφύριγμα, τις φωνές των θεατών, σαν να βρίσκεσαι σε μια γωνιά του γηπέδου. Το μοναδικό σχήμα της συμπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη λεπτή σχεδίαση της τηλεόρασης και σου προσφέρει καθαρό ήχο και πλούσια μπάσα σε οτιδήποτε επιλέξεις να παρακολουθήσεις.

 

 

Συναρπαστική εμπειρία παρακολούθησης αθλητικών θεαμάτων

Όσο πιο υψηλή η ένταση του ήχου, τόσο πιο πολύ αισθάνεσαι τον ρεαλισμό. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία Dolby Vision®, οι τηλεοράσεις Sony X75WL ζωντανεύουν αυθεντικά κάθε φάση και ταυτόχρονα, το Dolby Atmos® θα γεμίσει τον χώρο σου με κρυστάλλινο ήχο.

 

Η Sony Google TV οργανώνει την ψυχαγωγία σου

Με τη Sony Google TV θα έχεις ένα και μοναδικό σημείο πρόσβασης για τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες και αναλαμβάνει να οργανώσει για εσένα όλες τις συνδρομές που έχεις σε πλατφόρμες video streaming.

 

Κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σου με ταινίες της BRAVIA™

Απόκτησε άμεσα πρόσβαση στις κορυφαίες ταινίες του σήμερα. Με το BRAVIA CORE™, έχεις την ευκαιρία να εξαργυρώσεις έως και 5 ταινίες και να απολαμβάνεις περιεχόμενο μέσω streaming για έως και 12 μήνες με τη σειρά X75WL ενώ με τη σειρά X93K μπορείς να εξαργυρώσεις έως και 10 ταινίες και να απολαμβάνεις streaming περιεχόμενο για έως και 24 μήνες. Η αποκλειστική υπηρεσία περιεχομένου ταινιών με Pure Stream™ και IMAX® Enhanced θα σου ανοίξει την πύλη για μια εμπειρία με ευκρινή εικόνα υψηλής ανάλυσης και εκφραστικό ήχο.

 

 

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023 που ζωντανεύει στο σαλόνι σου με τη Sony X93K

Αν θέλεις να βιώσεις μια ανεπανάληπτη εμπειρία, τότε οι τηλεοράσεις της σειράς Sony X93K, διαθέσιμη σε μοντέλα 55″, 65″ και 75″, είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει την εικόνα και τον ήχο των αθλητικών θεαμάτων στο επόμενο επίπεδο. Οι τηλεοράσεις Sony X93K συνδυάζουν την ακρίβεια ενός Full Array LED πάνελ και το XR Contrast Booster 10™ για να προσφέρουν ρεαλισμό με βαθύ μαύρο χρώμα, έντονη φωτεινότητα και αντίθεση. Η τεχνολογία XR Motion Clarity™ αποτελεί εγγύηση για παρακολούθηση σπορ και περιεχομένου με έντονη κίνηση αφού προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες χωρίς θόλωση, για να μην χάνεις τη δράση!

 

Υπέροχη φωτεινότητα, μοναδική εμπειρία

Η έντονη φωτεινότητα, τα βαθιά μαύρα και η ευκρίνεια στη μεγάλη οθόνη τεχνολογίας Full Array LED των μοντέλων της σειράς Sony X93K επιτυγχάνονται χάρη στον επεξεργαστή Cognitive Processor XR™, ένα πραγματικό τεχνολογικό επίτευγμα της ιαπωνικής εταιρείας, που σε βυθίζει πλήρως στο αγαπημένο σου περιεχόμενο. Ζήσε την πραγματική ατμόσφαιρα από την άνεση του καναπέ σου.

 

Εντυπωσιακές αποχρώσεις και ρεαλιστικά χρώματα

Με μια Sony X93K και το XR Triluminos Pro™ θα απολαύσεις θέαμα με πλούσιες, ζωντανές εικόνες με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα και κάθε λεπτή απόχρωση. Η εικόνα ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά στην πραγματικότητα!

 

 

Μοναδική αθλητική εμπειρία με τον απόλυτο συγχρονισμό ήχου και εικόνας

Η τεχνολογία ήχου Acoustic Multi-Audio™ με τα δύο tweeter τοποθέτησης ήχου στα δεξιά και στα αριστερά της οθόνης των τηλεοράσεων Sony X93K αναπαράγουν ήχο ποιότητας όπως αυτού μιας κινηματογραφικής αίθουσας. Η τεχνολογία Acoustic Center Sync, όταν συνδυάζεται με συμβατά μοντέλα soundbar (HT-A3000 / 5000 ή 7000) μπορεί να μετατρέψει τη συμβατή τηλεόραση BRAVIA™ σε κεντρικό ηχείο για να ακούς σε πραγματικό χρόνο όλα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο, απόλυτα συγχρονισμένα με τα τεκταινόμενα στην οθόνη. Η ισχύς του επεξεργαστή Cognitive Processor XR™ αποτελεί εγγύηση ότι κάθε ήχος θα σε καθηλώσει, καθώς αναλύει και αναπαράγει το περιεχόμενο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ακούς όλα όσα συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο. Αναγνωρίζει το σημείο που χτυπάει η μπάλα στο παρκέ και ακριβώς από αυτό το ακούς στον χώρο σου.

 

Για gamers υψηλού επιπέδου

Αν είσαι ή έχεις ξεκινήσει προπόνηση για να εξελιχθείς σε gamer υψηλού επιπέδου, να είσαι βέβαιος ότι οι τηλεοράσεις Sony X93K μπορούν να αναπαράγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα γραφικά και τον ήχο των σύγχρονων video games. Για ακόμα πιο εκρηκτικές εμπειρίες, μπορείς να εμπιστευτείς τη διασκέδασή σου στο PlayStation®5. Όλα τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά για gaming, όπως οι θύρες HDMI 2.1 για ανάλυση 4Κ σε ρυθμό ανανέωσης 120 fps, το VRR και το ALLM για να απολαμβάνεις δράση σε πραγματικό χρόνο, είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να διαλύσεις τον ανταγωνισμό. Η σειρά X93K είναι “Perfect for PlayStation®5” και έχει αποκλειστικές λειτουργίες με το PS5™, όπως το Auto HDR Tone Mapping και το Auto Genre Picture Mode.

 

 

Με το μυαλό στην προστασία του περιβάλλοντος

Φίλαθλος και οικολογική συνείδηση είναι έννοιες που ταιριάζουν απόλυτα. Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Μπες στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε την τηλεόραση της Sony που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Μπορείς να δεις ακόμη