Αυτές είναι οι ελληνικές ομάδες που θα περιλαμβάνει το EA Sports FC 24.

by Zikou Stella

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του EA Sports FC 24, του διαδόχου των θρυλικών FIFA, και το μεγάλο ερώτημα πολλών είναι αν θα περιλαμβάνονται ελληνικές ομάδες. Δυστυχώς για άλλη μία χρονιά τα δικαιώματα με το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζονται και ανάμεσα στις διαθέσιμες διοργανώσεις δεν θα περιλαμβάνεται η ελληνική Super League 1 και η μοναδική ελληνική αντιπροσώπευση στο παιχνίδι θα είναι με τις ομάδες της AEK, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενώ θα απουσιάζει ο Ολυμπιακός, κάτι που αναμένεται να αλλάξει την επόμενη χρονιά, ο Άρης, καθώς και η Εθνική Ελλάδος.

 

To EA Sports FC 24 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch στις 29 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει 19.000+ παίκτες με επίσημη άδεια, 700+ ομάδες και 30+ πρωταθλήματα στην πιο αυθεντική εμπειρία ποδοσφαίρου.

 

 

 

 

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώPlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη