Bixby: Αυτός θα είναι ο προσωπικός βοηθός του νέου Samsung Galaxy!

by K-Admin 1

 

Η επίσημη αποκάλυψη του νέου Samsung Galaxy αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου. Μία από τις εφαρμογές που θα παρέχει στο χρήστη η νέα συσκευή είναι ο προσωπικός βοηθός που θα ονομάζεται Bixby.

Οι ψηφιακοί βοηθοί αποτελούν πλέον σημαντικό κομμάτι των smartphones και tablets. Μετά την Amazon και την ανάπτυξη της Alexa, αλλά και την Microsoft με την Cortana, είδαμε και την Google να δημιουργεί τη δική της ψηφιακή βοηθό, Google Assistant. Φυσικά, η Apple δεν έμεινε στάσιμη, βελτιώνοντας συνεχώς τη Siri για τα iPhone και iPad. Η Samsung, θέλοντας να κάνει τη διαφορά και να ανταγωνιστεί τα virtual assistant των Amazon, Apple και Google, δημιούργησε το Bixby.

Το νέο virtual assistant της Samsung φαίνεται να διαφοροποιείται σε πολλούς τομείς σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καθώς φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό λογισμικό αναγνώρισης και μηχανικής μάθησης, ενώ οι δυνατότητες του δεν θα περιορίζονται μόνο σε προκαθορισμένες εντολές.

Το Bixby θα σου επιτρέπει να αναζητήσεις πληροφορίες οίνου, να αναζητήσεις εικόνες στο Pinterest ή να επισκεφτείς το Amazon για να πραγματοποιήσεις αγορές ίδιων ή παρόμοιων προϊόντων με αυτό που αναζήτησες. Θα μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το Hello Bixby για να χειριστείς τις ειδοποιήσεις σου ή για να θέσεις έξυπνες ειδοποιήσεις με βάση την ώρα, την τοποθεσία ή την περίσταση, ενώ μπορείς να θέσεις υπενθυμίσεις μέσω φωνητικών εντολών.

Επιπλέον, το Bixby Vision θα χρησιμοποιεί την κάμερα της συσκευής και θα αναλύει περιεχόμενο εμφανίζοντας στην οθόνη ένα εύρος χρήσιμων πληροφοριών. Για παράδειγμα, όταν ταξιδεύεις σε νέα μέρη, απλά θα κρατάς το νέο Galaxy Samsung μπροστά σε ένα αξιοθέατο και το Bixby Vision θα σου εμφανίζει πληροφορίες για την περιοχή ή άλλα δημοφιλή μέρη που υπάρχουν κοντά σου. Θα μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί για μετάφραση κειμένου στην επιθυμητή γλώσσα, για σάρωση barcodes και QR codes για έλεγχο και σχετικές πληροφορίες ή για να μεταφερθείς στην ιστοσελίδα αγοράς ενός προϊόντος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο προσωπικό βοηθό της Samsung θα αποκαλυφθούν στο επερχόμενο Unpaked event.

 

Μπορείς να δεις ακόμη