Black&Decker: Σύμμαχος στην καθημερινή φροντίδα κατά της σκόνης

by Zikou Stella

Η Black & Decker είναι ένα brand παγκόσμιας εμβέλειας, πασίγνωστη εδώ και χρόνια για τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια χειρός και πλέον για την ποικιλία σε σκούπες στικ.

Στη γκάμα της προσφέρει διάφορες λύσεις με μοντέλα όπως η Black & Decker BHFEA640WP, η Black & Decker BHFEB520D1 και το Black & Decker NVD220BP.

 

Black & Decker BHFEA640WP

H Black & Decker BHFEA640WP είναι μια πανίσχυρη ηλεκτρική σκούπα τύπου stick, 4 σε 1, που φιλοδοξεί να γίνει το δεξί σου χέρι στην καθαριότητα του νοικοκυριού. Διαθέτει ειδικό εξοπλισμό για να απορροφά με ευκολία τις τρίχες των κατοικίδιων και αυτονομία τέτοια που θα σου επιτρέψει να καθαρίσεις το σπίτι με μια μόνο φόρτιση.

 

 

 

Digital Brushless Motor

To Digital Brushless Motor θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις τη βρωμιά, τη σκόνη αλλά και μεγάλα κομμάτια από κάθε επιφάνεια στο σπίτι σου, όσο σκληρή και αν είναι. Προσφέρει δύο είδη λειτουργίας, για σκληρά πατώματα και για χαλιά και με ένα πλήκτρο μπορείς να τα εναλλάσσεις εύκολα από το ένα στο άλλο.

 

 

Edge to Edge Cleaning

Το πέλμα της σκούπας έχει ειδικές βούρτσες που προεξέχουν στο δεξί και στο αριστερό του άκρο, για άριστα αποτελέσματα καθαριότητας στα πλαϊνά και τις γωνίες κάθε χώρου. Επίσης, ο φωτισμός τύπου LED που υπάρχει στο μπροστά μέρος του πέλματος βοηθάει στην ανακάλυψη της σκόνης και των λεπτών τριχών των κατοικίδιων ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία, όπως κάτω από χαμηλά έπιπλα. Ακόμα, το ρολό από μαλακό υλικό που διαθέτει το πέλμα είναι ιδανικό για να καθαρίζεις τέλεια τα σκληρά πατώματα.

 

 

Anti-Tangle Beater Bar

Το σύστημα Anti-Tangle Beater Bar συμβάλλει στο να μην μπερδεύονται τρίχες και χνούδια στο εσωτερικό του πέλματος, αφαιρείται και καθαρίζεται πολύ εύκολα, οπότε η συντήρηση της σκούπας γίνεται απλή και εύκολη υπόθεση.

 

Μεγάλη χωρητικότητα κάδου

Η τεχνολογία κυκλωνικού φιλτραρίσματος βοηθά στο να διατηρείται το φίλτρο καθαρό, αποτρέποντας τη συσσώρευση βρωμιάς. Το φιλτράρισμα πραγματοποιείται σε έξι στάδια και έτσι συλλέγεται το 99,5% της σκόνης. Το δοχείο συλλογής σκόνης έχει χωρητικότητα 750ml, είναι δηλαδή αρκετά μεγάλο για να μπορέσεις να καθαρίσεις κάθε επιφάνεια και γωνιά του σπιτιού σου ή του επαγγελματικού σου χώρου δίχως να απαιτηθεί να το αδειάσεις. Το άδειασμα πραγματοποιείται πολύ εύκολα, καθώς το δοχείο αφαιρείται με μια απλή κίνηση.

 

 

Καθαριότητα παντού

Η Black & Decker BHFEA640WP μετατρέπεται πολύ εύκολα σε σκούπα χειρός για να καθαρίζεις άψογα σκάλες, έπιπλα, αλλά και δυσπρόσιτα σημεία.

 

Black & Decker BHFEB520D1

Η Black & Decker BHFEB520D1 είναι μια ηλεκτρική σκούπα 2 σε 1, που μετατρέπεται πολύ εύκολα σε φορητή, για να καθαρίζεις άψογα και με άνεση είτε πατώματα, είτε έπιπλα είτε σκάλες.

 

 

 

 

SmartTech για τέλειο αποτέλεσμα

Ο κάδος της έχει χωρητικότητα 650ml και δουλεύει με ισχύ 40W, οπότε θα γίνει εύκολα ο καλύτερος σύμμαχός σου στην αφαίρεση όλης της βρωμιάς από τους χώρους σου. Αν μάλιστα έχεις και κατοικίδιο θα ωφεληθείς από το σύστημα SmartTech που διαθέτει τεχνολογία έξυπνων αισθητήρων και περιστρεφόμενη μπάρα, σχεδιασμένη για να μαζεύει τις τρίχες του.

 

 

Μέγιστες επιδόσεις και ευκολία συντήρησης

Το κυκλωνικό φιλτράρισμα φροντίζει για τον διαχωρισμό της βρωμιάς, ώστε η συσκευή να αποδίδει πάντοτε το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Επιπρόσθετα, το διπλό φίλτρο αφρού / τσόχας προσφέρει ένα έξτρα επίπεδο προστασίας. Η μπάρα του πέλματος είναι σχεδιασμένη με τρόπο τέτοιο που να μειώνει το ποσοστό από τρίχες και χνούδια που τυλίγονται. Τέλος, αφαιρείται με απλό τρόπο και ο καθαρισμός του είναι πολύ εύκολος.

 

Black & Decker NVD220BP

Πρόκειται για ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός, με αυτονομία 13 λεπτών και χρόνο φόρτισης 5 ώρες. Η ισχύς του είναι 16W, τόση ώστε να προσφέρει τις απαιτούμενες επιδόσεις για να καθαρίσεις άψογα κάθε επιφάνεια. Ο κάδος του έχει χωρητικότητα 290ml και αποθηκεύεται στη βάση του, τοποθετημένο κάθετα για περισσότερη σταθερότητα, ενώ το ακροφύσιο έχει προσανατολισμό προς τα πάνω για να αποτρέπεται η έξοδος σκόνης. Είναι επίσης ιδανικό για να καθαρίζεις τις τρίχες και τα χνούδια των κατοικίδιων από δυσπρόσιτα σημεία. Έχει λαστιχένια βούρτσα για εύκολη αφαίρεση των τριχών των κατοικίδιων και φίλτρο δύο σταδίων που πλένεται.

 

 

 

Με τεχνολογικές καινοτομίες που αυξάνουν την αποδοτικότητα, την ευκολία χρήσης και τη διάρκεια ζωής τους, οι σύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες Black & Decker έχουν καταστεί αναντικατάστατα εργαλεία για την περιποίηση του οικιακού σου περιβάλλοντος κάνοντας τη ζωή σου καλύτερη!

Μπορείς να δεις ακόμη