Κάνε το σκούπισμα την αγαπημένη σου συνήθεια με μια σκούπα Hoover

by Zikou Stella

Σίγουρα, δεν είναι λίγες οι φορές που σκέφτεσαι ότι θα πρέπει να καθαρίσεις τα πατώματα, όμως κάτι σε αναγκάζει να το αναβάλεις μέχρι η κατάσταση να φτάσει το απροχώρητο. Ένας από τους πιθανούς λόγους είναι ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορεί να είναι ιδιαίτερα κοπιαστική για εσένα, προφανώς επειδή δεν έχεις επιλέξει τα κατάλληλα εργαλεία για το νοικοκυριό σου. Αν αυτό ισχύει, τότε φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις μια ηλεκτρική σκούπα της Hoover, της αμερικανικής εταιρείας που πριν από 115 χρόνια ίδρυσε ο William Henry Hoover και από τότε έχει επιτύχει παγκόσμια αναγνώριση στον τομέα των συσκευών καθαριότητας για παντός είδους δάπεδα και πατώματα. Ξεκίνησε την παραγωγή με βάση την πατέντα του εφευρέτη της κάθετης ηλεκτρικής σκούπας, James Murray Spangler και σήμερα έχει φτάσει σε σημείο να προσφέρει προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και εργονομίας, όπως η HOOVER HF410P 011, η HOOVER HE730ALG 011 H-ENERGY 700 και η HOOVER HF910P 011.

 

 

HOOVER HF410P 011

Η ηλεκτρική σκούπα stick HOOVER HF410P 011 υπόσχεται υψηλή αξιοπιστία και άριστα αποτελέσματα από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό χρήσης. Ο ισχυρός κινητήρας σε συνδυασμό με την εργονομία και το μικρό βάρος της σκούπας αποτελούν εγγύηση ότι η καθαριότητα θα μετατραπεί σε παιχνίδι.

 

 

Πέλμα με περιστροφή 360ο για μέγιστη ευελιξία

Η HOOVER HF410P 011 θα σου προσφέρει μέγιστη ευελιξία για να καθαρίσεις οποιαδήποτε επιφάνεια, καθώς το πέλμα της διαθέτει άρθρωση που περιστρέφεται κατά 360ο με ισχυρό φωτισμό LED για να αποκαλύπτεται η σκόνη ακόμα και στα πιο σκοτεινά σημεία. Το πέλμα All Floor της HF410P 011, θα γίνει ο σύμμαχός σου και θα κάνει τον αποτελεσματικό καθαρισμό όλων των τύπων δαπέδων υπόθεση ελάχιστων λεπτών. Ακόμα και το καθημερινό ξεσκόνισμα θα απλοποιηθεί σε μέγιστο βαθμό, μέσω του εργαλείου 2 σε 1, που αποτελείται από ειδική βούρτσα για να καθαρίζεις σκληρές επιφάνειες και υφάσματα και ακροφύσιο γωνιών για άνετη πρόσβαση σε όλες τις στενές και δύσκολες περιοχές.

 

 

Τεχνολογία Anti-Twist για να μην μπλέκονται οι τρίχες

Αν έχεις στο σπίτι σου κατοικίδιο, τότε το μηχανοκίνητο πέλμα mini power της HOOVER HF410P 011 είναι ιδανικό για εσένα, καθώς έχει σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο που να ξεκολλάει και να καθαρίζει αποτελεσματικά το τρίχωμα των ζώων από μαξιλάρια και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες. Τι γίνεται όμως στη συνέχεια; Θα πρέπει να καθαρίζεις τις τρίχες από τη σκούπα; Μην ανησυχείς, η σκούπα σου διαθέτει τεχνολογία Anti-Twist, δηλαδή στο πέλμα υπάρχει ενσωματωμένη μια χτένα για τον απεγκλωβισμό των τριχών την ώρα που καθαρίζεις. Έτσι εμποδίζεται το μπλοκάρισμα της συσκευής και χάρη στην άμεση πρόσβαση στο roller η συντήρηση απλοποιείται σε μέγιστο βαθμό.

 

 

Ισχυρός κινητήρας για μέγιστη απόδοση

Το σίγουρο είναι ότι με τη HOOVER HF410P 011 θα απολαύσεις όλα τα πλεονεκτήματα ενός ισχυρού κινητήρα BLDC με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Το μοτέρ δουλεύει σε πολύ υψηλές ροπές, με εξαιρετική ταχύτητα αναρρόφησης που φτάνει τα 42AW για άριστα αποτελέσματα καθαριότητας και αυτονομία που φτάνει τα 30 λεπτά. Έτσι θα μπορείς να κάνεις επιφάνειες που φτάνουν τα 120 τετραγωνικά μέτρα να λάμπουν, με μια και μόνο φόρτιση της μπαταρίας.

 

 

HOOVER HE730ALG 011 H-ENERGY 700

Η ηλεκτρική σκούπα με καλώδιο HOOVER HE730ALG 011 H-ENERGY 700 είναι εφοδιασμένη με σακούλα μεγάλης χωρητικότητας για να ξεχνάς πότε ήταν η τελευταία φορά που την άλλαξες. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, διαθέτει ψηφιακή οθόνη για τον άμεσο καθορισμό του τρόπου καθαρισμού και ταυτόχρονα σου παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση των φίλτρων.

 

 

Αυτόματη ρύθμιση ισχύος για βέλτιστη απόδοση

Η HOOVER HE730ALG 011 H-ENERGY 700 έχει κινητήρα στα 850W, που σε συνδυασμό με το πέλμα All Floors Elite και τον ενσωματωμένο ρυθμιστή ισχύος, θα σου παρέχουν κορυφαία αποτελέσματα για βαθύ καθαρισμό σε κάθε είδους δάπεδο. Η λειτουργία AUTO mode, ανιχνεύει το επίπεδο της σκόνης στο δάπεδο και αυξομειώνει ανάλογα την ισχύ λειτουργίας του μοτέρ για βέλτιστα αποτελέσματα. Αν το πάτωμα είναι καθαρό, τότε οι στροφές μειώνονται στο ελάχιστο δυνατό επίπεδο, για να έχεις μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και για να μην καταπονείται άσκοπα η συσκευή σου. Βεβαίως, αν προτιμάς πιο παραδοσιακές μεθόδους, υπάρχει και το MANUAL mode, όπου απλά καθορίζεις το επιθυμητό επίπεδο συνεχούς ισχύος. Και όλα αυτά σε επίπεδο θορύβου 64 dB, για να μην γνωρίζει κανείς πότε έκανες τα πατώματα να γυαλίζουν.

 

 

Μεγάλη σακούλα με ενεργό άνθρακα

Η σακούλα του συγκεκριμένου μοντέλου έχει χωρητικότητα 5 λίτρα, οπότε η συχνότητα των αλλαγών ελαχιστοποιείται στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Η απόρριψή της πραγματοποιείται μέσω αυτόματου συστήματος, οπότε δεν θα έρθεις σε επαφή με τη σκόνη. Ακόμα, με το αντιβακτηριακό φίλτρο τύπου HEPA H13 και τον ενεργό άνθρακα, απενεργοποιούνται οι οσμές, και παγιδεύονται η σκόνη και η βρωμιά για να επιτυγχάνεις την απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή στον χώρο σου. Έτσι, εξαλείφονται σε πολύ μεγάλο βαθμό και οι παράγοντες που είναι δυνατό να προκαλέσουν αλλεργίες.

 

 

Όλα υπό έλεγχο με ψηφιακό χειρισμό

Η Hoover επιστρατεύει τη σύγχρονη τεχνολογία για να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά σου. Ένας από τους τρόπους για να σε απαλλάξει από περιττούς πονοκεφάλους είναι τo χειριστήριο Hi-Controller που υπάρχει στη χειρολαβή της σκούπας, που σου προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις. Επιλογές όπως ο τρόπος καθαρισμού, αυτόματος ή χειροκίνητος, η ισχύς ανάλογα με το είδος της επιφάνειας, οι ενδείξεις για τη συντήρηση του φίλτρου ή την αλλαγή της σακούλας, βρίσκονται κυριολεκτικά στα δάκτυλά σου, για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία.

 

 

 

HOOVER HF910P 011

Η ηλεκτρική σκούπα stick HOOVER HF910P 011 αποτελεί εγγύηση για μέγιστη καθαριότητα με τον ελάχιστο κόπο. Έχει σχεδιαστεί με τρόπο που προσφέρει βέλτιστες επιδόσεις, με άριστη αξιοπιστία από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό χρήσης και επιπλέον, μειωμένη ανάγκη για συντήρηση. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπόσχεται, αλλά πραγματοποιεί όλα αυτά για τα οποία είναι προορισμένο.

 

 

 

Μέγιστη ισχύς απορρόφησης για άψογα αποτελέσματα

Βάζοντας στο νοικοκυριό σου μια ηλεκτρική σκούπα όπως αυτή, με κινητήρα BLDC, θα αποκτήσεις το μοναδικό πλεονέκτημα των απόλυτα καθαρών πατωμάτων δίχως κόπο, με κατακόρυφη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος. Έτσι θα κάνεις καλό τόσο στο σώμα όσο και στην τσέπη σου. Οι υψηλές ροπές του κινητήρα προσφέρουν στη σκούπα μέγιστη ισχύ αναρρόφησης που φτάνει τα 61ΑW, για δάπεδα πάντοτε καθαρά. Η μπαταρία παρέχει αυτονομία 30 λεπτών, χρόνος ικανός για να καθαρίσεις άνετα ένα σπίτι 100 τετραγωνικών μέτρων, δίχως να μειώνεται στο ελάχιστο η απόδοση της συσκευής. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, η Hoover HF910P 011 έχει ειδικό μηχανισμό για να αποσυνδέεις τον σωλήνα από το πέλμα με το πόδι και έτσι τη μια στιγμή μπορείς να καθαρίζεις πατώματα και την άλλη τα ταβάνια.

 

Ο έλεγχος του καθαρισμού στα χέρια σου με την έξυπνη οθόνη

Η έξυπνη οθόνη LED της HOOVER HF910P 011 θα σου δώσει άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και ενδείξεις. Με το πάτημα ενός πλήκτρου καθορίζεις την ταχύτητα της βούρτσας και της ισχύος απορρόφησης του κινητήρα. Αν πρέπει να καθαρίσεις ένα σκληρό δάπεδο ή χαλί θα επιλέξεις το Standard Mode, ενώ αν η δουλειά είναι πιο απαιτητική, το Turbo Mode θα αναλάβει για εσένα τη σκληρή δουλειά του τριψίματος με υψηλή πίεση. Ακόμα, ανά πάσα στιγμή θα έχεις πλήρη εικόνα για την υπολειπόμενη διάρκεια της μπαταρίας.

 

 

 

Αποχαιρέτισε τις τρίχες των κατοικίδιων

Η καθαριότητα του χώρου σου, ακόμα και αν έχεις κατοικίδιο γίνεται παιχνιδάκι με τις τεχνολογίες της HOOVER HF910P 011. Ο αποτελεσματικός καθαρισμός όλων των υφασμάτινων επιφανειών όπως οι πολυθρόνες, οι καναπέδες και τα μαξιλάρια διευκολύνεται σημαντικά με το ισχυρό μηχανοκίνητο πέλμα mini power, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποκολλάει το τρίχωμα των ζώων από τις οικιακές επιφάνειες. Θα μπορείς να ανακαλύψεις τρίχες και χνούδια ακόμα και σε σκοτεινές περιοχές καθώς η συσκευή διαθέτει ισχυρό φωτισμό LED.

 

 

Πολύ σημαντική είναι και η συνεισφορά του συστήματος Anti-Twist της Hoover που συγκρατεί αυτόματα όλες τις τρίχες και δεν μπλέκονται γύρω από τη βούρτσα κατά τον καθαρισμό, οπότε η απορρόφηση διατηρείται σε υψηλά επίπεδα. Η συντήρηση και ο καθαρισμός του πέλματος απλοποιούνται σε μεγάλο βαθμό με ένα διάφανο κάλυμμα που σου δίνει άμεση ορατότητα στον μηχανισμό καθαρισμού του roller και μπορείς να τον αφαιρέσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Παράλληλα, το ειδικό εργαλείο που αποτελείται από βούρτσα και ακροφύσιο γωνιών, θα σε βοηθήσει να καθαρίζεις τις τρίχες και τα χνούδια ακόμα και από τα πλέον δυσπρόσιτα σημεία.

 

 

Τελικά, η επιλογή μιας σκούπας Hoover είναι η ευκαιρία που θα κάνει το σκούπισμα την αγαπημένη σου συνήθεια!

Μπορείς να δεις ακόμη