CES 2016: Το ξεχωριστό διπλό πλυντήριο της σειράς LG SIGNATURE!

by K Admin

LG-SIGNATURE-WASHING-MACHINEg2

 

Η μοναδική εμφάνιση του πλυντηρίου ρούχων LG SIGNATURE αποτελεί μια προηγμένη έκδοση του LG TWIN Wash™, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στην έκθεση CES 2015. Το 24 ιντσών πλυντήριο εμπρόσθιου φορτίου LG SIGNATURE είναι πιο ανθεκτικό, πιο βολικό και πιο εξελιγμένο από ποτέ και διαθέτει το μοναδικό ‘συρτάρι’  ‘MINI Wash’ κάτω από την κύρια μονάδα της συσκευής.

 

Το συρτάρι MINI Wash, δηλαδή το δεύτερο mini πλυντήριο της συσκευής, επιτρέπει την ταυτόχρονη πλύση διαφορετικών φορτίων για να εκπληρώνει τις ανάγκες μιας οικογένειας. Το πλυντήριο επίσης έχει τη δυνατότητα «αυτόματης δόσης» απορρυπαντικού από το δοχείο αποθήκευσης και ανάλογα τις ανάγκες της κάθε πλύσης τοποθετεί όσο απορρυπαντικό χρειάζεται.

 

Το πλυντήριο ρούχων LG Signature ξεχωρίζει για τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, το Quick Circle User Interface με δυνατότητα αφής, το οποίο είναι ενσωματωμένο στη γυάλινη πόρτα σε γωνία 17 μοιρών που το καθιστά εύκολο να το δει κανείς και όταν στέκεται. Επιπρόσθετα, είναι εξοπλισμένο με πόρτα Push Open ακόμα και όταν τα χέρια του χρήστη δεν είναι ελεύθερα, απλά πιέζοντας ελαφρά. Επιπλέον, η επικάλυψη σμάλτου δίνει στο πλυντήριο μια εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα απωθεί τα δακτυλικά αποτυπώματα και τη διάβρωση.

 

Το πλυντήριο ρούχων LG SIGNATURE έρχεται εξοπλισμένο με το LG proprietary Centum System™ που βελτιώνει την αντοχή και την ενεργειακή απόδοση του πλυντηρίου με ένα προηγμένο σύστημα ανάρτησης. Ο θόρυβος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του πλυντηρίου μειώνεται σημαντικά καθώς το Centum System™ ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς του κάδου κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πλύσης.

 

Μπορείς να δεις ακόμη