CES 2016: Το ξυπνητήρι που σε ξυπνάει με…. αρώματα!

by K Admin

coffee logo

 

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν τα πάμε καλά με τα ξυπνητήρια και τους εκνευριστικούς τους ήχους. Ποιος δεν έχει σκεφτεί τουλάχιστον μια φορά να πετάξει το ξυπνητήρι στον τοίχο; Μάλλον την ίδια σκέψη θα έκαναν και οι δημιουργοί του sensorwake, που ξεκίνησαν την ιδέα τους από το kickstarter, και κατάφεραν να αντικαταστήσουν τον ήχο με…. μυρωδιά!

Πως θα σου φαινόταν να ξυπνάς με το άρωμα ενός λαχταριστού κρουασάν ή ενός ζεστού espresso; Σε λίγο καιρό θα μπορείς! Το sensorwake, που παρουσιάστηκε στην έκθεση CES 2016 στο Λας Βέγκας, σύντομα θα γεμίσει τα πρωινά σου με αρώματα που θα ξυπνάνε… τις αισθήσεις σου!

Το sensorwake χρησιμοποιεί μια κάψουλα με άρωμα (σκέψου τη σαν μελάνι) η οποία ενεργοποιείται την ώρα που έχεις επιλέξει και γεμίζει το χώρο με άρωμα. 

Και αν κοιμάσαι τόσο βαθιά που το άρωμα δεν καταφέρει να σε σηκώσει από το κρεβάτι ή αν είσαι κρυωμένος και δεν έχεις όσφρηση, μην ανησυχείς. Οι δημιουργοί του sensorwake το προέβλεψαν και αυτό και έχουν ενσωματώσει και ήχο ξυπνητηρίου που ενεργοποιείται 3 λεπτά μετά από συνεχή διάχυση του αρώματος. 

Το sensorwake θα κυκλοφορήσει με 15 διαφορετικά αρώματα, μεταξύ των οποίων: ποπ κορν, κρουασάν, σοκολάτα, μέντα, μπανάνα, μπέικον κ.α! Το κάθε δοχείο αρώματος παράγεται στη Γαλλία και διαρκεί περίπου για 30 πρωινά! 

 

scent squares

 

Πείστηκες να πετάξεις το παλιό σου ξυπνητήρι και να γεμίσεις τα πρωινά σου λαχταριστά αρώματα; Θα χρειαστεί να κάνεις λίγη ακόμα υπομονή γιατί το sensorwake αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο!

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη