CES 2016: Η Samsung παρουσιάζει το Ψυγείο Family Hub, με οθόνη Full HD LCD 21.5’’, που θα οργανώσει την καθημερινότητά σου!

by K Admin

PHOTO-Samsung-Introduces-an-Entirely-New-Category-in-Refrigeration-as-Part-of-Kitchen-Appliance-Lineup-at-2016-CES-1

 

Φαντάσου ένα ψυγείο που σου υπενθυμίζει τι τρόφιμα χρειάζεσαι, τις καθημερινές υποχρεώσεις της οικογένειας, παίζει μουσική και εμφανίζει τις αγαπημένες σου φωτογραφίες στην πόρτα του! Το φαντάστηκες; Η Samsung το έκανε πραγματικότητα!

Στα πλαίσια της έκθεσης CES 2016, η Samsung εντυπωσίασε με το νέο Family Hub Refrigerator που οργανώνει τα ψώνια σου και φέρνει τη διασκέδαση εκεί που συγκεντρώνονται οι οικογένειες… στην κουζίνα!

Το μοναδικό αυτό ψυγείο είναι, όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, ένα hub που οργανώνει το πρόγραμμα, συγκεντρώνει τις υποχρεώσεις, αλλά και τη digital διασκέδαση όλης της οικογένειας, στην 21.5’’ οθόνη που βρίσκεται στην πόρτα του.

 

Το ψυγείο που διαχειρίζεται τα ψώνια σου!

PHOTO-Family-Hub-Refrigerator-on-Samsung-Smart-Home-AppΤο ψυγείο Family Hub αναγνωρίζει τα τρόφιμα που έχεις και αυτά που χρειάζεσαι και ελέγχει την ημερομηνία λήξης των προϊόντων για να μειώνεις τα τρόφιμα που πρέπει να πετάξεις. Με μια επαναστατική εξέλιξη στην τεχνολογία της ψύξης τροφίμων, το Family Hub διαθέτει 3 κάμερες υψηλής ανάλυσης, που τραβάνε αυτόματα φωτογραφίες του εσωτερικού του ψυγείου κάθε φορά που κλείνει η πόρτα του.  Αυτές τις φωτογραφίες μπορείς να τις δεις στο smartphone ή το tablet σου, μέσω της εφαρμογής Samsung Smart Home, οπότε έχεις ανά πάσα στιγμή «εικόνα»  του ψυγείου σου και … πλήρη έλεγχο για το τι προϊόντα χρειάζεσαι. Και δεν θα ξεχάσεις ποτέ ξανά τι πρέπει να αγοράσεις από το σούπερ μάρκετ!

 

Το ψυγείο που “ακούει” μουσική!

Το Family Hub, επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να παίζει για σένα μουσική αφού διαθέτει ηχείο αλλά μπορείς, επίσης, να παρακολουθείς- όσο μαγειρεύεις στην κουζίνα- την αγαπημένη σου τηλεοπτική εκπομπή χρησιμοποιώντας το «screen mirroring» με την Samsung Smart TV σου!

 

Το ψυγείο που προστατεύει τα τρόφιμά σου!

Το Family Hub διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία της Samsung FlexZone™, που μετατρέπει τμήματα του ψυγείου σε καταψύκτη για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες συντήρησης διάφορων τροφίμων, καθώς επίσης και το σύστημα Triple Metal Cooling που ελέγχει και βελτιστοποιεί τη θερμοκρασία, μεγιστοποιεί την υγρασία και βοηθά να διατηρείται ο αέρας ψυχρός για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Θέλεις να μάθεις και άλλα για το Family Hub; Δες παρακάτω τα σχετικά video…

 

https://www.youtube.com/watch?v=rkfYQdbayDc

 

https://www.youtube.com/watch?v=bMc8kOunpEE

 

Το ψυγείο Family Hub αναμένεται να κυκλοφορήσει  την άνοιξη το 2016!

 

Μπορείς να δεις ακόμη