CES 2017: Το Dell XPS 13 2in1

by K Admin

 

 

Αρκετά δυνατά ξεκινά το 2017 για τη Dell, η οποία προχωρά στη CES 2017 στην ανακοίνωση ενός νέου υβριδικού συστήματος του XPS 13 2in1.

Τρέχοντας τα Windows 10, η Dell μετατρέπει ένα από τα καλύτερα laptop της αγοράς, το XPS 13 σε tablet, επιτρέποντας στην οθόνη των 13 ιντσών να «διπλώσει» μέχρι πίσω. Η οθόνη, αποτελεί και ένα από τα δυνατά χαρτιά του συστήματος αφού εκτός από τα κορυφαία χρώματα και τη Quad HD ανάλυση, διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια που διαθέτει, κάτι που περιορίζει σημαντικά τις διαστάσεις του συστήματος στα επίπεδα ενός laptop 11 ιντσών.

Επιπλέον ζυγίζει μόλις 1.2 κιλά, κάτι που κάνει τη μεταφορά του παιχνιδάκι ενώ είναι εξίσου εύκολο να το κρατάμε όρθιοι, όταν έχουμε ενεργοποιήσει την tablet λειτουργία.

Για το εσωτερικό πάντως η Dell έχει στηριχτεί στη νέα γενιά των μέχρι πρότινος Core M επεξεργαστών της Intel που μπορεί να μη φτάνουν στα επίπεδα επιδόσεων του μεγαλύτερου μοντέλου XPS 13, όμως χαρίζουν πολύ καλές επιδόσεις. Επιπλέον ξεχωρίζουν  αφού δε χρειάζονται ανεμιστηράκι στο εσωτερικό για τη λειτουργία τους, κάτι που κάνει το XPS 13 2in1 απολύτως αθόρυβο.

 

 

Κάτω ακριβώς από την οθόνη, υπάρχει η webcam του συστήματος ενώ η εταιρεία προσθέτει και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος δίπλα από το πληκτρολόγιο για ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα του υπολογιστή μέσω της τεχνολογίας Windows 10. Άλλες διαφορές με το μεγαλύτερο μοντέλο εντοπίζονται στην παρουσία 2 USB-C θυρών αλλά και στη μεγαλύτερη αυτονομία που σύμφωνα με την εταιρεία κυμαίνεται στις 13 ώρες.

 

Η διάθεση του XPS 13 2in1 θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα αρχικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπορείς να δεις ακόμη