CES 2017: Τραβήξτε εντυπωσιακές selfies με την ολοκαίνουρια Hover Camera

by K-Admin

Η ιδέα να χρησιμοποιηθεί ένα drone για τη λήψη εντυπωσιακών selfie δεν είναι καινούρια όμως κάθε σχετική ανακοίνωση εταιρείας, είτε έμεινε στα χαρτιά είτε απείχε αρκετά από το να θεωρείται εύχρηστη.

Αντίθετη άποψη έχει όμως η Hover Camera, ή έτσι όπως την αποκαλεί ο δημιουργός της, μία selfie κάμερα και όχι ένα ακόμα drone. Αυτό που κάνει τη Hover Camera μια πολύ καλή λύση για selfies είναι ο πανεύκολος χειρισμός της αλλά και το απίστευτα μικρό της μέγεθος κάτι που της επιτρέπει να διπλώνει και να μπαίνει πολύ εύκολα σε μια τσάντα. Οι λήψεις φωτογραφιών γίνονται σύμφωνα με την εταιρεία στα 13MP ενώ υπάρχει δυνατότητα φυσικά και βίντεο στην 4K ανάλυση.

Σε ότι αφορά τη χρήση του, αυτή όπως διαπιστώσαμε στη CES 2017 είναι πολύ εύκολη αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί χειριστηρίου το smartphone σας ενώ για την απογείωσή του, αρκεί απλά να ενεργοποιήσουμε τη Hover Camera και να την αφήσουμε στον αέρα. Η κατασκευή της έχει γίνει με όμορφο τρόπο ενώ είναι αρκετά ασφαλές, με τις προπέλες να προστατεύονται από τυχόν πρόσκρουση σε άνθρωπο ή άλλο εμπόδιο. Μία ακόμη λειτουργία που αναμένεται να χρησιμοποιήσουν αρκετά οι κάτοχοι της Hover Camera είναι αυτή του Follow Me, μέσω της οποίας σας η Hover Camera σας αναγνωρίζει και αναλαμβάνει να σας ακολουθεί είτε είστε πεζός είτε σε κάποιο ποδήλατο.

Μπορείς να δεις ακόμη