CES 2019: Η Sony ρίχνεται στη μάχη του 8K με τις νέες Master series TV

by K-Admin 1

 

Στη μάχη των τηλεοράσεων η Sony αποφάσισε να ποντάρει σε ένα συνδυασμό μεγέθους και ανάλυσης, εμπλουτίζοντας τη ναυαρχίδα σειρά της, Master με ένα νέο high end μοντέλο.

Ο λόγος για τη ZG9 8K HDR Full Array LED που κυκλοφορεί στις 85 και 98 ίντσες. Με επεξεργαστή εικόνας X1 Ultimate και 8K X-Reality PRO, προσφέρει κορυφαίας ευκρίνειας κρυστάλλινη εικόνα με εκθαμβωτικό φωτισμό και ζωντανά χρώματα. Τεχνολογίες όπως οι X-Motion Clarity, X-Wide Angle και 8K X-tended Dynamic Range εξασφαλίζουν μια άνευ προηγουμένου εμπειρία θέασης την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι τυχεροί βρεθούν αυτές τις μέρες στο booth της Sony στη CES 2019 –μεταξύ αυτών κι εμείς!

Η ZG9 τρέχει Android TV υποστηρίζοντας Google Assistant, διαθέτει IMAX Enhanced, Dolby Vision και Dolby Atmos για… κινηματογραφικές εμπειρίες ενώ πρόκειται να αναβαθμιστεί, όπως μας είπαν οι άνθρωποι της Sony σε HDMI 2.1 για αναπαραγωγή περιεχομένου σε υψηλή συχνότητα καρέ μέσω HDMI. Κερασάκι στην τούρτα το έξυπνο τηλεχειριστήριό της που έρχεται να ολοκληρώσει την premium εμπειρία χρήσης της ZG9.

 

 

Η Sony ωστόσο δεν έμεινε εκεί σε ό,τι αφορά τη σειρά Master, αφού λάνσαρε και την AG9 4K HDR OLED στις 55, 65 και 77 ίντσες. Πρόκειται για άλλο ένα μοντέλο με επεξεργαστή εικόνας X1 Ultimate και πλήθος τεχνολογιών και εντυπωσιακές εικόνες με κορυφαίο δυναμικό εύρος σε 4K ανάλυση. Η AG9 διαθέτει Acoustic Surface Audio+ με δύο ενεργοποιητές και ισάριθμα subwoofers, Dolby Vision και Dolby Atmos, λειτουργίες Netflix Calibrated και IMAX Enhanced ενώ τρέχει Android TV υποστηρίζοντας Google Assistant. Συνοδεύεται από έξυπνο τηλεχειριστήριο.

 

 

Κατά τ’ άλλα, νέα κυκλοφορία είχαμε και στη σειρά Bravia με την AG8 OLED 4K HDR στις 55 και 65 ίντσες με τη Sony να επιλέγει να ανανεώσει και τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της, XG95 4K HDR Full Array LED (στις 55, 65, 75 και 85 ίντσες) με τον επεξεργαστή εικόνας X1 Ultimate, XG90 4K HDR Full Array LED (στις 49 ίντσες) με τον X1 Extreme και XG85 4K HDR LED (στις 55, 65, 75 και 85 ίντσες) με τον X1.

Τιμές και διαθεσιμότητα των μοντέλων που έφερε μαζί της η Sony στο Λας Βέγκας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως λογικά θα πρέπει να μάθουμε περισσότερα εντός των προσεχών ημερών.

Μπορείς να δεις ακόμη