CES 2019: Τηλεοράσεις μέχρι και… 219 ίντσες από τη Samsung!

by k-Admin 3

 

Πέρυσι κατά τη διάρκεια της CES, η Samsung είχε κλέψει την παράσταση με το The Wall, την αρθρωτή της τηλεόραση στις 146 ίντσες που είχε γίνει μοιραία “talk of the town” στο Λας Βέγκας. Φέτος οι απαιτήσεις ήταν υψηλότερες αφού εκ των πραγμάτων χρειαζόταν κάτι πιο grande και massive για να κάνει εντύπωση. Και το βρήκε!

Η τεχνολογία MicroLED αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της κορεάτικης εταιρείας η οποία έχει βαλθεί να το υποστηρίξει με κάθε τρόπο. Για να αποδείξει τις δυνατότητές της λοιπόν, η Samsung παρουσίασε στη CES μια νέα έκδοση του The Wall, αυτή τη φορά στις 219 ίντσες, πλαισιώνοντάς την από διάφορα πρωτότυπα, θέλοντας να δείξει προς πάσα κατεύθυνση μια εικόνα από το μέλλον.

 

 

Εξ άλλου, πάνω στην περυσινή εκδοχή του The Wall στηρίχθηκε το φετινό, ολοκαίνουριο MicroLED μοντέλο στις 75 ίντσες, μια τηλεόραση που είμαστε βέβαιοι πως δεν υπήρξε επισκέπτης του booth της Samsung που να μη… ζαχάρωσε. Το εκπληκτικό της design και η απουσία πλαισίου, έκαναν τα έτσι κι αλλιώς ολοζώντανα χρώματά της ακόμα πιο έντονα, δημιουργώντας εικόνες που έμεναν για τα καλά σφηνωμένες στο μυαλό.

 

 

Για την ώρα όμως έχουμε QLED και η Samsung δεν μας άφησε παραπονεμένους. Η νέα της πρόταση είναι η QE98Q900R και πρόκειται για ένα 8K μοντέλο με φωτισμό LED πλήρους διάταξης, φωτεινότητα που φτάνει και τα 4.000 nits και επεξεργαστή Quantum Processor 8K με δυνατότητα upscale κορυφαίας ποιότητας σε ανάλυση 8K. Όσο για το μέγεθός της, θα διατεθεί σε εκδόσεις στις 65, 75, 82 (η συγκεκριμένη διάσταση προορίζεται μόνο για τις ΗΠΑ) και 98 ίντσες!

Μπορείς να δεις ακόμη