CES 2019: Τηλεοράσεις για κάθε σαλόνι από τη Hisense

by k-Admin 3

 

Η Hisense αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brands στην αγορά των τηλεοράσεων. Ως εκ τούτου, η παρουσία της στη CES 2019 αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εν τέλει δεν μας απογοήτευσε, παρουσιάζοντας πλήθος διαφορετικών προτάσεων.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η νέα της, high end σειρά, ονόματι ULED. Δεν πρόκειται για κάποιο νέο είδος αλλά για συνδυασμό δύο πάνελ, ενός Full HD και ενός 4K! Το τελευταίο βρίσκεται πιο κοντά στο τζάμι της τηλεόρασης και απεικονίζει έγχρωμες εικόνες ενώ αυτό των 1080p δείχνει μόνο ασπρόμαυρες και παρεμβάλλεται ανάμεσα στο 4K πάνελ και τον LED φωτισμό! Σε συνδυασμό με τον προηγμένο αλγόριθμο της Hisense, οι ULED είναι σε θέση να χαρίσουν εντυπωσιακή φωτεινότητα στα 2.900 nits, κορυφαία δυναμική αντίθεση και πραγματικά ολοζώντανα χρώματα –το Pacific Rim σε αυτή ήταν απλά απίστευτο!

 

 

Αρκετά εντυπωσιακές ήταν και οι σειρές H9F και U9F. Τεχνολογίας Quantum Dot, εκμεταλλεύονται πλήρως τους νανοκρυστάλλους για να προσφέρουν λεπτομερέστατες εικόνες και εξαιρετικά ομαλή κίνηση. Οι H9F διαθέτουν 150 ανεξάρτητες ζώνες και φωτεινότητα που αγγίζει τα 1.000 nits. Η premium U9F έρχεται στις 75 ίντσες μόνο με περισσότερες από 1.000 ζώνες και φωτεινότητα 2.200 nits.

Στις πιο προσιτές επιλογές τώρα, έχουμε τις σειρές R8 και H8F. Πρακτικά πρόκειται για τις ίδιες τηλεοράσεις, απλά οι πρώτες τρέχουν το λειτουργικό σύστημα της Roku ενώ οι δεύτερες το Android TV –μαζί με Google Assistant και Amazon Alexa για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Προσφέρουν φωτεινότητα 700 nits και διευρυμένη χρωματική παλέτα, υποστηρίζουν Dolby Vision ενώ θα ξεκινήσουν να διατίθενται μέσα στη χρονιά.

 

 

Η Hisense παρουσίασε ακόμα τη λεπτότερη «ολοκληρωμένη» τηλεόραση 65 ιντσών της αγοράς! Πρόκειται για τη Hisense Sonic One, ένα πανέμορφο μοντέλο με προφίλ που δεν ξεπερνά τα 2.79 εκατοστά! Μπορεί να τοποθετηθεί απ’ ευθείας σε τοίχο, ενώ λέγοντας «ολοκληρωμένη», εννοούμε ότι διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο στο σώμα της που εκπέμπει μέσω του πάνελ της.

 

 

Σε ό,τι αφορά τους βιντεοπροβολείς, τέλος, τα βλέμματα έκλεψε ο TriChroma Laser TV 100L7T, ένα προϊόν που φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία του αφού μπορεί να προβάλει 4K εικόνα σε μέγεθος έως και 100 ίντσες, υποστηρίζει HDR10 και Amazon Alexa, διαθέτει ήχο Harman Kardon και από πλευράς απόδοσης πιάνει τα 3.200 lumens. Διαθέτει δε τρία laser –ένα για κάθε χρώμα: κόκκινο, μπλε, πράσινο- έχοντας τη δυνατότητα να αποδώσει πραγματικό λευκό καθώς επίσης και το 100% της γκάμας DCI-P3.

Αν και δεν γνωρίζουμε το κατά πόσο τα μοντέλα αλλά και οι τεχνολογίες αυτές θα έρθουν και στις ευρωπαϊκές αγορές, το μόνο βέβαιο είναι πως η Hisense θα μας απασχολήσει έντονα –και- φέτος!

Μπορείς να δεις ακόμη