Δημιουργικά «κούλουμα» με μία φωτογραφική μηχανή

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η πιο όμορφη Δευτέρα του χρόνου πλησιάζει και είναι μοναδική ευκαιρία για δημιουργήσεις τις καλύτερες αναμνήσεις. Να απαθανατίσεις την τριήμερη απόδραση με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Οι παρακάτω προτάσεις θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις υπέροχες αναμνήσεις και να τις κρατήσεις ζωντανές!

 

 

Με το smartphone ανά χείρας

Τα smartphones που έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό τους την κάμερα, σου επιτρέπουν να αποτυπώνεις εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφίες με τη βοήθεια των τελευταίων τεχνολογιών. Ένα πανίσχυρο εργαλείο, όπως το Samsung Galaxy S21 & S21+, σου επιτρέπει να δημιουργήσεις απίστευτα καθαρές και λεπτομερείς εικόνες και να τις μοιραστείς με μία απλή κίνηση του δαχτύλου σου. Συνδύασέ το με το χειροκίνητο gimbal για smartphone Dji Osmo Mobile 2 και απαθανάτισε στιγμές με κινηματογραφική κίνηση και απίστευτη ευκολία.

 

 

Για τους λάτρεις της δράσης και της περιπέτειας

Είτε επιλέξεις να μοιραστείς με τον κολλητό σου μια αθλητική δραστηριότητα είτε ανέμελες στιγμές γεμάτες παιδικότητα, θα θες να μοιραστείς στιγμιότυπα και με τους υπόλοιπους φίλους σου στα social media. Σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό το κινητό σου, αλλά μία action camera έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει εξαιρετικές λήψεις στις εξορμήσεις σου με πολύ πιο ευκρινείς εικόνες. Είναι μικρές κι ελαφριές και μπορούν να τοποθετηθούν σε κράνη, ποδήλατα, μέρη του σώματος, ακόμα και σε κατοικίδια ζώα.

Τοποθέτησε μια action cam σε τρίποδο και απαθανάτισε όλα τα ευτράπελα της παρέας, ή την οικογένεια να χορεύει παραδοσιακούς χορούς. Στερέωσέ τη στο ποδήλατο ή στο σακίδιο σου και κατάγραψε τις διαδρομές σου στη φύση. Σκέψου αντισυμβατικά και τοποθέτησέ τη προσεκτικά (πολύ προσεκτικά, όμως) στο χαρταετό και δημιούργησε ένα πρωτότυπο FPV video με τις προσπάθειες «απογείωσης».

 

 

Απαθανάτισε τα πάντα από ψηλά

Αν τα βίντεο που σου προσφέρουν τα smartphones ή οι action cams δεν είναι αρκετά για να εντυπωσιάσεις τους διαδικτυακούς σου φίλους, σκέψου ότι υπάρχουν και τα drones. Κι αν δεν το έχεις με την αεροφωτογράφιση, μην ανησυχείς. Όλα τα σύγχρονα drones έρχονται με ειδικές λειτουργίες και αυτοματισμούς για να μπορεί να τα χειριστεί ακόμα και ο πιο αρχάριας. Έτσι θα μπορείς να καταγράψεις καταπληκτικά βίντεο σαν επαγγελματίας και να τα μοιραστείς στα social media με το smartphone σου.

 

Κούλουμα σε Polaroid

Δημιούργησε τις πιο όμορφες αναμνήσεις με μία φωτογραφική μηχανή άμεσης εκτύπωσης. Φωτογράφισε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις τη φωτογραφία εκτυπωμένη στα χέρια σου. Οι Instant cameras διατίθενται σε διάφορα εντυπωσιακά χρώματα. Αν το ροζ είναι το αγαπημένο σου χρώμα, τότε ρίξε μια ματιά στη Polaroid Now Pink Camera 9056. Είναι κομψή, εύκολη στη χρήση και πανέμορφη!

 

 

 

Φωτογραφικές μηχανές για άπειρες δημιουργικές επιλογές

Αν θέλεις να δημιουργήσεις και να μοιραστείς εντυπωσιακά πορτραίτα με απίστευτες λεπτομέρειες και παράλληλα να επεκτείνεις τις δεξιότητές σου στον τομέα της φωτογραφίας, μία φωτογραφική μηχανή DSLR θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Χάρη στη δυνατότητα εναλλαγής φακών και την ευελιξία των χειροκίνητων ρυθμίσεων, οι μηχανές DSLR προσφέρουν την ελευθερία να παίρνεις γρήγορες, δημιουργικές αποφάσεις με μεγάλη ακρίβεια.

Εάν το ζητούμενο είναι μία μικρή και κομψή μηχανή επαγγελματικής ποιότητας, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις mirrorless προτάσεις όπως είναι η εντυπωσιακή Sony ILCE6000L Black. Κομψή, ευέλικτη, με πολλές δυνατότητες σύνδεσης και εκπληκτική ποιότητα εικόνας, η πρόταση της Sony σου προσφέρει την ισχύ μιας DSLR σε ένα φορητό πακέτο.

Τώρα είσαι έτοιμος να απαθανατίσεις τις πιo όμορφες αναμνήσεις, που μετά από χρόνια θα σου θυμίζουν μοναδικές στιγμές που έζησες αλλά και τις καλύτερες που ακολούθησαν. Καλά κούλουμα!

Μπορείς να δεις ακόμη