ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

by K Admin

Έφτασε, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που χιλιάδες ζευγάρια σε όλον τον κόσμο θέλουν να δείξουν την αγάπη τους στο ταίρι τους με κάποιο ξεχωριστό τρόπο. Αναπόσπαστο κομμάτι είναι και το κυνήγι για το σωστό δώρο, ειδικά για όσους πιστεύουν ότι πρέπει να ξεφύγουν από τον τυπικό συνδυασμό αρκουδάκι-σοκολατάκια.

Για αυτούς λοιπόν που αναζητούν μια πιο ψαγμένη επιλογή, ένα χρηστικό και ωφέλιμο δώρο που πραγματικά θα αρέσει στον σύντροφο τους, είμαστε εδώ με συγκεκριμένες προτάσεις για την 14η Φεβρουαρίου.

 

Δώρα και για τους δύο

Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες δώρων που έχουν unisex χαρακτήρα και άρα είναι κατάλληλα και για τα δύο φύλα, μη χάνοντας τον κάπως πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα της ημέρας των ερωτευμένων.

 

Smartphone

Ξέρεις ότι ο/η σύντροφός σου έχει διακαή πόθο για κάποιο μοντέλο τηλεφώνου που δεν μπορεί να αγοράσει λόγω οικονομικής στενότητας ή δισταγμών; Να η ευκαιρία να του/της το χαρίσεις. Στη διάθεσή σου υπάρχει πληθώρα επιλογών, από το πιο εξεζητημένο όπως ένα iPhone σε χρυσό χρώμα για εκείνη έως το πιο τυπικό μαύρο για εκείνον.

Από την άλλη εάν το ταίρι σου προτιμάει Android κινητά και όχι μοντέλα της Apple, το εύρος των επιλογών σου αυξάνεται από τις πιο ακριβές επιλογές των κινητών της Samsung, που όμως διαθέτει και φθηνότερες επιλογές, έως τα πιο προσιτά σε γενικό επίπεδο κινητά των ZTE και Huawei ή τέλος την ελληνική λύση της MLS.

Όπως βλέπεις υπάρχει μια λύση για κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε προϋπολογισμό έχεις στη διάθεσή σου.

 

Tablets

Από την άλλη, μπορεί το ταίρι σου να κουράζεται διαβάζοντας ή παρακολουθώντας βίντεο στο κινητό του ή να έχει πάνω στα γόνατά του το λάπτοπ και να θέλει να κάνει το πέρασμα στο tablet για ξένοιαστο σερφάρισμα ή gaming από τον καναπέ. Και εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με τα γούστα και τα χρήματα που διαθέτεις. Έτσι εάν ο/η σύντροφός σου είναι λάτρης της μεγαλύτερης οθόνης για να απολαμβάνει τα πάντα καλύτερα, υπάρχουν τα tablets των 9,7 ιντσών, ενώ εάν θέλει κάτι που να χωράει καλύτερα στο χέρι υπάρχουν τα μικρότερα tablets από 7 έως 8 ίντσες, που ταιριάζουν καλύτερα στο γυναικείο χέρι. Και πάλι μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με το λειτουργικό που σε καλύπτει καλύτερα ή που έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς (iOS ή Android).

 

Καφετιέρες Nespresso

Αν το ταίρι σου είναι φανατικός/ή του καφέ, το να «αναγκαστεί» να σκίσει ένα περιτύλιγμα από όπου θα ξεπροβάλλει κάποιο από τα μοντέλα των καφετεριών Nespresso, που συνδυάζουν την παρασκευή εξαιρετικού καφέ με την πολύ μοντέρνα εικαστικά σχεδίαση, θα είναι ένα εξαιρετικό δώρο. Τα μοντέλα έρχονται σε ευρεία γκάμα τιμών, από 87 έως 299 ευρώ, ενώ υπάρχουν και κάποια συνοδευτικά αξεσουάρ για κομψή αποθήκευση των καψουλών του καφέ σας. Αν προτιμάει τον καπουτσίνο, δες κάποιο μοντέλο που έρχεται μαζί το Aeroccino.

 

Δώρα για εκείνη

Ας περάσουμε τώρα σε πιο «θηλυκά» δώρα, που θα κάνουν την καρδιά της συντρόφου σας να σκιρτήσει αυτή την ημέρα, όχι μόνο λόγω ρομαντισμού(τραγικό), αλλά και επειδή πιθανώς εδώ και καιρό να ήθελε κάποιο από αυτά τα δώρα και να μην είχε την άνεση ή ευχέρεια να το αγοράσει.

 

Ισιωτικό μαλλιών – Επαγγελματικό πιστολάκι για τα μαλλιά

Εδώ πιθανώς ο μέσος άντρας να αισθανθεί χαμένος για το πώς θα το επιλέξει αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σε συμβουλέψουμε. Εάν έχεις ακούσει τη σύντροφό σου να διαμαρτύρεται για τα σγουρά μαλλιά της, ή για το πόσο θα ήθελε ένα τέτοιο μηχάνημα, σου έχουμε παρακάτω κάποιες χρήσιμες συμβουλές.

Σε πρώτη φάση θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών της και κατόπιν να επιλέξεις είτε κάποιο σίδερο ισιώματος είτε κάποιο πιστολάκι υψηλής θερμοκρασίας. Το πιστολάκι πρέπει να έχει ισχύ πάνω από 1800 Watt. Τα σίδερα ισιώματος θα πρέπει να είναι κατά προτίμηση κεραμικής και όχι ατσάλινης πλάκας μιας και οι δεύτερες μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στα μαλλιά της αγαπημένης σου. Η υψηλή θερμοκρασία χρειάζεται επειδή δεν μπορείς να ισιώσεις σγουρά μαλλιά ή να κρατήσουν αρκετά χωρίς αυτή.

 

Τοστιέρα Μαλλιών – Ψαλίδι – Βούρτσα για μπούκλες

Συνεχίζουμε στο ίδιο κλίμα, αλλά αυτή τη φορά το δώρο που θέλουμε να προτείνουμε έχει την ανάποδη λειτουργία από το ακριβώς ανωτέρω. Αυτό θα είναι χρήσιμο στην σύντροφό σου εάν έχεις ακούσει ότι ξοδεύει πολλά στο κομμωτήρια για να σγουραίνει τα μαλλιά της ή εάν την έχεις ακούσει να ζητάει κάτι ανάλογο. Τι πρέπει να έχεις υπόψη σου; Ας προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε.

 

Τύποι σίδερων για μπούκλες:

Κεραμικό: Η ίση κατανομή θερμότητας ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ζημίας ενώ τα αρνητικά ιόντα υγραίνουν και μαλακώνουν τα μαλλιά.
Τουρμαλίνη: Εκπέμπει έξι φορές περισσότερα ιόντα για να μαλακώνει το περιτρίχιο της τρίχας και να κάνει τα μαλλιά σας πιο λαμπερά.
Τιτάνιο: Η ίση κατανομή θερμότητας και η λεία επιφάνεια δίνουν τη δυνατότητα να αποφεύγεται το μπλέξιμο και το κόλλημα των μαλλιών.

Όπως είδες υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Από εκεί και πέρα υπάρχουν σε διάφορες μορφές και μήκη ανάλογα με το μήκος των μαλλιών και τον τύπο της μπούκλας που θέλει να πετύχει το ταίρι σας, αλλά αυτά είναι πιο εξειδικευμένες πληροφορίες. Πάντως, τα διαθέσιμα στην αγορά κυμαίνονται με ενεργή επιφάνεια από 5 εκατοστά (για μακριά μαλλιά και χαλαρή μπούκλα), έως 95 χιλιοστά για πιο κοντά μαλλιά και σφιχτές μπούκλες.

 

Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Προσωπική περιποίηση

Ακόμα και οι άντρες έχουν ακούσει στις μέρες μας πόσο δημοφιλή είναι τα καταστήματα για την περιποίηση των νυχιών και των ποδιών. Εάν σκέφτεσαι να προσφέρεις στην σύντροφό σου τη δυνατότητα να περιποιείται τον εαυτό της και από την άνεση του σπιτιού ή να φρεσκάρει την όποια περιποίηση δέχεται από επαγγελματίες, επιλογές υπάρχουν.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα προϊόντα για την προσωπική της περιποίηση, από εργαλεία απολέπισης για τη φτέρνα έως πρακτικά απλά εργαλεία ομορφιάς.

 

Γιόγκα – Αερόμπικ – Γυμναστική

Εάν πάλι η σύντροφός σας ακολουθεί το ρεύμα της σύγχρονης ζωής που μιλάει για υγιεινή ζωή, εκγύμναση και τρέξιμο ή γυμναστική, γιόγκα ή αερόμπικ σε κλειστούς χώρους, μπορείς πολύ άνετα να βρεις κάτι που να της ταιριάζει και να την ικανοποιεί στην ευρύτατη γκάμα των διαθέσιμων σχετικών προϊόντων. ( λέω να το βγάλεις, σίγα μην της πει να χάσει και κιλά!)

 

Δώρα για εκείνον

Ώρα για την άλλη πλευρά του φεγγαριού, την «αρσενική». Θα ακολουθήσουν μερικές χρήσιμες συμβουλές για δώρα, τα οποία καθόλου δεν θα χαλάσουν τον σύντροφό σου εάν θελήσεις να του τα δώσεις την ημέρα των ερωτευμένων.

 

Gaming

Εν αρχή είναι τα videogames. Εάν ξέρεις σε ποια συστήματα παίζει ο σύντροφός σου (κονσόλα για videogames, PC) μπορείς να ψάξεις για όποιο παιχνίδι νομίζεις ή ξέρεις ότι του λείπει, είτε μιλάμε για PC είτε για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ή Xbox 360.

Αν δεν ξέρεις ποιο παιχνίδι θέλει, μπορείς να αγοράσεις κάποιο χειριστήριο ανάλογα με την κονσόλα του, ή κάποιο πληκτρολόγιο ή ποντίκι ειδικό για gaming για τον υπολογιστή του.

Από την άλλη, εάν σκέφτεσαι να διαθέσεις παραπάνω χρήματα, σίγουρα θα τον κάνεις να πετάξει από τη χαρά του εάν του πάρεις κάποιο σύστημα εικονικής πραγματικότητας, όπως το PlayStation VR που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τους κατόχους του PlayStation 4. Στην ίδια κατηγορία των ακριβών δώρων μπορείς φυσικά να επιλέξεις και κάποια κονσόλα και να τον κάνεις τον πιο ευτυχισμένο ερωτευμένο του κόσμου.( δεν θα πρότεινα gaming για έρωτα και αγάπη αλλά για χωρισμό)

 

Ξυριστικές – Κοπτικές μηχανές

Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται μπανάλ και συνηθισμένο δώρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι στη σημερινή εποχή που οι πιθανότητες ο σύντροφός σου να ακολουθεί τις «μουσάτες» επιταγές της μόδας είναι αυξημένες, η ύπαρξη μιας μηχανής περιποίησης του τριχωτού του κάτω μέρους της κεφαλής μάλλον είναι μια πολύ καλή ιδέα, δεδομένου ότι ένα σωστό μούσι  χρειάζεται αρκετή περιποίηση. Αλλά και για τον άντρα που θέλει να είναι ξυρισμένος στην πένα κάθε μέρα, μια ξυριστική μηχανή μπορεί να του γλυτώσει πολύτιμο χρόνο σε σχέση με αυτόν που απαιτείται για το καθημερινό ξύρισμα.

 

Εργαλεία – Μαστορέματα – Κάντο μόνος σου

Εάν πάλι το ταίρι σου  ανήκει στη “συνομοταξία” εκείνη των ανδρών που ασχολείται με τις επισκευές, κατασκευές ή και… καταστροφές, υπάρχει διαθέσιμη μια πολύ μεγάλη γκάμα εργαλείων. Είναι σίγουρο ότι με μια μικρή γνώση των συνηθειών του ή και διακριτική βολιδοσκόπηση θα βρεις κάτι που να του λείπει και να χρειάζεται είτε μιλάμε για δράπανα, κατσαβίδια ή οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους σου ότι μπορεί να του χρησιμεύσει στην ενασχόλησή του με τις κατασκευές κι επισκευές. (τραγικό!!! )

Μπορεί κάποια από τα δώρα μας να ξεφεύγουν από ό,τι έχεις στο μυαλό σου ως παραδοσιακό δώρο για την γιορτή των ερωτευμένων, αλλά πίστεψέ μας εάν στοχεύσεις σωστά πάνω στην ανάγκη ή το χόμπι του ταιριού σου, μπορεί να έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από οποιοδήποτε συμβατικό δώρο, ανεξάρτητα από το χρηματικό ποσό που σκοπεύεις να διαθέσεις.

 

Αν ψάχνεις και άλλες ιδέες για το έτερο σου ήμισυ μπες εδώ

Μπορείς να δεις ακόμη