Dune Spice Wars – Παρουσιάστηκε το νέο faction των Smugglers

by Aggeliki Tsoukana

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις για το επερχόμενο Dune: Spice Wars η Shiro Games που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του τίτλου, παρουσίασε σε ένα steam post την τρίτη φατρία του τίτλου: τους Smugglers. Αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τα βιβλία και την ιστορία του Dune, οι Smugglers είναι οι λαθρέμποροι που διακινούν οτιδήποτε παράνομο, εννοείται και Spice, μέσα στην αυτοκρατορία.

 

 

Στο Dune: Spice Wars θα έχουν πιο ενεργό ρόλο, καθώς διεκδικούν ενεργά τον έλεγχο του Arrakis με απώτερο στόχο να αναγνωριστούν και εκείνοι ως επίσημος Οίκος – δίπλα στους Atreides και τους Harkonnen- και σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί θα είναι η ιδανική φατρία για τους παίκτες που προτιμούν ενέδρες και πιο αργές μάχες. Η βάση τους θα βρίσκεται κοντά στον βόρειο πόλο του πλανήτη, ενώ έχουν τη δική τους αισθητική στα κτήρια, θυμίζοντας κάπως φουτουριστικούς νομάδες, καθώς και ειδικές μονάδες που δεν είναι διαθέσιμες στις άλλες φατρίες, όπως οι παρακάτω.

 

 

– Scavengers: καιροσκοπικοί δολοφόνοι, που κάνουν τα πάντα για εύκολο χρήμα. Προτιμούν να επιτίθενται με τις ακονισμένες λεπίδες τους, στις αδύναμες μονάδες που λιμοκτονούν. Η δύναμή τους αυξάνεται όταν οι προμήθειες των στόχων τους ελαττώνονται.

– Wreckers: χρησιμοποιούν χημικά όπλα για να μειώσουν τις ενισχύσεις των εχθρών στην περιοχή επίθεσής τους, γεγονός που τους καθιστά την τέλεια μονάδα παρενόχλησης, επιτρέποντας στους συμμάχους τους να λεηλατήσουν άνετα τα λάφυρα.

– Snipers: θανατηφόροι σκοπευτές με τροποποιημένα όπλα, έχουν την επίθεση με το μεγαλύτερο βεληνεκές στον πλανήτη Arrakis. Λαμβάνοντας υπόψη το καμουφλάζ τους, είναι ιδανικοί για να αποτελειώνουν μονάδες πάνε να το σκάσουν.

– Free Company: οι πιο διάσημοι δολοφόνοι και κυνηγοί επικηρυγμένων, εξοπλισμένοι με διπλά σπαθιά και εντυπωσιακό εξοπλισμό stealth. Η ευελιξία τους προέρχεται κυρίως από την ικανότητά τους να μιμούνται τις δεξιότητες των στόχων τους κατά τη διάρκεια της μάχης.

– Combat Drone: ισχυρή και εξαιρετικά ευέλικτη μηχανική μονάδα που σχεδιάστηκε για αυτόνομη εμπλοκή, παρέχοντας υποστηρικτικό ρόλο στους στρατιώτες των Smugglers.

 

 

Oι Smugglers όμως δε θα είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα των φατριών, καθώς η Shiro Games έχει υποσχεθεί πως θα παρουσιάσει ακόμα μία πριν ξεκινήσει η Early Access του Steam – πιθανότατα τους Fremen -, ενώ μπορεί να προστεθεί και πέμπτη πριν την κανονική κυκλοφορία στους υπολογιστές.

Εσύ με ποια φατρία θα ταιριάξεις τις δυνάμεις σου;

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη