Η Ciri των The Witcher στο Elden Ring; O YouTuber Tony Li σου δείχνει πως να τη φτιάξεις

by Aggeliki Tsoukana

Το Elden Ring μπορεί να μετράει κάτω από δύο μήνες κυκλοφορίας, όμως το τεράστιο και πολύ φανατικό community του τίτλου μας δίνει διαρκώς τροφή για ειδήσεις, από παίκτες που έχουν καταφέρει να τερματίσουν το παιχνίδι σε λιγότερο από 10 λεπτά, μέχρι παίκτες που έχουν βρει τρόπους να κάνουν bosses να πεθάνουν μόνοι τους! Αυτά είναι μόνο δύο από τα πιο πρόσφατα κατορθώματα, που όμως δεν αφορούν εσένα που θέλεις να ξεκινήσεις τώρα την εξερεύνηση του παιχνιδιού. Πως θα σου φαινόταν λοιπόν αν σου λέγαμε ότι μπορείς να παίξεις το Elden Ring, όχι σαν όποιος και όποιος χαρακτήρας, αλλά σαν τη Ciri από τη σειρά παιχνιδιών The Witcher;

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο mod, αλλά είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις και εσύ εκμεταλλευόμενος τον πολύ ισχυρό character creation editor του παιχνιδιού και τις οδηγίες του YouTuber Tony Li, που σου δείχνει βήμα βήμα πως να κάνεις τον χαρακτήρα σου, να μοιάζει με κλώνο της.

 

 

Δεν σου αρέσει η Ciri και προτιμάς τον Kratos από τα God of War ή τον Venom Snake από τα Metal Gear; Κανένα πρόβλημα. Και εδώ το community σου δίνει τις οδηγίες.

 

 

 

Μήπως θέλεις κάτι πιο κινηματογραφικό; Κάνε τον χαρακτήρα σου να μοιάζει με τον Samuel L. Jackon.

 

 

Καταπληκτικό;

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη