E3 2021: Metroid Dread

by Aggeliki Tsoukana

 

Την τέταρτη μέρα της φετινής Ε3 2021, η Nintendo παρουσίασε περισσότερες πληροφορίες καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Metroid 5 το οποίο έχει μετονομαστεί πλέον σε Metroid Dread. Το παιχνίδι προορίζεται αποκλειστικά για το Nintendo Switch ενώ επιστρέφει σε δυο διαστάσεις. Η πλοκή του τίτλου εξελίσσεται καθώς η ιστορία της Samus συνεχίζεται μετά τα γεγονότα του παιχνιδιού Metroid Fusion.

Η γαλαξιακή συμμαχία λαμβάνει ένα περίεργο σήμα από τον απομακρυσμένο πλανήτη ZDR ο οποίος έχει καταληφθεί από εξωγήινους και μηχανές. Η Samus είναι πιο ευέλικτη και ικανή από ποτέ αλλά η απειλή στον ZDR είναι μεγάλη. Το παιχνίδι εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς καθώς οι εξωγήινοι κυνηγούν ανελλιπώς την Samus. Ο παίκτης καλείται να επιδείξει αρκετές δεξιότητες για να αποφύγει τον θάνατο.

 

 

Με τα πολλά περιβάλλοντα αυτού του επικίνδυνου κόσμου, ο παίκτης θα πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια, να γλιστρήσει μέσα από στενούς χώρους και να αντιμετωπίσει τους εχθρούς καθώς οι ικανότητες του και οι δεξιότητες της Samus εξελίσσονται και γίνονται καλύτερες. Εναλλακτικές διαδρομές και κλειστές περιοχές περιμένουν αυτούς που θα επιστρέψουν σε προηγούμενες περιοχές με νέες δυνάμεις που ξεκλειδώνονται αργότερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η κυκλοφορία του τίτλου αναμένεται στις 8 Οκτωβρίου του 2021.

Παρακάτω ακολουθεί το τρέιλερ της ανακοίνωσης καθώς και στιγμιότυπα από το gameplay.

 

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη