E3 2021: BloodRayne Betrayal: Fresh Bites

by Aggeliki Tsoukana

 

Η εκδότρια εταιρία Ziggurat Interactive και η ομάδα ανάπτυξης WayForward ανακοίνωσαν το BloodRayne Betrayal: Fresh Bites. Η WayForward έχει αναβαθμίσει το κλασσικό 2D hack ‘n slash του 2011 με γραφικά υψηλής ανάλυσης, μοντέρνα χαρακτηριστικά και ολοκαίνουργια φωνητικά που εκτελούνται από τα πρωτότυπα μέλη του BloodRayne, Laura Bailey (Rayne) και Troy Baker (Kagan).

Το Bloodrayne Betrayal: Το Fresh Bites περιέχει τα καλύτερα μέρη της σειράς BloodRayne σε μια αιματηρή και γεμάτη δράση περιπέτεια, με δεκαπέντε προκλητικά στάδια. Η Brimstone καλεί τη Rayne για μια τελευταία αποστολή, σκοπός της να οδηγήσει μια ομάδα στρατιωτών σε ένα τεράστιο υπόγειο κάστρο για να πολεμήσει ενάντια στον πατέρα της, Kagan.

Όταν οι στρατιώτες αποδειχθούν αναποτελεσματικοί εναντίον των υπερφυσικών απειλών του Kagan, όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Rayne ώστε να ηγηθεί και να ανοίξει τον δρόμο μέσα από εχθρούς και τις θανατηφόρες παγίδες. Είναι η τελευταία δουλειά της Rayne ή να «καθαρίσει το σπίτι» ή να βρεθεί έξι μέτρα κάτω από την γη.

Τα συναρπαστικά οπτικά εφέ και η υποστήριξη για υψηλότερης ανάλυσης οθόνες (έως 4K) βοηθούν το Fresh Bites να αποτελέσει μια εξαιρετική εμπειρία. Το BloodRayne Betrayal: Fresh Bites ανακοινώθηκε για τα PS5, Xbox Series X και S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Η Limited Run Games έχει αναλάβει να δημιουργήσει μια φυσική έκδοση για τα PlayStation 5, PlayStation 4 και Switch ενώ άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία διάθεσης του τίτλου.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη