E3 2021: Riders Republic

by K-Admin 1

 

Τη φανταστική εμπειρία του αναβάτη υπόσχεται η Ubisoft στους παίκτες του Riders Republic. Ο τίτλος που παρουσιάστηκε στην Ε3 2021 υπόσχεται στους επίδοξους αναβάτες να τους αφήσει ελεύθερους να περιπλανηθούν σε έναν τεράστιο, ζωντανό, ανοιχτό κόσμο, γεμάτο πάντα με άλλους παίκτες.

Οι παίκτες θα επισκεφτούν ακόμα τα εμβληματικά εθνικά πάρκα της Αμερικής, όπως τον Bryce Canyon, την κοιλάδα Yosemite, το βουνό Mammoth κ.α. Το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί για να ειναι ανταγωνιστικό και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αγωνισμάτων στο οποίο ο παίκτης μπορεί να επιδείξει τις ικανότητες του και να ανταγωνιστεί τους φίλους του. Ακόμα, ο τίτλος υποστηρίζει αγώνες σε αρένες μέχρι 50 ατόμων, συναρπαστικούς αγώνες κατάβασης πλαγιάς και αλλα πολλά σε ένα μοναδικό team vs team περιβάλλον.

Το Riders Republic θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia και Amazon Luna μέσω του Epic Games Store, Ubisoft Store και Uplay, στις 2 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Ubisoft. Η εγγραφή για τη beta του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη τώρα.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη