eEuro Τέλος! Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος!

by K-Admin 1

 

Μεγάλη νικήτρια του φετινού eEuro 2021 αναδείχθηκε η Σερβία. Αντιμετώπισε σε 4 αγώνες την Πολωνία και κατάφερε να στεφθεί νικήτρια. Στον πρώτο αγώνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Mitrovic στο 24’, στο δεύτερο ματς οι Πολωνοί πέτυχαν 2 τέρματα και πήραν το παιχνίδι. Άνοιξαν το σκορ στο 40’, λίγα λεπτά πριν το τέλος ο Tadjik ισοφάρισε για τη Σερβία για το 1-1 όμως οι Πολωνοί είχαν άλλα σχέδια και στο 86’ ο Carol Swiderski έδωσε τη νίκη στην Πολωνία. Στο τρίτο ματς η Σερβία πήρε ξανά τη νίκη. Στο 13’ ο Jovic σκόραρε άνοιξε το σκορ και μόλις 3’ αργότερα ο Πολωνός Glic με αυτογκόλ διπλασίασε τα τέρματα για τους Σέρβους. Προς το τέλος του αγώνα στο 81’ ο Mitrovic έκανε το 3-0 και οι Πολωνοί κατάφεραν να μειώσουν στο 90+2’ με τον Swiderski. Στον 4ο και τελευταίο αγώνα οι Σέρβοι πήραν την τελευταία τους νίκη και στέφθηκαν νικητές. Στο 8’ ο Mitrovic άνοιξε το σκορ, με τον ίδιο παίκτη στο 19’ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό 3-0 και τη μεγάλη νίκη πέτυχε στο  56’ ο Savic δίνοντας στη χώρα του το μεγάλο έπαθλο των 40.000 ευρώ.

 

 

Η φάση των 16

Ας θυμηθούμε στο σημείο αυτό πως κατάφεραν 8 ομάδες να περάσουν μια πολύ δύσκολη φάση και να καταλήξουν στα προημιτελικά. Από χθες γνωρίζαμε ήδη τις 4 πρώτες ομάδες που είχαν περάσει πρώτες. Αυτές ήταν η Σερβία, η Ρουμανία, η Ισπανία και η Γαλλία. Περιμέναμε τα χθεσινά απογευματινά αποτελέσματα για να συμπληρώσουμε το παζλ των ‘‘8’’.

 

Group A: Όπως είχαμε προαναφέρει η Πολωνία περίμενε την αναμέτρηση μεταξύ Τουρκίας και Μοντενέγκρο, με το δεύτερο να επικρατεί με σκορ 3-2. Στην επόμενη αναμέτρηση οι Πολωνοί κατάφεραν να βγουν νικητές με σκορ 4-2 και να περάσουν ως δεύτεροι του 1ου ομίλου στην επόμενη φάση.

Group B: Η Πορτογαλία κατάφερε να φτάσει τους 8 της διοργάνωσης επικρατώντας με σκορ 5-4 της Κροατίας. Σε προηγούμενη αναμέτρηση η Κροατία νίκησε τους Ρώσους με σκορ 6-2 και τους απέκλεισε.

Group C: Στο group που είχε στραφεί το ενδιαφέρον όλων των Ελλήνων η χώρα μας κατάφερε να περάσει δεύτερη στα προημιτελικά. Περίμενε τους Γερμανούς οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν την Ολλανδία με σκορ 5-4, με την Ελλάδα στη συνέχεια να βγαίνει νικήτρια της αναμέτρησης, επικρατώτας των Γερμανών με σκορ 6-5.

Group D: Στον τελευταίο όμιλο της διοργάνωσης, οι Ουκρανοί κατάφεραν να αποκλείσουν τους Ιταλούς και να περάσουν στους ‘‘8’’ με σκορ 3-1. Προηγουμένως οι Ιταλοί επικράτησαν του Ισραήλ με σκορ 8-3.

Συνοπτικά οι ομάδες που πέρασαν στους ‘‘8’’: Σερβία, Πολωνία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ελλάδα, Γαλλία Ουκρανία

 

 

Προημιτελικά- Φάση των ‘‘8’’:

Τέσσερα ζευγάρια δημιουργήθηκαν στη φάση αυτή, στα προημιτελικά προκειμένου να ξεχωρίσουν οι ομάδες που θα συνεχίσουν.

Τα ζευγάρια είχαν ως εξής:

Γαλλία – Πορτογαλία

Σερβία – Ελλάδα

Ρουμανία – Πολωνία

Ισπανία – Ουκρανία

 

Οι Γάλλοι χρειάστηκαν μόλις 2 αγώνες και επικράτησαν της Πορτογαλίας έχοντας επιτύχει 2 νίκες (2-0) και κατάφεραν έτσι να περάσουν στα ημιτελικά.

Στην επόμενη αναμέτρηση η χώρα μας δεν κατάφερε να περάσει, έχοντας κάνει μια καταπληκτική πορεία μέχρι το συγκεκριμένο σημείο. Παρόλα που νίκησαν τον πρώτο αγώνα, παράγοντες τους εμπόδισαν να φτάσουν πιο πέρα καθώς αντιμετώπισαν σημαντική καθυστέρηση στο παιχνίδι τους χωρίς το λάθος να ανήκει σε αυτούς. Αποτέλεσμα να χάσουν τους δύο επόμενους αγώνες και να ηττηθούν με συνολικές νίκες 2-1. Η Σερβία από την άλλη κατάφερε να συνεχίσει την πορεία της στην επόμενη φάση. Πολλά συγχαρητήρια από εμάς στον Δημήτρη και τον Θοδωρή!

Οι Πολωνοί ήταν αυτοί που με συνολικές νίκες 2-1 κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά επικρατώντας τελικά των Ρουμάνων. Η Πολωνία κέρδισε το πρώτο ματς, έχασε στο δεύτερο και τελικά αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στο τρίτο ματς.

Η Ισπανία ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά αφού νίκησε 2 φορές σε ισάριθμους αγώνες την Ουκρανία (2-0).

Η κλήρωση για το πως θα παίξουν τους 2 ημιτελικούς είχε ήδη διεξαχθεί και το μόνο που έμενε ήταν τα αποτελέσματα του κάθε ζευγαριού. Τελικά όπως εξελίχθηκαν οι αγώνες, η Γαλλία θα αντιμετώπιζε τη Σερβία και η Πολωνία την Ισπανία, με τις 4 αυτές ομάδες να διεκδικούν μια θέση στον τελικό.

 

 

Η φάση των ‘‘4’’- Ημιτελικός

Η Σερβία κατάφερε και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Οι δυο ομάδες, Σερβία και Γαλλία έδωσαν 3 παιχνίδια. Ένα γκολ ήταν αυτό που κάθε φορά χώριζε τους δυο αντιπάλους. Οι Γάλλοι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη νίκη στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα, όμως οι Σέρβοι δεν άφησαν περιθώρια και έτσι κέρδισαν τα δυο επόμενα (συνολικές νίκες 2-1) και πέρασαν στον τελικό.

Οι Πολωνοί ήταν αυτοί που τελικά κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο πολυπόθητο εισιτήριο του τελικοί. Με συνολικές νίκες 2-0 επικράτησαν της Ισπανίας και ξεκίνησαν τον δρόμο προς τον τελικό.

 

Αφού το τοπίο πια έχει ξεκαθαρίσει και οι δυο ομάδες του τελικού έγιναν γνωστές ας θυμηθούμε πως ξεκίνησαν την πορεία τους η Σερβία και η Πολωνία. Πόσο εύκολος ή δύσκολος ήταν ο δρόμος που διέσχισαν, ποιες ομάδες απέκλεισαν και τι νίκες κατάφεραν να επιτύχουν. Η Σερβία από την πρώτη κλήρωση βρέθηκε στο Group E, μαζί με τη Ρωσία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Αρμενία και τη Μάλτα. Η Πολωνία κληρώθηκε στο Group B με τη Γερμανία, το Καζακστάν, τη Βουλγαρία και τη Λετονία. Τόσο η Σερβία όσο και η Πολωνία ήταν από τις ομάδες που στον δικό της group η καθεμία τερμάτισαν πρώτες και πέρασαν απευθείας στην επόμενη φάση. Στη φάση των 16 οι δυο φιναλίστ βρέθηκαν στο ίδιο group μετά τη νέα κλήρωση που έγινε, στο Group A. Αντίπαλοι τους η Τουρκία και το Μοντενέγκρο. Η Σερβία κατάφερε να περάσει ως πρώτη ενώ η Πολωνία περίμενε και αντιμετώπισε το Μοντενέγκρο για να πάρει την πρόκριση. Στον δρόμο της Σερβίας βρέθηκε η Ελλάδα ενώ η Πολωνία χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στα προημιτελικά. Πέτυχαν τις νίκες που ήθελαν και πέρασαν στον ημιτελικό. Σερβία εναντίον Γαλλίας και Πολωνία εναντίον Ισπανίας. Επικράτησαν και τα δυο μεγάλα εισιτήρια του τελικού έφτασαν στα χέρια τους. Σερβία και Πολωνία είναι στον τελικό του e-Euro 2021.

 

eEuro 2021

Ολοκληρώθηκε το φετινό eEuro και νικήτρια αυτού αναδείχθηκε η Σερβία. Κατάφερε να κάνει μια καλή πορεία και να πάρει το έπαθλο των 40.000 ευρώ. Μια διοργάνωση που αντικατοπτρίζει το Euro που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην πραγματικότητα και έχει καταφέρει να αποκτήσει χιλιάδες υποστηρικτές ολοκληρώθηκε λίγο πριν με επιτυχία.

 

Νικήτρια του eEuro η Σερβία… ποια θα είναι άραγε η νικήτρια του EURO σήμερα; Η Αγγλία ή η Ιταλία.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη