Εντυπωσιακά Μαλλιά και Βελούδινη Επιδερμίδα για τη Γιορτή της Αγάπης

by Aggeliki Tsoukana

14 Φεβρουαρίου. Η ημέρα όπου ο έρωτας πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα, και η προσδοκία για το τέλειο ραντεβού κορυφώνεται. Είτε βρίσκεσαι στην αρχή μιας νέας σχέσης είτε επιθυμείς να αναζωπυρώσεις τη σπίθα μετά από χρόνια κοινής πορείας, η επιλογή της ιδανικής εμφάνισης είναι καθοριστική. Από την επιλογή των κατάλληλων ρούχων και εσωρούχων, ως το styling των μαλλιών και τη μέριμνα για απαλή και βελούδινη επιδερμίδα, κάθε λεπτομέρεια μετράει.

Ακολούθησε τα βήματα που θα σου προτείνουμε, περιποιήσου τον εαυτό σου και άσε τα υπόλοιπα να έρθουν από μόνα τους!

 

 

Εντυπωσιακά μαλλιά

Για να εξασφαλίσεις ότι τα μαλλιά σου θα είναι λαμπερά και άψογα για το ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου χρειάζεται να ξεκινήσεις την προετοιμασία εγκαίρως.

Άρχισε με το να ενυδατώσεις τα μαλλιά σου με μια θρεπτική μάσκα μαλλιών μερικές ημέρες πριν, για να τα κάνεις πιο εύκολα στο styling και να προστατεύσεις τις τρίχες από τη θερμότητα.

Παρόλο που οι σύγχρονες συσκευές διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες προστασίας της τρίχας είναι καλό πριν χρησιμοποιήσεις το σεσουάρ, την ισιωτική ή το ψαλίδι για μπούκλες, να εφαρμόσεις ένα προστατευτικό σπρέι θερμότητας για να εκμηδενίσεις τη φθορά από την υψηλή θερμοκρασία. Εάν χρησιμοποιείς σεσουάρ, ρύθμισέ το σε μέτρια θερμοκρασία και στέγνωσε τα μαλλιά με συνεχείς κινήσεις για να αποφύγεις την υπερθέρμανση σε ένα σημείο των μαλλιών σου. Για λείο look, η ισιωτική πρέπει να χρησιμοποιηθεί με ομοιόμορφες και απαλές κινήσεις σε ολόστεγνα μαλλιά, ενώ για τέλειες μπούκλες, το ψαλίδι θα πρέπει να τυλίγεται προσεκτικά γύρω από τα μαλλιά και να κρατιέται για λίγα δευτερόλεπτα πριν αφεθεί. Επίλεξε το κατάλληλο εξάρτημα για απαλές ή πιο έντονες μπούκλες ανάλογα με το χτένισμα που θέλεις να πετύχεις.

Ολοκλήρωσε το styling με λίγο σπρέι κρατήματος για να διασφαλίσεις ότι η όμορφη εμφάνιση των μαλλιών σου θα διαρκέσει όλο το βράδυ. Προσπάθησε να πετύχεις ένα φυσικό και ρομαντικό αποτέλεσμα, όπως ταιριάζει στη βραδιά.

 

 

Απαλή και Βελούδινη Επιδερμίδα

Η πιο ερωτική βραδιά του χρόνου απαιτεί βελούδινη και απαλή επιδερμίδα. Όταν η επιδερμίδα είναι σωστά αποτριχωμένη παραμένει απαλή και αποτελεί την ιδανική βάση για να εφαρμόσεις τα προϊόντα περιποίησης που θα την απολεπίσουν, θα τη θρέψουν και θα την ενυδατώσουν.

Ξεκίνα από σήμερα να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου αρχίζοντας με την αποτρίχωση. Μια συσκευή μόνιμης ή ημιμόνιμης αποτρίχωσης θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, με μακροχρόνια αποτελέσματα. Για να διατηρήσεις το δέρμα σου απαλό και υγιές μετά τη χρήση τους είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις ορισμένα βήματα.

Προετοιμασία πριν από την αποτρίχωση: Ενυδάτωσε καλά το δέρμα σου τις ημέρες που προηγούνται της αποτρίχωσης για να είναι πιο ανθεκτικό και λιγότερο επιρρεπές σε ερεθισμούς. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τη συνεδρία.

Χρήση της συσκευής: Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες χρήσης της συσκευής σου ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανώδυνα και με ασφάλεια.

Μετά την αποτρίχωση: Εφάρμοσε ένα καταπραϋντικό gel ή κρέμα για να ανακουφίσεις το δέρμα σου. Προϊόντα με αλόη βέρα ή καλέντουλα είναι ιδανικά για τον παραπάνω σκοπό. Συνέχισε να ενυδατώνεις το δέρμα σου καθημερινά για να διατηρήσεις την απαλότητα και την υγεία του χρησιμοποιώντας ενυδατικές κρέμες ή λάδια που ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σου και απόφυγε τα έντονα αρωματισμένα προϊόντα που ενδέχεται να το ερεθίσουν.

Θυμήσου, η προετοιμασία για το ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφό σου, αλλά και για να χαρείς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου που θα σε γεμίσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Μπορείς να δεις ακόμη