Οι νέες συσκευές YourNEFF επαναπροσδιορίζουν τη μαγειρική

by Zikou Stella

Η κουζίνα δεν είναι απλά ο χώρος που μαγειρεύεις! Είναι το σημείο του σπιτιού που σου επιτρέπει να εκφράσεις ένα μέρος της δημιουργικότητάς σου, με μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η κουζίνα πρέπει επίσης να είναι ένας χώρος που σε εμπνέει, που σε τραβάει να περάσεις σε αυτόν όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο, προσφέροντάς σου ταυτόχρονα μια σειρά από ευκολίες που βασίζονται σε σύγχρονες τεχνολογίες. Για να ισχύει αυτό θα πρέπει να αντανακλά ένα μέρος της προσωπικότητάς σου, ένα κομμάτι από το στυλ σου, κάτι το οποίο η NEFF επιτυγχάνει με τη σειρά συσκευών YourNEFF. Γιατί η προσωπικότητά σου είναι μοναδική, γιατί θέλεις να σε χαρακτηρίζουν ως ένα ανοιχτόμυαλο και απελευθερωμένο ερασιτέχνη μάγειρα, γιατί έχεις πλέον διαγράψει από το λεξιλόγιό σου τη λέξη συμβατικότητα. Γιατί δεν συμβιβάζεσαι παρά μόνο με την κορυφαία τεχνολογία και σχεδιασμό, χαρακτηριστικά που διαθέτει η αγαπημένη σου NEFF.

 

Ανακάλυψε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της σειράς YourNEFF που ξεχωρίζουν.

 

 

Απελευθέρωσε την αισθητική σου με το Flex Design

Διάλεξε την τελική πινελιά που ταιριάζει στην κουζίνα σου, για τώρα, αλλά και στο μέλλον.

Κάποτε απλά επέλεγες τις συσκευές με τις οποίες ήθελες να εξοπλίσεις την κουζίνα σου, πρόσεχες να ταιριάζουν λίγο με τον χώρο σου και αυτό ήταν. Οι επιλογές ήταν σχετικά περιορισμένες και η ευελιξία μηδενική. Έβλεπες τα πάντα ως αντικείμενα και παρά τον αρχικό ενθουσιασμό ότι χρησιμοποιούσες κάτι νέο, πολύ γρήγορα ερχόταν η ρουτίνα.

Για να αναδείξεις τη δημιουργικότητά σου στην κουζίνα πρέπει να πληρούνται και οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να εμπνέεσαι. Αυτό είναι κάτι που η NEFF γνωρίζει πολύ καλά και σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να διαμορφώσεις τον συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού σου με βάση τις προσωπικές σου προτιμήσεις, κάνοντάς τον να αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μέρος του σεφ που ονειρεύεσαι να γίνεις. Έτσι λοιπόν, σου προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής χειρολαβών και πλαϊνών σχεδιαστικών στοιχείων για τις συσκευές σου, ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικούς, μοντέρνους χρωματισμούς, Deep Black, Anthracite Grey, Metallic Silver και Brushed Bronze. Τα αξεσουάρ αυτά είναι κατάλληλα για εντοιχιζόμενους φούρνους, φούρνους με λειτουργία ατμού και compact φούρνους, επαγωγικές εστίες και εστίες αερίου, απορροφητήρες και μηχανές καφέ. Και το καλύτερο; Μπορείς να τα αντικαταστήσεις μόνος σου, οπότε έχεις πάντοτε όλη την ευελιξία για να αλλάξεις το ντεκόρ της κουζίνας σου. Γιατί, τα γούστα αλλάζουν και οι τάσεις της μόδας δεν παραμένουν οι ίδιες. Θέλεις η κουζίνα σου να είναι πάντοτε σε μοντέρνα γραμμή και κυρίως, θέλεις να σε εμπνέει συνεχώς για να ανανεώνεις τις συνταγές σου και να δοκιμάζεις νέους, εκπληκτικούς συνδυασμούς γεύσεων.

 

 

Απελευθέρωσε τις κινήσεις σου με Flex Control

Ένα άγγιγμα ή ένα απλό γύρισμα αρκεί.

Η πληθώρα επιλογών είναι ένα ακόμα στοιχείο που αποδεικνύει ότι η NEFF έχει πάντοτε στο επίκεντρο τον ερασιτέχνη μάγειρα. Έτσι λοιπόν σου προσφέρει όλες τις δυνατότητες για τον χειρισμό των συσκευών σου, μέσω του προηγμένου Flex Control.

Καταρχάς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την premium 6,8” TFT οθόνη αφής, με μενού υψηλής ευκρίνειας, που θα σου επιτρέψει να κάνεις όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις με εξαιρετική ευκολία. Με ένα απλό άγγιγμα, μπροστά σου ανοίγεται η πόρτα που θα σε οδηγήσει σε έναν γευστικό παράδεισο. Κι επειδή το ταξίδι μετράει, η NEFF φροντίζει να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να το κάνεις άνετο, διασκεδαστικό και κυρίως γαστρονομικά δημιουργικό.

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Twist Pad Flex®, για ακόμα πιο εύκολο έλεγχο των συσκευών σου, κάνοντας κατά κάποιον τρόπο ένα twist σε έναν πιο παραδοσιακό τρόπο χειρισμού, αλλά με έξυπνα στοιχεία προηγμένης τεχνολογίας.

 

 

Απελευθέρωσε τη διαίσθησή σου με το Twist Pad Flex®

Ένα έξυπνο twist για την κουζίνα σου.

Το Twist Pad Flex® επεκτείνει τα όρια της ελευθερίας του κάθε φιλόδοξου μάγειρα, επιτρέποντας τον χειρισμό περισσότερων από μιας συσκευής με ένα και μοναδικό εργαλείο. Πρόκειται για έναν μαγνητικό και αποσπώμενο διακόπτη, που μπορείς να τοποθετήσεις στην οθόνη των συσκευών YourNEFF και θα σου προσφέρει απόλυτη ευελιξία και ολοκληρωτικό έλεγχο είτε της εστίας, είτε του φούρνου, είτε της καφετιέρας.

Απλά τον τοποθετείς στην ειδική θέση πάνω στη συσκευή. Πατώντας τον, ενεργοποιείς την επιθυμητή ζώνη μαγειρέματος και ορίζεις την επιθυμητή θερμοκρασία. Γύρω από το Twist Pad Flex® υπάρχει και ειδικός φωτισμός, για να καταλαβαίνεις αν η επιλεγμένη ζώνη θερμαίνεται ή όχι.

Τελειώνοντας με το μαγείρεμα στον φούρνο ή στις εστίες, παίρνεις το Twist Pad Flex® και το τοποθετείς στην καφετιέρα, γεμίζοντας την κουζίνα με μεθυστικά αρώματα που θυμίζουν εξωτικούς προορισμούς.

Με το Twist Pad Flex®, όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Γιατί ως μάγειρας που σέβεται τον εαυτό του, θέλεις όχι μόνο να προσφέρεις ποιοτικό φαγητό, αλλά να έχεις και τον πλήρη έλεγχο της λειτουργίας και της απόδοσης των συσκευών σου.

 

 

Απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου με το Slide & Hide®

Ο μόνος φούρνος με πόρτα που εξαφανίζεται.

Η NEFF όχι μόνο σου δίνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ψήσεις το τέλειο φαγητό στον φούρνο αλλά και τρόπους να γίνει η όλη εμπειρία ακόμα πιο ελκυστική. Ξέχασε τις εποχές που άνοιγες την πόρτα του θαλάμου, πρόσεχες να μην καείς, έσκυβες και έσερνες προς τα έξω το ταψί για να δεις την πορεία του ψησίματος και για να προσθέσεις νερό ή καρυκεύματα. Διαδικασίες χρονοβόρες και κουραστικές, που έκοβαν τα φτερά της δημιουργικότητάς σου.

Η NEFF σε απαλλάσσει από όλα τα παραπάνω καθώς εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες πρωτοπορεί με τη μοναδική τεχνολογία Slide & Hide®. Ανοίγοντας την πόρτα του φούρνου, αυτή βυθίζεται κάτω από τον θάλαμο, εξαφανίζεται κυριολεκτικά και πλέον δεν στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και τις δημιουργίες σου. Η πρόσβαση στο φαγητό γίνεται ακόμα καλύτερη και πλέον έχεις άμεση οπτική επαφή με το περιεχόμενο του ταψιού, δίχως να χρειάζεται να σκύβεις και να καταπονείς τη μέση σου. Χάρη σε αυτήν τη μοναδική πατέντα, η χωρητικότητα του φούρνου δεν μειώνεται.

Ένας φούρνος Slide & Hide® είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσεις το πάθος σου για τη μαγειρική χωρίς περιορισμούς.

 

 

Φαγητά τραγανά και ζουμερά με τη δύναμη του ατμού

Η τεχνολογία Full Steam συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός φούρνου και ενός ατμομάγειρα. Το φαγητό γίνεται νόστιμο, τραγανό και ζουμερό ταυτόχρονα, διατηρώντας όλες τις θρεπτικές του ουσίες. Το Full Steam κάνει όσα ένας συμβατικός φούρνος και ακόμη περισσότερα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ατμό για ολόκληρη τη διάρκεια του μαγειρέματος, εναλλακτικά προσθέσε ατμό στο φαγητό, όταν το χρειάζεσαι ή επιλέξε ένα από τα πολλά αυτόματα προγράμματα. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις τον ατμό με άλλους τρόπους ψησίματος για να απογειώσεις τη μαγειρική σου. Από την άλλη, το Vario Steam, το σύστημα υποβοήθησης με ατμό, χρησιμοποιεί κλασικές λειτουργίες φούρνου μαζί με ατμό, ώστε τα φαγητά σου να διατηρούν αναλλοίωτα το υπέροχο χρώμα και τη γεύση τους.

 

 

Vario Steam

Οι τεχνολογίες της NEFF είναι τέτοιες που σε βοηθάνε να επιτύχεις εύκολα και αποτελεσματικά αυτό που ως τώρα θεωρούσες πολύ δύσκολο έως αδύνατο. Όταν βάζεις το φαγητό στον φούρνο, μια από τις κυριότερες σκέψεις σου είναι να μπορέσεις να πετύχεις την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στο τραγανό και στο ζουμερό. Η NEFF σου προσφέρει απλόχερα τη λύση με την τεχνολογία Vario Steam. Χάρη σε αγωγούς που είναι τοποθετημένοι στο πίσω μέρος του θαλάμου, ο ατμός διαχέεται αποδοτικά και στοχευμένα, ώστε το κάθε διαφορετικό φαγητό να έχει το απαραίτητο επίπεδο υγρασίας. Αν θέλεις να ζεστάνεις το φαγητό που περίσσεψε από προηγούμενη ημέρα και το είχες στο ψυγείο, το Vario Steam θα σε βοηθήσει να το κάνεις ξανά “φρέσκο”, νόστιμο και λαχταριστό, με υπέροχες μυρωδιές, λες και μόλις το έχεις μαγειρέψει.

 

 

Circo Therm®

Πολλές φορές, ειδικά όταν έχεις καλεσμένους, για να προλάβεις, πρέπει να ψήσεις ταυτόχρονα πολλά φαγητά στον φούρνο. Το θέμα είναι πώς θα αποφύγεις την ανάμειξη των μυρωδιών ανάμεσα στο κρέας, στα λαχανικά, στα γλυκά και στο ψάρι. Δύσκολο έως αδύνατο, εκτός αν έχεις επιλέξει έναν φούρνο της NEFF που διαθέτει τεχνολογία Circo Therm®. Χάρη στο έξυπνο αυτό σύστημα του αέρα, η θερμότητα στον θάλαμο του φούρνου διαχέεται με ομοιόμορφο τρόπο και έτσι όχι μόνο απολαμβάνεις τέλεια ψημένα φαγητά και γλυκά, αλλά ταυτόχρονα γλιτώνεις χρόνο και κάνεις οικονομία γιατί δεν έχεις τη συσκευή σου ενεργή για πολλές ώρες. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πώς είναι η ιδανική διάταξη στα τέσσερα επίπεδα του φούρνου. Με όποια σειρά και αν τοποθετήσεις τα ταψιά σου, θα έχεις το ίδιο, απόλυτα γευστικό, τέλειο και γρήγορο αποτέλεσμα.

 

 

Υγιεινό μαγείρεμα με τη λειτουργία Air Fry

Η NEFF σε βοηθάει να ακολουθείς τις γευστικές τάσεις κάθε εποχής, παρέχοντάς σου μεθόδους μαγειρέματος που αναβαθμίζουν την ποιότητα και την υγιεινή των πιάτων σου. Σε περίπτωση που μαγειρεύεις συχνά τηγανιτά, η λειτουργία Air Fry θα σου προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή λύση. Με τη δύναμη του καυτού αέρα, χρησιμοποιώντας το ειδικό ταψί, μπορείς να επιτύχεις τα ίδια λαχταριστά αποτελέσματα όπως στο τηγάνι, χρησιμοποιώντας ελάχιστο λάδι. Το φαγητό σου θα έχει την ιδανική τραγανή κρούστα και θα είναι όσο ζουμερό πρέπει στο εσωτερικό του, για να ικανοποιήσεις στον μέγιστο βαθμό ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς καλεσμένους σου.

 

 

Seamless Combination

Με δεδομένο ότι στις συσκευές της NEFF θα βρεις όλες τις τεχνολογίες που χρειάζεσαι για να αναδείξεις το μαγειρικό σου ταλέντο, η σκέψη σου πιθανό να σε φέρει στο πώς θα πετύχεις τον αρμονικό συνδυασμό τους στον χώρο σου. Με το Seamless Combination, μπορείς να εντοιχίσεις τις συσκευές YourNEFF στην κουζίνα σου, σε μία αρμονική διάταξη, ώστε να φαίνονται σαν μία ενιαία συσκευή. Έτσι θα προσθέσεις ακόμα μια προσωπική πινελιά και θα απελευθερώσεις περισσότερο τη δημιουργικότητά σου. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί και το σίγουρο είναι ότι θα βρεις πολύ εύκολα αυτόν που ταιριάζει στις προσωπικές σου προτιμήσεις.

 

 

Η NEFF, μέσα από αυτές τις τεχνολογίες, όχι μόνο ενισχύει την απόδοση στο μαγείρεμα αλλά προσφέρει επίσης μια πιο διαισθητική και ευχάριστη εμπειρία. Μέσα στην αγκαλιά της τεχνολογίας, οι κουζίνες μεταμορφώνονται σε έναν χώρο όπου η δημιουργικότητα συναντά την καθημερινότητα, κάνοντας τη ζωή σου όχι μόνο πιο εύκολη αλλά και πιο ευχάριστη. Με τις flex καινοτομίες της NEFF, η τέχνη του μαγειρέματος ανεβαίνει ένα ακόμα σκαλί στην εξέλιξη, ανοίγοντας νέους δρόμους για τη γαστρονομική δημιουργικότητα και την απόλαυση.

Μπορείς να δεις ακόμη