Επίλεξε έξυπνες λύσεις ασφάλισης από την Generali και εξασφάλισε την ηρεμία στο σπίτι σου

by Zikou Stella

Χαρούμενες συγκεντρώσεις με φίλους, οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, χαλάρωση μετά τη δουλειά, ηρεμία μετά από μια δύσκολη μέρα. Το σπίτι μας είναι πολλά περισσότερα από τέσσερις τοίχους και οι εμπειρίες που ζούμε σε αυτό πλαισιώνουν την καθημερινότητά μας.

 

Οι περισσότεροι μάλιστα από εμάς, προκειμένου να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας στο σπίτι όπως ακριβώς τις θέλουμε, το έχουμε εφοδιάσει με τις κατάλληλες ηλεκτρονικές συσκευές. Και αν είμαστε και λίγο παραπάνω digital savvy έχουμε εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, έτσι ώστε με μια εντολή και 2-3 apps, τα περισσότερα πράγματα στον χώρο μας να γίνονται αυτοματοποιημένα.

Μετά από όλα αυτά, θα έλεγε κανείς ότι τα έχουμε όλα υπό έλεγχο. Όχι ακριβώς όμως. Γιατί όσο κι αν εμείς έχουμε προβλέψει όλες τις ανέσεις για να απολαμβάνουμε το σπίτι μας, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο κάτι να συμβεί που να μας χαλάσει αυτή την ηρεμία και να διαταράξει τη ροή της καθημερινότητας. Ένας σπασμένος σωλήνας στο μπάνιο ή την κουζίνα; Μια δυνατή μπαλιά στο τζάμι; Ένα γενικό black out με πολλές αυξομειώσεις στην τάση; Τα ενδεχόμενα είναι πολλά αλλά η προετοιμασία είναι μία. Ασφάλιση Κατοικίας. Τόσο έξυπνη όσο και το σπίτι μας!

 

Σχεδίασε την ασφάλιση της κατοικίας σου όπως εσύ θέλεις

Υπάρχει μία Ασφάλιση Σπιτιού που καλύπτει πλήρως τα κριτήρια της προστασίας και της καινοτομίας για να σου προσφέρει περισσότερα από παραδοσιακές καλύψεις. Αυτή η Ασφάλιση είναι το Πρόγραμμα Home On από την Generali Ασφαλιστική.

Mε το Home On, έτσι ακριβώς όπως σχεδίασες το σπίτι σου για τις δικές σου ανάγκες, θα κάνεις και για το ασφαλιστικό σου πρόγραμμα βασίζοντας τις ασφαλιστικές σου επιλογές και συνδυασμούς στα χαρακτηριστικά του σπιτιού και του προϋπολογισμού σου. Επίλεξε κάλυψη έναντι διαφορετικών κινδύνων για το κτήριο, το περιεχόμενο αλλά και τους βοηθητικούς χώρους και συνδύασέ την με ασφάλιση Αστικής Ευθύνης, ώστε να έχεις κάλυψη για ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους.

 

Καινοτόμες υπηρεσίες για άμεση πραγματογνωμοσύνη και αποκατάσταση

Σε περίπτωση ζημιάς έχεις στη διάθεσή σου καινοτόμες υπηρεσίες, που θα σε βάλουν ξανά στη ροή της καθημερινότητάς σου χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και με λύσεις που θα διευκολύνουν τη ζωή σου.

Ποιες είναι αυτές οι υπηρεσίες;

  • Δυνατότητα On line πραγματογνωμοσύνης και καταγραφή της ζημιάς μέσω video κλήσης, για να επιταχύνεις τις διαδικασίες αποκατάστασης και αποζημίωσης
  • Direct Repair για συντονισμό και επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης από συνεργαζόμενο συνεργείο και άμεση επισκευή
  • On the spot payment με άμεση αποζημίωση για ζημιές έως 2500 €, χωρίς υποβολή δικαιολογητικών
  • Άμεση τεχνική βοήθεια με εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών για άμεσο έλεγχο βλαβών 24/7

Κι όλα αυτά διαθέσιμα από ένα σημείο, το My Generali. Την εφαρμογή και το portal εξυπηρέτησης πελατών της Generali μέσα από το οποίο μπορείς να διαχειριστείς όλες τις παροχές και τις υπηρεσίες της ασφάλισής σου ακόμη κι από το κινητό σου!

 

 

Ανακάλυψε περισσότερα για το πρόγραμμα Home On της Generali ή επικοινώνησε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο Generali εδώ.

Μπορείς να δεις ακόμη