Μια νέα εμπειρία οδηγικής ασφάλισης έρχεται από την Generali

by Zikou Stella

Η πρωινή διαδρομή για το σχολείο με τα παιδιά, οι καθημερινές μετακινήσεις προς και από τη δουλειά, το γυμναστήριο, οι καθημερινές υποχρεώσεις, η Κυριακάτικη βόλτα, ό,τι και να κάνουμε στην καθημερινότητά μας, το αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο μέρος της και πολλές φορές εκφράζει και κάτι από τον χαρακτήρα μας. Σπορ για τους πιο δυναμικούς και ανεξάρτητους, οικογενειακό για να τους χωράει όλους, hatchback για όσους θέλουν ευκολία και ευελιξία στην πόλη, premium για όσους αγαπούν την πολυτέλεια.

 

Διαφορετικοί οδηγοί, διαφορετικές ανάγκες. Γιατί λοιπόν και η ασφάλιση σου να είναι ίδια;

Αυτό το γεγονός αναγνωρίζει το Πρόγραμμα Ασφάλισης Αυτοκινήτου της Generali Speed On, το οποίο με τις καλύψεις που παρέχει, απαντά στη διαφορετικότητα του κάθε οδηγού και οχήματος, όχι μόνο με ευελιξία στο συνδυασμό καλύψεων αλλά και με προσωποποιημένες, έξυπνες υπηρεσίες, που παρέχουν άμεση εξυπηρέτηση και επιβραβεύσεις.

Το πιο έξυπνο gadget για τις διαδρομές σου έρχεται από μια ασφαλιστική!

Τρία βήματα μέσω του κινητού σου αρκούν για να βρεις εύκολα και γρήγορα τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου αλλά και στον προϋπολογισμό σου. Με το online υπολογιστικό εργαλείο ασφαλίστρων, συμπληρώνεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου, επιλέγεις τις καλύψεις που θέλεις και συγκρίνεις το κόστος των εναλλακτικών συνδυασμών. Όποιες κι αν είναι οι επιλογές, μπορείς να τις παραμετροποιήσεις περαιτέρω και να τις φέρεις ακόμα πιο κοντά σε αυτά που θέλεις με τη βοήθεια ενός από τους 3500 εξειδικευμένους συμβούλους της Generali.

Μία ματιά στις παροχές του Speed On αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς για μια παραδοσιακή ασφάλιση αυτοκινήτου, αλλά για μια ολιστική λύση προστασίας on the road, που φροντίζει για εσένα, ακόμη κι αν δεν προκύψει κανένα απρόοπτο. Πώς; Με έξυπνες υπηρεσίες και την αξιοποίηση της τεχνολογίας προς όφελός σου.

 

My Drive. Drive your best – Pay less

Κάθε ασφαλισμένος με το Speed On απολαμβάνει επιβραβεύσεις. Μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας My Drive και της τεχνολογίας της τηλεματικής, μπορείς να καταγράφεις αυτόματα τις διαδρομές σου και σύμφωνα με το οδηγικό σου σκορ, να κερδίζεις εκπτωτικά κουπόνια τα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις κατά την πληρωμή των Ασφαλίστρων σου. Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να γίνεις ασφαλέστερος οδηγός, λαμβάνοντας tips για τον τρόπο που φρενάρεις, επιταχύνεις, τη χρήση κινητού ή όχι και άλλους παράγοντες ασφαλείας.

 

Καταγραφή ζημιάς μέσω video κλήσης

Σε περίπτωση ζημιάς στο όχημα, μπορείς να επιταχύνεις τις διαδικασίες αποκατάστασης και αποζημίωσης καταγράφοντας τη ζημιά real time μέσω video κλήσης. Παράλληλα, ένα πανελλαδικό δίκτυο Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος αλλά και εξουσιοδοτημένων συνεργείων βρίσκεται άμεσα στη διάθεσή σου με παροχές όπως:

  • Άμεση επισκευή χωρίς εκταμίευση χρημάτων
  • Όχημα αντικατάστασης
  • Επισκευή θραύσης κρυστάλλων, χωρίς συμμετοχή, με Carglass, Glassdrive και ΦΙΛΗΣGlass
  • Δωρεάν μετακίνηση με taxi σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος

Αυτά κι ακόμη περισσότερα είναι διαθέσιμα με ένα κλικ στο My Generali. Την εφαρμογή και το portal εξυπηρέτησης πελατών της Generali, που επιτρέπει τη διαχείριση όλων των παροχών και υπηρεσιών της ασφάλισης από ένα σημείο!

 

 

Μάθε περισσότερα για την ασφάλιση Speed On της Generali που ξεχωρίζει εδώ.

Μπορείς να δεις ακόμη