Επίλεξε τις κατάλληλες βαλίτσες και ετοιμάσου για ταξίδι

by Aggeliki Tsoukana

Οι γιορτινές μέρες έρχονται και μπορεί να έχεις επιλέξει ήδη κάποιον χειμερινό προορισμό, ή ίσως ταξιδέψεις για να βρεθείς κοντά στην οικογένειά σου. Όποια επιλογή και να έχεις κάνει χρειάζεσαι αποσκευές που έχουν την κατάλληλη σχεδίαση για να χωράνε τα απαραίτητα ρούχα, να είναι ανθεκτικές και να αισθάνεσαι ασφαλής για το περιεχόμενό τους.

 

 

Οι σκληρές και η μαλακή

Υπάρχουν αρκετές επιλογές στην αγορά που ταιριάζουν στο προφίλ σου. Σε κάθε περίπτωση όμως η εργονομία και η ανθεκτικότητα αποτελούν πολύ βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να εμπεριέχονται στην τελική σου επιλογή.

Οι Princess Traveller San Marino, τόσο σε μέγεθος 55cm, όσο και εκείνη των 82cm, αποτελούν ιδανικές επιλογές. Όποιο μέγεθος και να διαλέξεις είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πλαστικό ABS, διαθέτουν 4 ελαφριές και ανθεκτικές ρόδες αλουμινίου, κλειδαριά τριψήφιου κωδικού και υψηλής ποιότητας φερμουάρ. Τέλος, είναι εξοπλισμένες με 2 χερούλια, στην κορυφή και το πλάι, για να μετακινούνται εύκολα.

Στο εσωτερικό είναι επενδεδυμένες με πολυεστερικό ύφασμα, διαθέτουν ιμάντες συγκράτησης, αλλά και τσέπη με δίχτυ που κλείνει με φερμουάρ. Η έκδοση των 82cm μπορεί άνετα να χωρέσει τα ρούχα μιας τετραμελούς οικογένειας για το Σαββατοκύριακο.

Για πιο σοφιστικέ καταστάσεις υπάρχει η Delsey Flight Lite Expandable 57cm που ταιριάζει γάντι σε σύντομες αποδράσεις που μπορεί να αφορούν ταξίδι για δουλειά ή ψυχαγωγία. Μιλάμε για μία βαλίτσα με μαλακό περίβλημα, με δύο διπλές ρόδες και επέκταση 5cm. Διαθέτει κλειδαριά με τριψήφιο κωδικό, πτυσσόμενη λαβή και χερούλια στο πάνω και το πλαϊνό μέρος. Εκτός όλων των παραπάνω, έχει και τέσσερις εξωτερικές τσέπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

 

 

 

Το σακ – βουαγιάζ και δρόμο…

Καλές οι βαλίτσες, αλλά αν θέλεις να μετακινείσαι άνετα και είσαι που λέμε με έναν σάκο στην πλάτη, τότε το Princess Traveller Amalfi Trolley 80lt 1.1kg είναι ό,τι πρέπει για εσένα. Έχει χωρητικότητα 80 λίτρα και διπλώνει εύκολα για να το παίρνεις μαζί σου σε περίπτωση που χρειαστείς επιπλέον αποσκευή. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα 300 Denier, διαθέτει δύο ρόδες για εύκολη μεταφορά και διάφορες επιπρόσθετες θήκες και φερμουάρ για να βάζεις αντικείμενα. Είναι η καλύτερη επιλογή για μεταφορά αθλητικού εξοπλισμού και γρήγορες εξορμήσεις.

Κάτι τελευταίο! Επειδή πάντα στα ταξίδια μας έχουμε όλα εκείνα τα μικροπράγματα που κουβαλάμε μαζί (κινητό / φορτιστής / πορτοφόλι / κλειδιά), υπάρχει το Picpus Black της Desley. Αποτελεί μίνι τσάντα ώμου για όλα τα «συμπράγκαλα», ενώ διαθέτει και εσωτερική τσέπη για να μεταφέρεις και το tablet σου (10,1”).

Μπορείς να δεις ακόμη