Οι παλιές σου συσκευές βρίσκουν ένα δεύτερο σπίτι και εσύ επιβραβεύεσαι!

by Aggeliki Tsoukana

Η εταιρεία Κωτσόβολος αναγνωρίζοντας την κοινωνική της ευθύνη, αλλά και τις δυνατότητες που έχει ώστε κυριολεκτικά να υποστηρίζει ανακουφιστικές και χρήσιμες πράξεις για το σύνολο, δημιούργησε το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι»!

Συγκεκριμένα, στόχος της δράσης είναι να παίρνει τη συσκευή κάποιου που δε τη χρειάζεται πλέον και αφού την ελέγξει, επισκευάσει και φροντίσει γενικότερα, τελικά να τη δωρίσει σε κάποια οικογένεια που την έχει πραγματικά ανάγκη, αλλάζοντας έτσι τη ζωή της προς το καλύτερο!

Συνεπώς, αν είσαι ένας από εκείνους που δεν χρειάζεται πια για οποιοδήποτε λόγο το ψυγείο, τον ψυγειοκαταψύκτη, την κουζίνα ή το πλυντήριο, μπορείς να γίνεις δωρητής με τη βοήθεια του Κωτσόβολου! Αρκεί να επικοινωνήσεις μαζί μας (μέσα από το site μας, το τηλεφωνικό κέντρο ή με ένα συγκεκριμένο κατάστημα) και μετά η εταιρεία αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα (μεταφορά, έλεγχο, απολύμανση κτλ).

Βέβαια, υπάρχουν κάποια κριτήρια: H συσκευή πρέπει να είναι λειτουργική και να μην έχει κάποιο έντονο πρόβλημα (που μπορεί να επηρεάζει την απόδοσή της). Επίσης, δεν πρέπει να είναι παλαιότερη από 10 έτη, ενώ για αρχή το πρόγραμμα σου επιτρέπει να στείλεις συσκευή από τις εξής περιοχές: Αττική, Κόρινθο, Χαλκίδα, Λιβαδειά και Άμφισσα.

Να σημειωθεί ότι η Κωτσόβολος συνεργάζεται με την ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) και έτσι ενημερώνεται για τις οικογένειες που πληρούν τα κριτήρια, ώστε στη συνέχεια να τους στείλει τις συσκευές. Παράλληλα, η εταιρεία ανταποκρίνεται και σε ad hoc μεμονωμένα αιτήματα άπορων συνανθρώπων μας αν χρειαστεί…

Ακόμη, αν ως πελάτης μας λάβεις μέρος στο πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» επιβραβεύεσαι με μία δωροεπιταγή αξίας 30 €, την οποία και μπορείς να εξαργυρώσεις με την επόμενη αγορά σου (με αξία από 99 € και πάνω)! Μάλιστα, η ίδια ακριβώς διαδικασία επιβράβευσης ακολουθείται και στη διαδικασία του προγράμματος της «Ανακύκλωσης» και έτσι, ακόμα και αν η συσκευή σου καταλήξει στην Ανακύκλωση (επειδή δεν ήταν κατάλληλη για δωρεά), δεν θα χάσεις την επιβράβευση!

Τέλος, το «Δεύτερο Σπίτι» είναι μαζί με το «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» ένα από τα δύο μεγαλύτερα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας «Κωτσόβολος», γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη! Αυτό τελικά τη χαρακτηρίζει, αυτό είναι «Κωτσόβολος».

Μπορείς να δεις ακόμη