Φεύγεις για διακοπές; Δες αν η βαλίτσα σου τα έχει όλα

by Zikou Stella

Το καλοκαίρι έφτασε, έχεις επιλέξει προορισμό και περιμένεις υπομονετικά την άδεια για να φύγεις για διακοπές. Το μόνο που μένει είναι να οργανώσεις την βαλίτσα σου για να εξασφαλίσεις χαλαρές διακοπές χωρίς άγχος. Ας δούμε λοιπόν τι μπορείς να πάρεις μαζί σου για να φύγεις ξέγνοιαστος.

 

 

Φωτογραφική μηχανή

Οι καλοκαιρινές διακοπές έφτασαν και αν είσαι από αυτούς που θέλουν να αποτυπώσουν τις καλοκαιρινές αναμνήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε η αγορά φωτογραφικής μηχανής είναι μονόδρομος για σένα. Είτε επιλέξεις βουνό, είτε θάλασσα, γυρνώντας σπίτι θα ξέρεις ότι θα έχεις τις σημαντικότερες στιγμές αποθηκευμένες στην κάρτα μνήμης.

Αν είσαι αθλητικός τύπος και έχεις σκοπό να ασχοληθείς με extreme σπορ, τότε μια ανθεκτική κάμερα, αδιάβροχη αποτελεί προτεραιότητα , ενώ αν έχεις σκοπό να παρακολουθήσεις καλοκαιρινές συναυλίες, τότε χρειάζεσαι μια κάμερα με αρκετό ζουμ.

Μια φωτογραφική μηχανή με mirrorless σχεδίαση, έχει μικρό όγκο και βάρος, τραβάει φωτογραφίες εντελώς αθόρυβα και έχει μεγάλη ταχύτητα εστίασης, που σημαίνει ότι μπορείς να τραβάς με ευκολία κινούμενα θέματα. Στις DLSR μηχανές θα βρεις μπαταρίες με μεγαλύτερη αυτονομία και παρόλο που ο καθρέφτης προσθέτει όγκο, σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις ακριβώς ό,τι βλέπει και ο φακός της μηχανής σου, χωρίς την επεξεργασία της μηχανής. Οι compact cameras είναι πολύ εύκολες στη χρήση αφού η πλειονότητα των ενεργειών γίνονται αυτόματα, ενώ με μια instant φωτογραφική μηχανή θα βλέπεις τις όμορφες εικόνες σου εκτυπωμένες τη στιγμή που πραγματοποιούνται.

 

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Αν θέλεις να συνεχίσεις να έχεις χαμόγελο λευκό και λαμπερό στις διακοπές σου, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Η ικανότητα καθαρισμού είναι μεγαλύτερη από τις χειροκίνητες βούρτσες, αφού φτάνουν στα πιο δύσκολα σημεία χωρίς να χρειάζεται να βουρτσίσεις δυνατά με κίνδυνο να τραυματιστούν τα ούλα, με τον αισθητήρα πιέσεως να προστατεύει από την καταπόνησή τους.  Κρατάς απλά τη βούρτσα, αφήνεις τις κινούμενες τρίχες να δουλέψουν και σε ειδοποιούν με χρονόμετρο κάθε 30 sec για να αλλάξεις τεταρτημόριο, ενώ στα 2 λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία βουρτσίσματος.

 

Ισιωτική

Για τέλεια εμφάνιση και σε ελάχιστο χρόνο, ένα ισιωτικό μαλλιών δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου. Δημιούργησε διαφορετικά στιλ μαλλιών, ίσια κυματιστά ή με μπούκλες και απόκτησε το ιδανικό αποτέλεσμα με τη μέγιστη προστασία.

 

 

 

Ακουστικά ύπνου

Ένα ζευγάρι ακουστικά ύπνου είναι σίγουρα κάτι που δεν θα πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου. Είναι τόσο άνετα που μπορείς να τα φοράς σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να αισθάνεσαι την παραμικρή ενόχληση και να κοιμάσαι ακούγοντας χαλαρωτικούς ήχους, τραγούδια ή podcasts, audio books ή ραδιόφωνο, εξαλείφοντας τους ενοχλητικούς θορύβους από το περιβάλλον.

 

Αποτριχωτική ή ξυριστική μηχανή

Μια σύγχρονη αποτριχωτική μηχανή, μπορεί να σου εξασφαλίσει λείο και μεταξένιο δέρμα ακόμα και στις διακοπές σου. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένεις να μεγαλώσουν οι τρίχες σου για να κάνεις αποτρίχωση. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ανεξάρτητα από το μήκος της τρίχας, να κάνεις ταυτόχρονα μασάζ υψηλής διέγερσης για πιο απαλό δέρμα και να  τη χρησιμοποιήσεις ακόμα και στο μπάνιο ή στο ντους.

Επίσης μια ξυριστική μηχανή με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, θα εξαφανίσει γρήγορα κάθε ίχνος τρίχας, και θα αφήσει το δέρμα σου απαλό, μετατρέποντας το ξύρισμα από καθημερινή αγγαρεία σε ευχάριστη εμπειρία απόλαυσης.

 

 

Φορητή κονσόλα Nintendo switch

Μια φορητή παιχνιδομηχανή μπορεί να χαρίσει ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης σε μικρά  και μεγάλα παιδιά. Απόλαυσε το παιχνίδι σου οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι και ζήσε τη φορητή εμπειρία ακόμα και στις διακοπές σου.

 

Θαλάσσιο σκούτερ για κατάδυση

Φέτος μπορείς να κάνεις τις διακοπές σου αξέχαστες με ένα θαλάσσιο σκούτερ κατάδυσης. Απόλαυσε μια εξαιρετική καταδυτική εμπειρία με ένα υποβρύχιο σκούτερ, με έξυπνα χαρακτηριστικά ασφάλειας για να νιώθεις σίγουρος κάθε στιγμή και ταυτόχρονα εύκολο στον χειρισμό  για να απογειώσεις την καταδυτική σου βόλτα.

 

 

Φορητό ηχείο για παραλία ή κάμπινγκ

Ένα φορητό ηχείο είναι σίγουρα κάτι που δεν θα πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σου. Μπορείς να βρεις ασύρματα ηχεία σε μεγάλο εύρος τιμών, ανάλογα με την ένταση, την ποιότητα, τη φορητότητα, την αυτονομία και την ανθεκτικότητά τους, ικανά να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

 

Κάμπινγκ

Αν είσαι ο τύπος που έχει συνδέσει τις διακοπές με το camping, τότε σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από τη σκηνή σου: αιώρα για στιγμές χαλάρωσης, φωτιστικό νυκτός που μπορείς να το τοποθετήσεις εύκολα οπουδήποτε, σετ επιδιόρθωσης για δυνατή εύκαμπτη και αδιάβροχη επιδιόρθωση επιτόπου και ένα ηλεκτρονικό εντομοαπωθητικό ή εντομοκτόνο για ξέγνοιαστες νύχτες.

 

Ανακούφιση από τα τσιμπήματα

Σίγουρα το να είσαι κοντά στη φύση και να απολαμβάνεις κάθε ώρα τις στιγμές σου, δε θα ήθελες με τίποτε να στο χαλάσει ένα ενοχλητικό τσίμπημα από έντομο. Όμως, ακόμα και αν έχεις πάρει τα μέτρα σου μπορεί να σου τύχει. Αν λοιπόν δεν έχει μολυνθεί το δέρμα σου ή δεν υπάρχει πληγή, η γρηγορότερη λύση για να ανακουφιστείς βρίσκεται στο μπρελόκ σου! Το Beurer BR 10 είναι το απόλυτο gadget που σε 3 δευτερόλεπτα θα σε ανακουφίσει από το ενοχλητικό φαγούρισμα και θα συνεχίσεις τις δραστηριότητές σου, σαν να μη συνέβει τίποτα.

 

 

Βαλίτσα

Και φυσικά μην ξεχάσεις να επιλέξεις μια βαλίτσα άνετη, με υλικά κατασκευής υψηλής ποιότητας, εργονομικό σχεδιασμό εσωτερικά και εξωτερικά αλλά ταυτόχρονα ελαφριά, κατάλληλη για τις ανάγκες σου στο μέγεθος και με τέσσερις ρόδες στη βάση για άνετη κύλιση .

Οργάνωσε λοιπόν από τώρα τη βαλίτσα σου και ετοιμάσου για την απόλυτη χαλάρωση των διακοπών.

Μπορείς να δεις ακόμη